Sport

Gigi Becali continuă conflictul cu Bogdan Planic și le avertizează pe CFR Cluj și Craiova: „Vom cere suspendarea lui!”

Publicat: 27 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gigi Becali continuă conflictul cu Bogdan Planic și le avertizează pe CFR Cluj și Craiova Vom cere suspendarea lui
Gigi Becali le avertizează pe CFR Cluj și CSU Craiova că vor plăti dacă îl transferă pe Bogdan Planic.

Gigi Becali îl acuză pe Bogdan Planic că a lăsat echipa într-un moment dificil, când era afectată de multe accidentări, și spune că va solicita suspendarea acestuia pentru refuzul de a se prezenta la antrenamentele lui FCSB.

Gigi Becali a anunțat că nu mai există cale de împăcare între el și Bogdan Planic, după ce fundașul sârb a decis să nu se mai prezinte la antrenamentele celor de la FCSB.
Finanțatorul vicecampioanei îl acuză pe Planic că a lăsat echipa într-un moment dificil, când era afectată de multe accidentări, și spune că va solicita suspendarea acestuia pentru refuzul de a se prezenta la antrenamentele lui FCSB.
În același timp, Becali avertizează cluburile care ar fi tentate să îl transfere pe Bogdan Planic, așa cum ar fi cazul celor de la CFR Cluj sau Universitatea Craiova, că vor fi obligate să plătească 10 milioane de euro, atât cât este clauza de reziliere din contractul jucătorului.

Gigi Becali spune că Bogdan Planic mai are contract un an cu FCSB

Finanțatorul roș-albaștrilor a transmis din nou că Planic mai are contract cu FCSB până în 2021, nu până la finalul acestei luni, așa cum susține jucătorul și impresarul său.

„Planic va fi dat exemplu, va trebui să plătească clauza de 10 milioane de euro. Eu știu că s-a primit la zi salariul. A luat bani 2 luni de la statul român, cum spune FIFA și UEFA. Conform legilor naționale, așa spune. La comisia UEFA este o fată Mădălina, care a fost avocata noatră și care ne reprezintă pe noi. Noi nu am încălcat legea. O să întrebe judecătorul: «Băi, tu ai muncit alea 2 luni?» El a muncit? Nu e discriminat.

Am făcut o propunere la toată echipa. Unii care au vrut, alții nu au vrut. El nu a acceptat. Asta fost cauza. Unii au luat jumătate, alții în șomaj tehnic. Se va judeca. Pe mine mă avantajează că ei mizează pe contractul ăsta. N-au curaj Craiova și CFR să-l ia. El are o clauză de 10 milioane, clubul pe care îl ia trebuie să fie solidar cu jucătorul. Eu nu-l mai vreau la echipă, la revedere!
I-am făcut notificări, i-am spus că îi dăm penalitate 25%. I-am dat bani la zi și el nu vrea să vină. Conform legii, l-am chemat, acum să vedem cine are dreptate. Dacă semnează, trebuie să plătească 10 milioane. Ori el, ori clubul. Nu mai există cale de întoarcere de când am făcut egalul cu Gaz Metan, cu Perianu fundaș central. El știa că sunt accidentați, că nu avem fundaș central, că nu avem jucători, nu a ținut cont. Caracterul lui a făcut ca să plătească acum, să vedem unde va ajunge el. Noi vom cere suspendarea lui”, a declarat Becali, la Pro X.

Impresarul lui Bogdan Planic îl atacă pe Gigi Becali: „Vedem pe 1 iulie cine are dreptate”

Dacă Gigi Becali susține că înțelegerea lui Planic expiră în 2021, cealaltă parte implicată vine cu o altă variantă. Conform spuselor lui Zvonko Milojkovic, agentul lui Planic, contractul jucătorului expiră la 30 iunie.

„Așteptăm 1 iulie și o să vedem ce se întâmplă, cine are dreptate”, a reacționat Zvonko Milojkovic pentru Digi Sport, întrebat fiind de contractul lui Bogdan Planic.

28 de ani are Bogdan Planic.
1,8 milioane de euro este cota de piață a lui Planic, conform transfermarkt.com.
Finanțatorul FCSB a decis să dea vina pe Bogdan Planic, jucător care a hotărât să plece de la echipă pentru că nu a fost plătit, după cum susține impresarul său. Becali consideră că sârbul a lăsat echipa la greu, fără fundaș central, la meciul cu Mediaș, scor 2-2.

Gigi Becali: „Din cauza lui Bogdan Planic am pierdut campionatul”

„Planic avea contract, trebuia să-l respecte. Clauza de reziliere era 10 milioane. Trebuie s-o plătească el sau clubul care îl lua.
Din cauza lui s-a pierdut campionatul, ma refer la șansele astea pe care le mai aveam acum.
Nu mai accept nicio negociere. Mergem la comisii, să judece legea. Trebuie să răspundă pentru ceea ce a semnat”, a declarat Becali la Pro X.

Războiul Becali – Planic. Finanțatorul FCSB atacat de impresarul jucătorului

Gigi Becali a tunat la adresa lui Bogdan Planic după ce jucătorul și-a cerut salariul întreg, conform contractului, și a refuzat să mai vină la antrenamentele echipei. Finanțatorul FCSB vrea 10.000.000 de euro, clauza de reziliere a jucătorului.
Solicitarea lui Becali nu a rămas fără ecou. Impresarul jucătorului, Zvonko Milojkovic, i-a dat replica finanțatorului FCSB și acuză clubul de amatorism. Patronul roș-albaștrilor l-a băgat pe Planic în șomaj tehnic, pe perioada stării de urgență, pentru că sârbul nu a acceptat înjumătățirea salariului pe șase luni

Adauga un comentariu