Cancan ultimă oră

Gina Pistol s-a despărțit de Smiley?! „Nu i-am fost o iubită bună. Sinceră să fiu, nici nu am încercat”

Publicat: 01 ian. 2022
De-a lungul timpului Smiley și Gina Pistol au fost extrem de discreți cu relația lor și au ținut-o departe de ochii curioșilor

Viaţa Ginei Pistol s-a schimbat radical de când a devenit mămică. Dacă înainte de a deveni mamă, partenera lui Smiley avea timp pentru tot își dorea, în acest an lucrurile s-au schimbat radical.

Gina Pistol a recunoscut pe Instagram că nu a fost nici măcar o iubită bună, dezvăluire ce i-a îngrijorat pe fani, însă, contextul este, de fapt, total diferit. Vedeta a recunoscut că nu a putut să fie ce și-a dorit pentru că a încercat să fie o mamică bună!

”A mai trecut un an, an in care nu am fost cea mai buna EU. Lui nu i-am fost iubita buna. Nici sora buna fratelui. Nici mamei mele cea mai buna fiica. Oamenilor dragi mie nu le-am fost prietena. Sincera sa fiu, nici nu am incercat. N-am fost nici macar buna cu mine. Anul asta m-am pierdut de multe ori si m-am regasit de putine. Anul asta mi-a fost dor de mine. Mi-am lipsit. Si cu toate astea am facut ceva bine. Am facut tot ce mi-a stat in putinta sa fiu o mama buna pentru fiica mea. Anul asta, in schimb, a fost cel mai bun cu mine. Am devenit mama si noi, @smiley_omul , am devenit mai uniti. Va doresc sanatate la minte, trup si mai ales la suflet.Sa aveti un an bun!😊”, a scris Gina Pistol pe contul său de Instagram, alături de o fotografie în care își ține fiica în brațe.

Smiley și Gina Pistol, o familie de vis

De-a lungul timpului Smiley și Gina Pistol au fost extrem de discreți cu relația lor și au ținut-o departe de ochii curioșilor și aceeași rețetă pare că o aplică și în cazul micuței Josephine. Deși cei doi postează în mediul online câteva momente din viața de părinți, preferă să nu dezvăluie chipul fetiței. Internauții sunt curioși și vor să o cunoască și ei pe fetiță și nu ezită să îi întrebe pe cei doi când îi vor dezvălui chipul.

Gina Pistol a răspuns curiozității tuturor și a făcut câteva precizări pe această temă. Vedeta a mărturisit că pentru moment nu consideră că ar trebui să facă acest lucru. Cu toate acestea, proaspăta mămică a încercat să le facă internauților pe plac și a dezvăluit cu cine seamănă cea mică.
Comentarii
  • Au mers pe un drum pentru că nu era altul, dar împărțindu-se în două drumuri acel drum , credeți că puteau merge doar pe unul împreună? Am văzut că nu , cel puțin eu . Acest romăn nu este romăn.Care este numele de familie a lui Gina? Pistol?

  • O familie frumoasă, să fiți sănătoși, sa vă creșteți și educati copilul împreună . Ignorați răutățile, unii sunt frustrați, invidioși,nu ii băgați în seamă .

  • este o vorba din popor ….”toate femeile sunt curve, numai mama nu e” !!!!!!!……cam asa gindesc majoritatea barbatilor…iar cei care spun asa de Gina Pistol sunt frustrati si invidiosi si misogini …daca stiu ce inseamna asta la cit de analfabeti sunt !!!!!! bleeeeeeeaaaaaahhhhhhhh

  • Câtă răutate.sa va trăiască sănătos.
    Pentru cei care comentați cu atâta răutate, și mamele voastre au fost curve când v-au făcut?

  • Să fiți sănătoși și să vă creșteri copilu în dragoste si iubire! Gura lumii o astupă doar pământul! Un an nou plin de bucurii si împliniri vă urez! Elena Stoica un om din popor!

  • Românii sunt frustrați sexual și asta datorită faptului că majoritatea femeilor sunt înapoiate, au mentalitate de ceapiste și altceva nu știu în viață decât să-și păzească soțul să nu meargă la alta, de parcă i-ar trebui cuiva un mototol care nu știe nici să sărute după 25 de ani de căsătorie și care și-o trage scurt și barbar că așa a învățat de la nevastă. Emanciparea unei nații începe de la emanciparea acestui aspect al vieții, altfel rămâneți bătuți în cap. Avem cele mai înapoiate femei de pe glob ca mentalitate și de aceea nu putem progresa.

  • Nu trebuie să fim atît de nemulțumitori cu viețile altora,daca ei sau iubit se vede,din iubirea lor a ieșit un moștenitor și poate încă citi vor mai avea,la Fe viață de înainte de căsătorie,ore ei sa terminat la căsătoria lor,apoi daca vor avea și copii lor de suferit,vor avea din cauza vieți care au avut-o părinți lor,dar la momentul respectiv,ei suntt un clupu căsătoriti,iar daca se vor despărți sau vor rămîne căsătoriti se va vedea,sau au făcut-o doar ptr publicitate,Viața ne mai dă șanse să ne schimbăm mai ales în familie cînd vine un copil,o binecuvântare,

Adauga un comentariu