Titlurile zilei

Grozăvie fără margini chiar în centrul Iașului. Acest șmecher de carton a violat o femeie în pasajul de la Hala Centrală în zorii zilei și i-a furat bijuteriile  (EXCLUSIV)   

Publicat: 23 mai 2022
Cătălin Popovici și o femeie
Un individ din Iaşi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţiile de viol şi tâlhărie

Un șmecher din Iaşi a ajuns după gratii la finele săptămânii trecute, după ce a fost acuzat că a atacat o pensionară. Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Cătălin Popovici. Individul este cercetat acum pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi viol.

Un șmecher din Iaşi a ajuns după gratii la finele săptămânii trecute după ce a fost acuzat că a atacat o pensionară. Mai exact, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă făcută de anchetatori pe numele lui Cătălin Popovici (30 de ani) pentru tâlhărie şi viol.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi privindu-l pe inculpatul Cătălin Popovici, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi tâlhărie. Dispune arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat judecătorii ieşeni.

În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Un surdo-mut din Iaşi, acuzat de tâlhărie şi viol

Demn de remarcat este faptul că decizia luată de Judecătoria Iaşi nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Oamenii legii spun că ieşeanul a intrat în vizorul lor la finele săptămânii trecute. Asta, după ce victima a mers ţintă la Poliţie şi s-a plâns de clipele de groază prin care a fost nevoită să treacă. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Victima, o ieșeancă în vârstă de 70 de ani, a spus că a fost abordată de Cătălin Popovici, care a agresat-o sexual. De asemenea, oamenii legii spun că individul a şi jefuit victima, înainte de a-i permite să plece.

„Pe data de 19 mai 2022, în jurul orei 5.10, inculpatul C.P. a intrat după persoana vătămată în pasajul de la Hala Centrală și, prin constrângere fizică a acesteia, a întreținut cu persoana vătămată un raport sexual normal, timp de aproximativ 5 minute. La finalizarea raportului sexual, inculpatul i-a smuls victimei lanțul de aur de la gât, după care a fugit de la locul faptei”, a declarat ieri Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Ieşeanul Cătălin Popovici, săltat şi dus la audieri de către anchetatori

Aşadar, victima a mers la Poliţie şi a relatat prin ce a fost nevoită să treacă. Oamenii legii au demarat cercetările de îndată şi au ajuns la principalul suspect: Cătălin Popovici. Ieşeanul a fost săltat şi dus la audieri. Pentru a afla versiunea acestuia, anchetatorii au folosit un interpret autorizat pentru limbajul mimico-gestual.

La scurt timp, mai exct vineri, 20 mai 2022, ieşeanul a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţiile de viol şi tâlhărie. Sâmbătă, 21 mai 2022, Cătălin Popovici a fost dus la instanţă cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Din păcate, în ultimii ani, tot mai multe astfel de situaţii au fost semnalate în judeţul Iaşi. Astfel, zeci de ieşeni au fost cercetaţi, reţinuţi, arestaţi preventiv, trimişi în judecată sau chiar condamnaţi definitiv pentru comiterea unor infracţiuni cu violenţă sau de natură sexuală.

Acum, rămâne de văzut dacă surdo-mutul din Iaşi va contesta sau nu hotărârea luată de judecători în cazul său.
Comentarii
 • Ar trebui POLIȚIA să patruleze mai mult pe străzi..(Și poate strânge golani din Mircea Cel Bătrân care urmăresc pensionari la bacomate)

 • Pe jos sa mearga astia …. niciodata, nu ai sa vezi asa ceva …. numai cu auto, atat …. de aceea si atatea nenorociri.
  Cat trec astia cu auto, totul e bine si frumos.
  In tot acest timp, nenorocitii stau linistiti sau se ascund iar dupa ce trec astia cu auto, isi fac treburile linistiti pentru ca stiu ca nu are cine sa ii mai deranjeze cateva ore.
  Daca ar patrula si ei pe jos, altfel ar sta treaba.
  Ar fi o minune sa ii vezi in tot orasul patruland, dar pe jos.

 • Politia locala este absolut inutila. Bani aruncati. Stau ore in sir in masini si se joaca pe telefon sau manaca gogosi (generic vorbind..). Singura sarcina pentru a primi salariul este sa fie in alta locatie decat acasa. In rest nicio responsabilitate concreta. Sper ca la fel sa se poarte si medicii cu ei cand ajung la spital, sau pompierii cand le-o lua foc casa. Sa stea si sa se odihneasca.

 • Fratesu Costel Popocici mare tatuat de pod de fier mai exact Casa parintesca pe Roscani fam de proxeneti si fratesu Ionut trimit prostituate in uk si Irlanda si au Masini de lux!
  Conduc cu permis de Anglia fals si sunt buni comercianti Dr stupefiante in Iasi cu Ungureanu si Dinu din pod de fier!
  Costel mai si ameninta si bate copile necinovate care prin constrangere le trimite sa se prostitueze pentru el!
  Mutul asta e fratesu si umbla noapte si fura din Masini pe Independentii!

 • Apoi, de unde să știe dumnealor că Roșca e specialist in arta disimulării, supraviețuitor in mediul saharian și in vegetația luxurianta din Guyana Franceză? Măcar dacă scria ceva pe spatele lui, ca atenționare pentru mediul urban… Atenție, legionar sau ninja. Dar, pe tricoul lui, nu scria decât παπαγάλος. Așa cum sunt și autorii acestui articol, niște papagali. 🦜🦜🦜🦜

 • Costel ia și caută-mă ca ti-am lăsat-o pe Roxana de team salvat de foametea care o duceai cât stăteai pe capul lu nevastă-ta…și pentru ca iai vândut casa discutam când ies ..

Adauga un comentariu