Actualitate

Gigi Becali a fost oprit în trafic, în timp ce vorbea la telefon în direct: ”Stai că m-a oprit poliția”

Publicat: 18 aug. 2022
Gigi Becali vorbind la telefon in direct
Becali a spus, în direct la TV, că polițistul l-a iertat și l-a lăsat să meargă mai departe

Gigi Becali a fost oprit de polițiști în timp ce se afla la volan și în același timp vorbea la telefon, în direct la un post de televiziune.

Întâmplarea a avut loc miercuri, 17 august, în Sectorul 1.

Gigi Becali vorbind la telefon
Poliția Română a oferit informații despre oprirea în trafic a latifundiarului din Pipera

Gigi Becali a fost oprit de poliție

După ce a fost oprit de poliție, Gigi Becali a precizat, în direct la TV, că polițistul l-a iertat și l-a lăsat să meargă mai departe pe motiv că ar vorbi în interesul publicului și informează cetățenii. Finanțatorul folosea handsfree și a fost testat cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

”Stai că m-a oprit poliția, că de ce vorbesc la telefon. Hai că m-a lăsat. Dar stai că mi-a făcut semn iar, că cică să mă opresc. Stai să vedem că dacă mă aude că vorbesc cu voi, poate mă lasă.

Hai că cică m-a lăsat, că cică daca vorbescu cu voi și informez publicul, pentru binele publicului, cică mă lasă”, a spus Gigi Becali.

În acest sens, Poliția Română a oferit informații despre oprirea în trafic a latifundiarului din Pipera.

„Ieri, 17 August, Brigada Rutieră desfășura o acțiune de control în trafic pe o arteră din sectorul 1.

În jurul orei 10.30, a fost oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat.

La momentul opririi, conducătorul auto se afla într-o discuție telefonică folosind dispozitivul tip “mâini libere”.

Având în vedere faptul că acțiunea organizată avea ca obiectiv depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice, polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind zero”, au declarat reprezentanții Brigăzii Rutiere.

Ce spune Gigi Becali despre donația făcută nunții anului

Într-un alt context, amintim și de latura sensibilă a latifundiarului din Pipera și aducem în discuție sponsorizarea nunții lui George Simion. Dacă de cele mai multe ori îi ajută pe cei sărmani, de această dată, Gigi Becali s-a implicat în sponsorizarea nunții lui George Simion, eveniment care va avea loc pe 27 august, la Măciuca. Donația este una care să bucure pe cei prezenți, Becali plătind pentru o tonă sau două de brânză.

„Da, îi voi da 2 tone de brânză lui George Simion. O să i se ducă acolo. I-am zis: „Bă, eu la nuntă nu vin!”. Că nu merg la nunți… Și i-am zis că are mulți oameni acolo, eu îi dau brânza pentru nuntă. Ca să îl ajut pe el. Brânza e de la oaie, de la Sibiu, de acolo am luat-o, de la ciobanii de acolo”, ne-a dezvăluit Gigi Becali.

Motivul pentru care a apelat la ciobanii din zona Sibiului este unul cât se poate de simplu: Gigi Becali nu are, la dispoziție, cantitatea necesară de brânză și, în plus, a gustat „marfa” și i-a și plăcut.

„Nu am eu atâta brânză, eu fac doar pentru mine. Este un cioban de la Sibiu care are vreo 5.000 de oi și i-am zis să ducă la nuntă. Nu știu cât, poate o tonă îi ajunge, să vedem câți oameni sunt. Dar câtă brânză are nevoie, o dau eu, cadou de nuntă.

Am mâncat și eu de la ciobanul ăla. El vinde la București, eu mă întâlnesc cu el la Biserică, în fiecare zi. E din familie de ciobani, au acolo… Mi-a adus și mie o dată o putină de brânză și mi-a plăcut. I-am și zis că atunci când am nevoie iau de la el”, a mai precizat finanțatorul FCSB.

Precizăm că George Simion și viitoarea lui soție, Ilinca, au intrat pe ultima sută de metri cu marele eveniment în cadrul căruia își vor uni destinele. Așadar, liderul AUR și iubita sa vor deveni oficial soț și soție la sfârșitul acestei luni și deja simt emoțiile dinaintea marelui eveniment.

Dar deocamdată, reiterăm faptul că Gigi Becali a fost oprit de polițiști, în timp ce vorbea la telefon și dădea declarații în direct.
Comentarii
  • de ce oare ghiolbanul roman nu intelege ca nua are voie sa vorbeasca la telefon in timp ce conduce.trebuie luat permisul pe 1 an de zile.exista cel putin 2 variante de a vorbi la telefon
    1.cu ajutorul castilor.
    2.prin bluetooth.
    dar marlanul ,nu si nu.trebuie sa-l vada alt ghiolban ca el are bmw si telefon mobil.

Adauga un comentariu