Cancan ultimă oră

Gigi Becali, mesaj tranșant pentru Vladimir Putin. Cum îi va ajuta omul de afaceri pe refugiații din Ucraina

Publicat: 27 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gigi Becali mesaj tranșant pentru Vladimir Putin. Cum îi va ajuta omul de afaceri pe refugiații din Ucraina
Omul de afaceri Gigi Becali a închiriat toate hotelurile din Galați pentru a servi ca adăpost ucrainenilor

Gigi Becali și-a expus părerea cu privire la situația actuală total nefericită care are loc în aceste momente între Rusia și Ucraina. Omul de afaceri a mărturisit ce crede despe liderul Rusiei, dar și ce are de gând să facă pentru a-i ajuta pe refugiații care ajung în România din Ucraina.

Gigi Becali consideră ca Vladimir Putin a greșit foarte mult în fața lui Dumnezeu și că va primi judecata corectă pentru faptele lui la momentul potrivit. Este total împotriva agresiunii pe care Vladimir Putin o hrănește de 3 zile împotriva statului ucrainean și susșine că Vladimir Putin este unul dintre tiranii istoriei.

„Eu nu îl pot judeca pe Putin, dar îi condamn cu tărie acțiunile.

A produs moarte pe Pământ, iar Dumnezeu o să îl judece.

Sunt unii oameni în istorie care sunt comparați cu Irod. Acest om Irod a omorât 21.000 de prunci. Așa sunt unii oameni în lume, iar Putin a ales să omoare oameni.

Este unul dintre acei oameni răi, iar din păcate acum nu mai poate să fie controlat.

Nu știu când se va opri și ce are de gând să facă. Nu mi s-a cerut ajutorul la refugiați, dar dacă o să mi se ceară telefonul meu este deschis”, a declarat Gigi Becali.

Ce va face Gigi Becali pentru refugiați?

Gigi Becali nu stă sepăsător în fața suferinței oamenilor din Ucraina. Este dispus să îi ajute cu tot ceea ce au nevoie pentru a trece cu bine cu toții peste această perioadă sumbră din istoria lumii.

Omul de afaceri a închiriat toate hotelurile din Galați pentru a servi ca adăpost ucrainenilor.

De asemenea, a asigurat transport pentru sute de persoane care să vină în București, ocupându-se, în același timp, și de cazarea oamenilor refugiați în blocul pe care îl deține în Petroșani.

„Toate hotelurile din Galați le închiriez și cazez oamenii în ele. Am dat ordin acum 5-6 autocare merg la graniță să aducă 400 de persoane să se cazeze la București, cu mâncare și cazare la baza FCSB. Şi la Petroșani pot 200 am un bloc pe care îl pun la dispoziție.

Primarul din Petroșani să mă contacteze și îi dau blocul la dispoziție să facă ce vrea. 200-300 de persoane pot să intre. M-am gândit că oamenii ăștia nu au unde să doarmă”,  a declarat Gigi Becali, în cadrul unei intervenții telefonice.

Adauga un comentariu