Cultural

Gina Matache s-a împăcat cu fostul soț. Cei doi se confruntă cu probleme grave de sănătate

Publicat: 20 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gina Matache s-a împăcat cu fostul soț. Cei doi se confruntă cu probleme grave de sănătate
După ce au fost despărțiți mai bine de 15 ani, Gina Matache și fostul soț s-au împăcat, iar în prezent locuiesc împreună în apartamentul în care stăteau pe vremea când formau o familie.

Gina Matache s-a împăcat cu fostul soț după 15 ani în care au stat despărțiți. Tatăl Deliei Matache s-a întors de pe Muntele Athos unde a fost călugăr și a decis să rămână alături de fosta parteneră de viață și mama copiilor săi. Gina și Ion Matache au o poveste de viață impresionantă, însă suferințele și despărțirea de atâția ani i-au adus din nou împreună. Cei doi se confruntă cu probleme grave de sănătate și au grijă unul de celălalt în apartamentul în care locuiau pe vremea când erau căsătoriți.

Gina Matache s-a împăcat cu fostul soț după 15 ani de la divorț

Mama Deliei, Gina Matache, are o poveste de viață surprinzătoare. Aceasta a avut o căsnicie fericită alături de Ion Matache, însă după un mariaj longeviv, bărbatul i-a uimit pe toți și a decis să se reragă la o mănăstire de pe Muntele Athos. După divorț, tatăl Deliei Matache a plecat în Grecia și nu a mai ținut legătura cu fiicele și fosta parteneră de viață.

Vestea i-a șocat pe mulți, însă după atâția ani bărbatul a revvenit în țară și a decis să nu mai plece de lângă fosta soție. Ion Matache a dezvăluit care a fost motivul pentru care a ales să se călugărească și să renunțe la viața de familie.

,,La 40 de ani, eram ateu. Abia atunci am învăţat «Tatăl Nostru». Era în anul 2004, când am luat contact pentru prima oară cu biserica. Un prieten de-al meu mi-a povestit despre un preot din Piatra Neamţ, iar după ce l-am cunoscut pe acesta, viaţa mea s-a schimbat. Am ajuns la părintele Gherasim, am intrat în sala de mese, unde se făcea rugăciunea. Eram nou-venit în grup. În momentul în care mi-a rostit numele, apoi pe cele ale fetelor mele şi pe al Georgetei, deşi atunci mă văzuse prima oară, m-am blocat.

Am realizat că de la Dumnezeu ştia, că sunt oameni care se leapădă de tot ce e lumesc, trăiesc în post de rugăciune, sunt dedicaţi trup şi suflet, iar pentru aceştia nimic nu este ascuns din ce se întâmplă. Preotul nu ar putea să vadă în timp, are Duhul Sfânt în el, acea energie de la Dumnezeu, care face cunoscut ce se vede cu ochiul spiritual. Am simţit ajutorul de la Dumnezeu, aici am găsit adevărul pe care-l căutam.”, a declarat tatăl Deliei Matache.

În prezent, Ion Matache și fosta soție locuiesc împreună în vechiul apartament și au grijă unul de celălalt. Aceștia au trecut prin câteva intervenții chirurgicale complexe și se confruntă cu probleme grave de sănătate. Deși au fost despărțiți mai bine de 15 ani, Gina Matache și fostul partener de viață au decis să își mai acorde o șansă și s-au împăcat.

De provocări în viața de familie a avut parte și Dana Războiu. Aceasta are o relație tensionată cu fostul soț, însă se bucură din plin de rolul de mamă. Și frumoasa artistă Diana Matei  s-a confruntat cu momente grele în viața de cuplu, dar nu s-a gândit niciodată la divorț.

Ce suferințe ascunde tatăl Deliei Matache

Ion Matache s-a întors de curând în țară și nu mai dorește să se întoarcă pe Muntele Athos. Acesta s-a împăcat cu fosta soție, Gina Matache, și au decis să locuiască împreună. Tatăl Deliei Matache a trecut printr-o mare suferință după ce a luptat cu o boală necruțătoare.

,,Fostul meu soț este binișor, acum, cu sănătatea, e cât se poate de bine după atâtea probleme. Nu s-a mai întors în Grecia, e în București, eu am grijă de el. Suntem doi moși și trebuie să avem grijă unul de altul. Locuim împreună, în vechiul nostru apartament”, a declarat mama Deliei.

La rândul ei, Gina Matache a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată după ce a avut o tumoare pe nerv, iar acum cu greu își poate folosi mâna dreaptă.

„Nu prea sunt bine cu mâna, am avut o tumoare pe nerv, la rădăcina nervului, am scos-o dar nervul nu s-a mai refăcut 100%, a fost o tumoare benignă. Problema e că nu mai e la fel ca înainte, am contracturi musculare care sunt foarte dureroase, s-a scos la operație și un pic de mușchi, ca să curețe bine locul. E la mâna dreaptă, care e și de bază, nu mai pot face mare lucru prin casă, decât treburile mai ușoare. Nu mă ajută nimeni în gospodărie, nu am angajat o femeie, mi le fac eu, în ritmul meu”, a declarat aceasta.

După ce au fost despărțiți mai bine de 15 ani, Gina Matache și fostul soț s-au împăcat, iar în prezent locuiesc împreună în apartamentul în care stăteau pe vremea când formau o familie.

Adauga un comentariu