Stiri si curiozitati

Giulia Nahmany, despre divorț. Ce a dus la despărțirea părinților ei

Publicat: 17 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Giulia Nahmany despre divorț. Ce a dus la despărțirea părinților ei
Giulia Nahmany, despre divorțul părinților ei

Giulia Nahmany a trecut printr-o perioadă grea atunci când părinții ei au ajuns la divorț. Dramele acesteia însă erau doar la început. S-a dus o luptă aprigă pentru averea tatălui ei din care afacerista alături de mama sa au ieșit extrem de câștigate. Din nefericire, atât mama Giuliei cât și tatăl acesteia s-au stins din viață.

Giulia s-a făcut remarcată odată cu apariția în cadrul emisiunii „Ferma”, de la PRO TV.

Giulia Nahmany, despre divorț

În momentul în care părinții actriței au ajuns la divorț, în presa au apărut tot felul de zvonuri. Giulia și-a dorit la acea vreme să lămurească anumite aspecte cu privire la mariajul părinților ei.

„Sunt foarte multe zvonuri, însă nu ştiu exact ce se întâmplă în viaţa lui personală. Va rămâne întotdeauna tatăl meu şi i-am zis şi lui asta. Nu am niciun motiv să îl urăsc, chiar dacă atunci când am ajuns la subiecte sensibile, a ocolit subiectul”, a declarat Giulia la acea vreme.

Bătaia pe avere a fost mare, iar femeia de afaceri se declara uimită de modul în care tatăl ei a ales să pună capăt relaţiei, mai ales că ea era „prinţesa lui tata”: „Nu vreau să intru în detalii, însă au fost mulţi avocaţi implicaţi. Prea mulţi. Când ai ce împărţi, atunci încep şi foarte multe probleme”.

Giulia Nahmany și Daniela Drapel au luptat pentru avere

Imediat după divorț, mama Giuliei a revenit la numele de fată și anume Daniela Drapel. După procese lungi, Giulia şi mama sa Daniela au cerut la partaj 15 imobile din Capitală, un apartament în Constanţa şi unul în Tecuci, o maşină de lux şi aproximativ 500.000 de euro.

Ulterior, au fost adăugate două apartamente şi 300 de obiecte de artă în valoare de peste cinci milioane de euro (obiecte de mobilier, ceasuri, statuete şi tablouri semnate de Nicolae Grigorescu, Picasso şi Edgar Degas).

La averea de multe milioane de euro a lui Itshak Nahmany s-a adăugat şi domeniul Ştirbey din Dărmăneşti, judeţul Bacău. Pe palat şi pe parcul de 12,5 ha, evreul a plătit vinerea trecută suma de 400.000 de euro.

Ce înălțime are Giulia Nahmany

Giulia Nahmany este o femeie extrem de împlinită. A reust să slăbească 20 de kilograme, care la înălțimea ei de 1.60 m. erau total inestetice, în afaceri îi merge extrem de bine, iar alături de soțul ei trăiește o iubire ca în filme.

„Eu cred că am fost împreună într-o viaţă anterioară, căci suntem făcuţi unul pentru celălalt. Ne-am cunoscut acum 12 ani, pe stradă, eu am oprit maşina după ce l-am văzut şi am strigat după el. El a venit la mine la maşină şi parcă s-a oprit timpul în loc. Am făcut schimb de numere de telefon, m-a sunat a doua zi şi după prima întâlnire ştiam amândoi că suntem făcuţi să rămânem împreună,” spunea Giulia într-un interviu.

La doar 1.60 înălțime, Giulia a adus pe lume două fetițe superbe Caroline și Stephanie.

Mariajul ei alături de Cătălin este unul extrem de frumos și, după cum susține vedeta, faptul că sunt atât de opuși îi ajută să se completeze perfect.

“E opusul meu, e perfecţionist, ordonat, la noi e ca la armată, dar e necesar şi e important să fie aşa, pentru a avea un echilibru. Eu am evoluat foarte mult datorită lui, pentru că nu eram atât de atentă la cheltuieli. Noi nu mai avem nevoie de dovezi materiale de iubire, dar îmi cumpără mereu flori, deoarece el e cel care face piaţa acasă şi mereu trece pe lângă florării,” mai spune vedeta.

Adauga un comentariu