National

Gigi Becali, declarații șocante: „Virusul ăsta e un fleac, numai că oamenii nu știu”

Publicat: 17 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Gigi Becali a vorbit despre tratamentele împotriva COVID-19, pe care le are la dispoziție  la clinica sa privată. Acesta le-a folosit pentru a-și trata familia, prietenii şi cunoscuţii, care s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Pe lângă verii săi, Gigi Becali i-a vindecat cu tratatamentele sale pe Ioan Niculae, tatăl lui Marius Şumudică, Leo Grozavu sau Anamaria Prodan Reghecampf.

„Vreau să aduc niște medicamente. De ce? Pentru că virusul ăsta e un fleac, numai că oamenii nu știu. Mulți oameni au avut virusul și i-am vindecat. Ce medicament iei de la farmacie, știi? Să ne spună ministrul Sănătății. Dacă ai simptome, te duci și iei de la farmacie cutare medicament, Că, de fapt, ei de ce mor? Pentru că stau fără niciun medicament, fără niciun tratament două trei săptămâni. Și atunci eu ce vreau să fac? Să aduc medicamente din India sau din Rusia, să îl bag în farmaciile din România, fără niciun adaos, ca să poată să le ia, să îi sălvam, să nu moară. Oamenii nu știu decât paracetamol, dar nu trece cu paracetamol.”

Când a fost întrebat despre cum se simte mama sa, acesta a răspuns:

„Mama mea nu are nimic, e vindecată, are 90 de ani. E vindecată de două luni de zile. Am avut toată curtea și șoferi, și oamenii din casă, și toată comuna au avut virus. Le-am dat medicamente, Arbidol, Vitamina C. Da, da am avut ce să dau. Oamenii nu au ce să ia. Asta vreau eu să fac. Plus de asta, am făcut acum o scrisoare de intenție pentru vaccinul din Rusia”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali despre vaccinul anti-COVID-19: „Nu mă vaccinez! Îmi e frică”

Gigi Becali a declarat că se teme de vaccinul împotriva coronavirusului și a anunțat secretul acestuia în lupta cu pandemia.

„Nu mai scăpăm de pandemia asta! Eu nu mă vaccinez nici dacă mor. Eu iau cinci picături dintr-un medicament și timp de un an de zile nu am probleme. E mai bun ca vaccinul. Dar nu mă vaccinez! Îmi e frică.
Ați văzut că în Anglia e deja altă tulpină… O să vină și o să spună «Băi, nu am nimerit bine. Mai facem un vaccin». Și o mai fie unul, și încă unul… Și peste patru sau cinci azi o sa spun.

«Pentru că nu putem să ținem evidență și să știm bine cine a făcut vaccin, trebuie să punem cip în mâna dreaptă sau în frunte! E pericol mare și trebuie să știm ce vaccinuri ai făcut»”, a mai declarat finanţatorul.

Gigi Becali: „Anul 2020 e începutul sfârșitului. Mai durează 40-50 de ani”

Gigi Becali nu este de acord cu vaccinarea și nu se va vaccina sub nicio formă, chiar dacă fără vaccin va fi marginalizat sau va fi restricționat, ca de exemplu în călătoriile din anumite țări.

„Mai bine zic «Taie-mi capul!». Dar vaccin nu fac! O să te oblige să îți bagi cip! Și ce înseamnă mâna dreaptă și fruntea? Înseamnă Sfânta Cruce! Și asta-l are pe drac.

Și o să spună să-ți pui plachetă cu 666 în tine. Și degeaba mai faci Sfânta Cruce pentru că-l ai pe dracul în tine. Te manipulează cu 5G, cu 9G! Au și 9G! Te manipulează cu calculatoarele.

Nu e conspirație, asta spun Sfinții Părinți. Anul 2020 e începutul sfârșitului. Mai durează 40-50 de ani. Noi nu prindem, dar vor prinde copiii noștri. ”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Adauga un comentariu