Actualitate

Grasu XXL, cercetat de Poliţie. Cântăreţul a intrat în conflict cu un tânăr, la unul dintre concertele sale – VIDEO

Publicat: 29 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Grasu XXL cercetat de Poliţie. Cântăreţul a intrat în conflict cu un tânăr la unul dintre concertele sale - VIDEO
Grasu XXL, cercetat de Poliție după ce a amenințat un spectator la un concert în București, iar imaginile cu momentul au ajuns pe internet

Cunoscutul Grasu XXL este cercetat de Poliţie, după ce a intrat într-un conflict cu un tânăr la unul dintre concertele sale. Momentul a fost surprins de fanii prezent la eveniment şi publicat pe internet.

După ce a fost urcat pe platforma de socializare Tik Tok, poliţiştii au intrat în posesia imaginilor. În acest caz a fost declanşată o anchetă.

@sir.alex47Guie Mrasu♬ sunet original – C A M A R A D 4 7

Grasu XXL, cercetat de Poliţie după ce a ameninţat şi stropit cu apă un tânăr

Un incident nefericit a fost intregistrat într-un local din Bucureşti. Grasu XXL este cercetat de oamenii legii după ce a ameninţat şi stropit cu apă un tânăr prezent la concertul sau.

Tânărul a fost implicat în acest conflict după ce i-a reproşat rapperului că promovează jocurile de noroc.

Polițiștii au anunţat că au văzut imaginile și s-au sesizat din oficiu. În acest caz, se fac cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice,

„Având în vedere apariția unor imagini video pe rețelele de socializare, cu privire la faptul că un artist, în timpul unui concert care a avut loc în Sectorul 5, ar fi amenințat un bărbat, Serviciul Informare și Relații Publice al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

În data de 29 iunie a.c., în urma apariției unor imagini video, pe rețelele de socializare, în care un artist ar fi amenințat un bărbat, în timpul unui concert, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 17 Poliție au demarat cercetări, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, au anunțat polițiștii.

Vă aducem aminte că Grasu XXL a devenit tată pentru prima oară cu fosta lui iubită Laura Andreșan cu care a stat 12 ani.

Grasu XXL a ajuns la sediul Poliţiei pentru a de declaraţii

Rapperul Grasu XXL a ajuns astăzi, 29 iunie 2022, în fața polițiștilor pentru a da cu subsemnatul în dosarul în care e cercetat pentru că și-a amenințat un fan cu bătaia. Cântărețul susţine cu vehemenţă că nu regretă gestul și că a încercat să aplaneze situația cu vorbă bună, însă fanul său era beat și a întrecut măsura.

”N-a vrut să-mi dea microfonul înapoi. Când i-am zis să-mi dea microfonul înapoi mi-a zis și ce îmi faci. Și atunci l-am stropit cu apă. Limbajul la noi rapperii așa e el violent, era concert de rap, nu de folk. M-a deranjat foarte tare. O doamne, din păcate bine că n-am fost destul de aproape (n.r. întrebat dacă a vrut să-l lovească) Avea o față, copil nu era, poate că dacă era copil nu mă enerva atât de tare. Era la modul ”ce-mi faci, ce-mi faci”, nu am putut să mă abțin. M-am enervat”, a spus Grasu XXL.

Cântăreţul a menţionat că a reuşit să se abţină şi doar l-a stropit cu apa.

”Le-am povestit ce s-a întâmplat. Era matol (n.r. beat), era matol oricum, eu nu beau, eu nu eram. N-aș spune că îmi pare rău, dacă s-ar întâmpla din nou, cred că l-aș stropi cu apă din nou. Trebuie să înțelegem că rapperii sunt rapperi, când vii la un concert de rap trebuie să știi la ce vii. Îmi pare că am stricat concertul ăla, că oamenii de acolo a fost extraordinar, iar concertul a fost foarte mișto. Iar din cauza prostului ăla s-a stricat tot concertul…”, a mai zis el.

Se va vedea ce pedeapsă va primi Grasu XXL dupa ce a fost cercetat de Poliție, în urma scandalului din clubul bucureștean.

Adauga un comentariu