National

Gigi Becali nu vrea să se vaccineze, nici ameninţările că poate muri nu-l conving

Publicat: 03 mai 2021
Gigi Becali este la palat, acesta are o mână ridicată
Gigi Becali nu vrea să se vaccineze, acesta susține că are propriul tratament pe care îl folosește

Cunoscutul patron a echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, este total împotriva vaccinării, acesta având propriul tratament împotriva Covid-19. Gigi Becali a oferit un interviu prin care a spus că nu se va vaccina nici dacă cineva îi ţine pistolul la cap şi-l ameninţă că trage dacă nu se imunizează. Milionarul din Pipera este convins că apropierea de Hristos tine virusul departe de el.

Chiar dacă în vara la echipa pe care o patronează mai mulţi jucători au fost infectaţi cu noul coronavirus, Gigi Becali tot nu vrea să audă de imunizare.

„Vaccinul nu îl fac nici dacă acuma vine unul aici cu serul și aici unul cu pistolul și zice: băi eu acum o să apăs pe trăgaci: Apasă, mă, pe trăgaci, nu îmi pune niciun vaccin mie, mă! Dacă am trăit până la vârsta asta și acuma m-am apropiat de Hristos, pentru ce eu să pierd eu viața mea? Păi o să spuneți, stai, domle, că n-are nicio legătură. Păi are legătură științifică, că e științific aici… aaa, bate câmpii Becali. Nu bate câmpii Becali”, a spus Gigi Becali.

Motivul pentru care Gigi Becali refuza vaccinul

Tot în cadrul aceluiaşi interviu Gigi Becali explica de ce nu vrea să se imunizeze împotriva Covid-19. Acesta subliniază faptul că ştie că sunt făcute studii care demonstrează siguranţa vaccinului, însă tot se teme să îşi administreze una dintre doze deoarece nu vrea să se încadreze în procentul mic al excepţiilor.

„Eu spun ce spun oamenii de știință. Păi el e ARN intră în genom, intră în genă, te modifică genetic. Adică, cu alte cuvinte, eu de unde știu că iubesc, vrei să nu mai iubesc? Să devin animal? Bă, tată, nu la toată lumea, dar pe unii îi atacă genetic. Pe unii. Poate sunt eu unul din ăia pe care-l atacă genetic. Nu vreau, mi-e frică. Fiecare face ce vrea, păi nu? Eu nu le spun la oameni să nu facă. M-ai întrebat dacă fac și eu am spus așa: Aici vaccinul și aici pistolul. Trage glonț, nu mă vaccinez, ce am făcut eu rău în asta? Am făcut eu campanie împotriva vaccinării? Am spus ce fac eu„, încheie Gigi Becali.

Pe lângă campania de vaccinare, Gigi Becali a vorbit și despre politică

Chiar dacă patronul FCSB a spus că nu vrea să mai aibă treabă cu politica şi nici să apară la televizor, acesta este destul de activ şi mereu îşi spune punctul de vedere în modul său caracteristic. Milionarul din Pipera, a vorbit despre partidul AUR surpriza din campaniile electorale, unde l-a lăudat pe George Simion. Acesta nu a fost singurul membru din partid care i-a atras atenţia lui Gigi Becali, Diana Șoșoacă este un alt nume despre care latifundiarul a vorbit , însă nu de bine.

„Ea săraca … mie la început mi-a plăcut de ea, dar după aia deja a căzut puțin în derizoriu pentru că unei femei nu-i stă bine să facă așa ceva. Adică … după aia a început să mai și danseze … îmi pare rău de ea că-mi place de ea, dar îmi pare rău de ea că n-o votează lumea. Zice ea, săraca, a luat avântul ăla așa, dar nuuu! Ea zice corect ce zice …. zice bine ce zice, ea zice adevărul și nu e manipulată, dar numai că e femeie. Și nu numai că e femeie. Trebuie să ai o atitudine când ești femeie, și mai ales când ești senator. Ea deja a depășit o linie! Adică deși spune adevărul mai face și puțin circ și nu poți ca femeie să faci circ, că dacă faci circ nu le place la oameni circăreala”, a spus Gigi Becali.

Comentarii
Adauga un comentariu