Sport

Gigi Becali a făcut „o sărăcie de ofertă” pentru ieșeanul Alexandru Crețu! Agentul se opune mutării: „E sinucidere sportivă”

Publicat: 27 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gigi Becali a făcut o sărăcie de ofertă pentru ieșeanul Alexandru Crețu Agentul se opune mutării E sinucidere sportivă
Ieșeanul Alexandru Crețu, una dintre țintele celor de la FCSB în această vară, însă agentul jucătorului, Zvonko Milojkovic, se opune categoric transferului

Ieșeanul Alexandru Crețu (29 de ani) reprezintă una dintre țintele celor de la FCSB în această vară, însă agentul jucătorului, Zvonko Milojkovic, se opune categoric transferului. Impresarul sârb a pornit un adevărat război împotriva lui Gigi Becali.
Chiar dacă ultimele vești dinspre „palatul” din Aleea Alexandru dădeau ca sigură mutarea lui Alexandru Crețu la FCSB, transferul mijlocașului la vicecampioana României este departe a se materializa. Omul care se opune total este agentul jucătorului, Zvonko Milojkovic. Acesta susține că are oferte mult mai bune din punct de vedere financiar pentru Crețu și se erijează într-un aspru contestatar al lui Gigi Becali.

Agentul lui Alexandru Crețu: „Gigi Becali, cea mai proastă creație a lui Pițurcă”

Milojkovic consideră o „sinucidere curată” eventualul transfer al lui Crețu la FCSB. Agentul sârb a dezvăluit că roș-albaștrii îi oferă 100.000 de euro la semnătură și 15.000 de euro lunar, în următorii trei ani, propunere mult sub ce i-ar putea pune pe masă un club din Golf. În plus, Zvonko Milojkovic a început o tiradă la adresa lui Gigi Becali.

„Sunt împotriva transferului lui Crețu la Steaua. E sinucidere sportivă. A făcut o ofertă de sărăcie. Băiatul, dacă vrea să meargă la Steaua, nu am nimic împotrivă, dar fără mine. Eu nu vreau să particip la sinuciderea lui sportivă și financiară. Nu poți să te compari niciodată cu Dinamo Zagreb sau Steaua Roșie Belgrad. Ca dovadă, în ultimii ani nu prea ai mai scos capul prin Europa. Să nu mai vorbim de campionat, pe care nu l-ai mai luat de șase ani. După părerea mea, dacă va continua așa, nu va mai câștiga nici în următorii cinci ani.

Am avut cinci oferte mai mari. E sărăcie de ofertă pentru un jucător de națională. 100.000 de euro la semnătură și 15.000 de euro pe lună, timp de trei ani. Sărăcie de ofertă. Sunt în discuții cu echipe din Golf, dar dacă el vrea să fie sclavul lui Gigi, eu nu am nimic împotrivă. Dacă se duce la Steaua nu pot să-i doresc nici măcar succes, pentru că este o sinucidere curată pentru el. Gigi Becali este cea mai proastă creație a lui Victor Pițurcă. El a distrus pe toată lumea, doar lui Pițurcă nu poate să-i zică nimic, el l-a făcut”, a declarat Zvonko Milojkovic, impresarul lui Alexandru Crețu, pentru as.ro.

Alexandru Crețu, campion al Sloveniei cu Maribor în 2019

După 7 sezoane la Poli Iași, Crețu a ajuns la Olimpija Ljubljana, unde a jucat doi ani și apoi a fost cumpărat de NK Maribor, la care a evoluat patru sezoane.
La Maribor, după 6 meciuri în primul an, el a jucat 23 în al doilea, 27 în al treilea și 20 în ultimul sezon. Slovenii nu l-au mai folosit la fel de des din momentul în care fotbalistul i-a anunțat că nu vrea să-și prelungească înțelegerea.
94 de meciuri a evoluat Crețu la Maribor, cu care a luat titlul acum doi ani
5 meciuri are Crețu pentru naționala României
400.000 de euro este cota lui Alexandru Crețu, potrivit Transfermarkt

Adauga un comentariu