Cancan ultimă oră

Momente cumplite pentru o concurentă de la Ferma. Tatăl ei a murit, însă aceasta nu poate să ajungă la înmormântare

Publicat: 19 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Momente cumplite pentru o concurentă de la Ferma. Tatăl ei a murit însă aceasta nu poate să ajungă la înmormântare
Tatăl Giuliei Nahmany a murit în Israel, iar aceasta nu poate ajunge la înmormântare

Momente grele pentru Giulia Nahmany, concurenta de la emisiunea „Ferma. Orășeni vs Săteni”. Tatăl blondei s-a stins din viață, iar ea nu poate să ajungă la înmormântare din cauza pandemiei de coronavirus. În prezent, dr. Itshak Nahmany locuia în Israel, țara lui natală. Bărbatul de 68 ani avea probleme de sănătate în ultimii ani, cunoscute de întreaga familie, care erau ținute sub control prin tratamente medicale.

Din păcate, în ultima perioadă starea lui de sănătate s-a agravat iar miercuri s-a stins din viață. Din cauza pandemiei de coronavirus, cei care ajung în Israel, trebuie să stea 14 zile în carantină la domiciliu. În acest context, Giulia nu poate să ajungă la înmormântarea tatălui ei. Devastată de durere, Giulia Nahmany încearcă din răsputeri să își revină după șocul suferit.

Eliminată din concurs, dar nu trimisă acasă

Giulia Nahmany, concurenta la emisiunea „Ferma. Orășeni vs Săteni” de la Pro TV, a ajuns, în cadrul show-ului, departe de confortul de care se bucură, de obicei, în viața de zi cu zi. Vedeta a plâns de bucurie, datorită unui cartof, ea fiind obișnuită cu luxul de acasă. Totuși, trecutul ei nu este lipsit de clipe îngrozitoare.

În vârstă de 37 de ani, Giulia Nahmany a fost eliminată din concurs, la „Ferma. Orășeni vs Săteni”, alături de Gabi Toader. Însă, cei doi nu au fost trimiși acasă, ci au devenit „haiduci”. Au fost lăsați de organizatorii show-ului să arate cum se descurcă singuri, într-o pădure din apropiere.

Cine este Giulia Nahmany

Viața Giuliei Nahmany a început pe 16 ianuarie 1983, în orașul Kfar Saba din Israel. Când avea vârsta de șase ani, ea și familia ei s-au mutat în Belgia. Apoi, destinul a adus-o în România. Avea 10 ani când s-a stabilit în București și a început să facă ore de pian și canto.

Giulia Nahmany, care cunoaște în afară de limba română, și limbile ebraică, engleză și franceză, a urmat American International School of Bucharest. Studiile ei nu s-au oprit aici. Giulia a studiat și managementul afacerilor, la Universitatea Huron din Londra. A locuit în capitala Regatului Unit în perioada 2001-2004.

Cariera ei în muzică a început în anul 1998, când a participat la Festivalul de la Mamaia. Apoi, în anii 1999-2000, Giulia Nahmany a fost VJ la MCM România. Primul ei videoclip ce a fost difuzat de MTV România a fost cel al melodiei „Sună Sună”, din anul 2000, compusă de Adrian Ordean. Apoi, în anul 2004, a început să lucreze la primul ei album izraelian și a lansat piesa „Mystery Called Love”, în engleză și ebraică.

Totodată, Giulia Nahmany a colaborat cu Morandi și a lansat piesa „Beijou Uh La La”. O altă melodie pe care a lansat-o vedeta este „The creature of the Night” sau „Hayat Halayla”, în ebraică.

Adauga un comentariu