Sport

Gigi Becali a făcut declarații incredibile despre pandemia de coronavirus: „Care moare, moare, mergem și-l îngropăm”

Publicat: 15 iul. 2020
ALT=«Gigi Becali, surprinde din nou. Declarații picante despre situația din România»
Gigi Becali, surprinde din nou. Declarații picante despre situația din România

Patronul FCSB, Gigi Becali s-a testat în ultimele luni de mai multe ori pentru coronavirus. Acesta a afirmat că nu poartă niciodată mască de protecție.

”Eu mă împărtășesc și nu mă îmbolnavesc de niciun COVID. Domnul să ne ajute!”, a afirmat Gigi Becali.

”Dacă eu merg la Sfânta Liturghie și la Sfântul Maslu nu are cum să fie niciun fel de microb de COVID. Nu are cum să îmi fie teamă. Nu se apropie. Uleiul care este mirul ungerii de la Sfântul Maslu… Pe tema asta nu vorbim că și-asa nu crede lumea. Vorbim despre ce se întâmplă. Eu nu port mască. Nu port mască nu pentru că nu vreau. Eu am făcut testul, pentru că am clinică, și sunt sănatos”, a spus latifundiarul din Pipera.

Deși consideră că Dumnezeu îl protejează de COVID-19, Gigi Becali s-a testat de mai multe ori

Latifundiarul din Pipera a afirmat că s-a testat de mai multe ori pentru noul coronavirus. Acesta consideră că este o măsură firească în condițiile în care intră în contact cu nepotul său. De asemenea acesta a menționat că nu poartă mască pentru că nu vrea să facă propagandă.

”L-am făcut de multe ori pentru că am nepot mic. De-aia. Și-atunci e obligația mea să nu îl îmbolnăvesc pe altul. Dacă altul mă îmbolnăvește e problema mea. Și-atunci eu nu port. Nu port, de ce? Nu port pentru că eu nu vreau să fac propagandă, eu spun adevărul”, a mai spus Gigi Becali.

Patronul FCSB a vorbit despre opinia medicilor cu care a discutat. Aceștia i-ar fi spus că purtarea măștii scade imunitatea.

”Mie îmi spun doctorii mei care sunt cei mai buni (…). Spun așa: „domnul Becali, pui mască, micșorezi oxigenul, micșorezi imunitatea”. Eu nu vreau să micșorez nici oxigenul, nici imunitatea”, a adăugat el.

Gigi Becali: „Viața merge înainte. Care moare, moare”

Gigi Becali consideră că cine se îmbolnăvește trebuie să își asume internarea în spital. Acesta a afirmat că „viața merge înainte” și că deși trecem printr-o perioadă dificilă trebuie să ne continuăm viața pentru a nu stopa economia. După cum ne-a obișnuit, acesta a făcut câteva declarații controversate. Gigi Becali tratează decesele de COVID-19 ca pe un lucru firesc: „Care moare, moare, mergem și-l îngropăm”.

De asemenea latifundiarul din Pipera consideră că cei care merg în cluburi și localuri se îmbolnăvesc și că aceste spații ar trebui închise.

”Părerea mea, bă, cine se îmbolnăvește, la spital și cu asta basta. Viața merge înainte, nu ne închidem în case, oprim țară, nu mai mâncăm? Viața merge înainte. Cine se îmbolnăvește, merge la spital și să se facă sănătos. Care moare, moare, mergem și-l îngropăm. Așa văd eu. Măsura principală care trebuie luată, după părerea mea, cluburile. Cluburile închise.

Nu fac parte din economia și din viața obligatorie a omului. Ce putem să oprim… nu moare omul dacă nu merge la club. Ai văzut, stau, aglomerație, băutura și acolo se îmbolnăvesc. Închideți, tată, cluburile și am terminat bâlciul. Și chiar și restaurantele. Până în ora 22 și la revedere”, a adăugat patronul FCSB.

Comentarii
Adauga un comentariu