Cancan

Gina Pistol a fost înlocuită de la Asia Expres. Ce decizie au luat șefii de la Antena 1

Publicat: 27 oct. 2020
Gina Pistol înlocuită Asia Expres
Gina Pistol urmează să nască și nu va mai putea prezenta emisiunea Asia Express

Conducerea postului Antena 1 a luat decizia ca Gina Pistol să fie înlocuită din postura de prezentatoare a emisiunii Asia Expres. Frumoasa blondină este nevoită să-și cedeze locul deoarece în mai puțin de patru luni va naște. Rămâne de văzut cine va prezenta noul sezon Asia Expres.

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune de la momentul actual. Ținând cont de faptul că frumoasa blondină este însărcinată în cinci luni, aceasta a fost nevoită să renunțe, pentru moment, la prezentarea emisiunii Asia Expres.

Gina Pistol – înlocuită de la Asia Expres

Iubita lui Smiley este cu gândul la venirea bebelușului pe lume. Alături de acesta, Gina s-a ocupat în această perioadă să redecoreze casa și chiar să pregătească dormitorul copilului. Deși visa de mult timp la aceste momente, vedeta a trebuit să facă niște sacrificii în ceea ce-i privește carierea în televiziune. După ce a aflat că este însărcinată, iubita lui Smiley a trebuit să renunțe la postul de prezentatoare la Asia Expres.

În momentul în care a aflat că va aduce pe lume un copil, ea a discutat cu șefii ei și a hotărât să renunțe la acest proiect, unde era moderatoare încă din 2018. Totuși, Gina Pistol a rămas doar la emisiunea Chefi la Cuțite. Înlocuirea prezentatoarei este una iminentă, dacă ținem cont de faptul că Asia Express se filmează pe parcursul unei luni întregi, într-o țară îndepărtată.

Va deveni mamă anul viitor

Gina Pistol a intrat în luna a cincea de sarcină și se poate observa cu ochiul liber că radiază de fericire. Vestea că va avea un copil a luat-o prin surprindere pe vedeta Antenei 1, ținând cont de faptul că medicii în dăduseră șanse minime de a avea vreodată un copil, din cauza unor probleme de sănătate cu care s-a confruntat.

Un asemenea moment frumos, acela de a deveni mamă, atrage după sine și o mulțime de sacrificii. Iar frumoasa blondină a acceptat deja situația și consideră că nimic nu este prea greu, dacă asta îi permite să devină mamă. Astfel, Gina a fost nevoită să renunțe, deja, la diferite filmări pentru campanii de promovare ale unor branduri și își petrece majoritatea timpului acasă, odihnindu-se. Nu își neglijează, însă, fanii. Este foarte activă pe conturile de socializare și împărtășește, zi de zi, momentele incredibile prin care trece.

Se caută înlocuitor pentru Gina la Asia Express

Gina Pistol și-a anunțat șefii de la Antena 1 că, pe viitor, va rămâne doar prezentatoarea emisiunii „Chefi la Cuțite” și că renunță la proiectul Asia Express. Decizia acesteia este una lesne de înțeles, dacă ținem cont de faptul că, cel mai probabil, ediția cu numărul patru se va filma în primăvarea anului viitor. Iar atunci fiica celebrului cuplu Gina Pistol-Smiley va avea numai câteva luni.

Emisiunea se filmează în locuri foarte îndepărtate, la mii de kilometri de țară, în destinații exotice. Și, după cum bine știți, filmările durează aproximativ o lună. Gina nu are cum să stea atâta timp fără bebelușul ei, trebuie să o alăpteze. Și chiar dacă ar putea, nu ar face-o.

Ea se numără printre acele femei care au un har aparte de a fi mame. O să fie grozavă. În momentul acesta nici nu cred că îi pasă de nimic altceva, nici nu se gândește la carieră, la viitor. Numără și ea zilele până va naște”, au declarant surse din Antena 1.

Așadar, Gina Pistol va fi înlocuită de la Asia Expres până când va putea să revină să prezinte emisiunea…





Adauga un comentariu