Actualitate

H.D. Hartmann, în emisiunea BZI LIVE: „Președintele Klaus Iohannis este într-o lume paralelă. A stat la coadă zeci de minute, să facă doar o poză cu Biden și nu a dialogat despre probleme economice reale în SUA!” – VIDEO

Publicat: 03 oct. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
H.D. Hartmann în emisiunea BZI LIVE Președintele Klaus Iohannis este într-o lume paralelă. A stat la coadă zeci de minute să facă doar o poză cu Biden și nu a dialogat despre probleme economice reale în SUA - VIDEO
H.D.Hartmann afirmă că vizita lui Klaus Iohannis în SUA nu a avut ca scop interesele românilor

Jurnalistul H.D.Hartmann a discutat astăzi, 3 octombrie 2022, în cadrul emisiunii BZI LIVE despre recenta vizită a președintelui Klaus Iohannis în Statele Unite ale Americii (SUA) care a fost un adevărat fiasco având în vedere că nu au fost oferite detalii concrete despre investiții sau despre Visa Waiver pentru cetățenii români.

„România nu este singură. Sunt soluţii. Poporul român poate să gândească. Noi credem în România şi-n inteligenta romanilor. Există speranţă, nu e aşa cum spun ăştia de la Bruxelles. Noi putem să facem ceea ce trebuie să facem. Aştept acest lucru de la toţi. Klaus Iohannis se află într-o lume paralelă cu cea reală. El se simte foarte bine cu ăştia de la Bruxelles. Se crede om politic internaţional, dar el nu înţelege. Aceste vizite internaţionale au fost golite de sens şi ne demonstreze inexistenta statului român. Dintr-un stat a devenit doar geografie. Statul naţional este ruperea geografiei. Poporul îşi asumă autoritatea asupra unei bucăţi de geografie. La noi de la Băsescu încoace statul naţional a involuat la geografie generală. Puţin nu vede Ucraina ca stat, ci ca geografie. Şi Bruxelles vede la fel statul român, tot ca geografie. Ei nu înţeleg asta că nu au cultura. În SUA România nu este văzută ca stat, altfel nu am avea probleme cu Schengen şi Visa Waiver. Statul român a fost trădat în ultimii 30 de ani. Oamenii nu înţeleg ce li se întâmplă. Suntem transformaţi în geografie, unde triburile fără civilizaţie pot să cedeze suveranităţi. Statul român nu mai este stat. Iohannis vorbeşte despre geografie, naţiune, civilizaţie. Nu avem dreptul să ne transformăm în geografie pentru că noi de acolo venim”, a transmis jurnalistul H.D.Hartmann.

Ce spune jurnalistul H.D.Hartmann despre vizita lui Klaus Iohannis în SUA

Analistul politic H.D.Hartmann afirma că preşedintele României s-a dus în Statele Unite ale Americii, a stat la coadă cel puţin 30 de minute pentru a face o poză cu Joe Biden, dar nu s-a deranjat să prezinte care sunt problemele românilor.

„Vizita preşedintelui este una normală. Nu este un eveniment epocal său istoric. În fiecare septembrie şefii naţiunilor unite se duc la adunarea generală. Este un forum de discuţii. Biden a vorbit numai despre SUA şi interesele statului sau. Iohannis trebuia să vorbească despre interesele României, nu despre UE şi NATO. Declaraţia lui Iohannis este identică cu cea a bolşevicilor. Eu aşteptam să spună de la anvonul marii adunări generale a ONU ce o doare pe România. Nu să-mi spună că s-a întâlnit cu trei indivizi care nu au ridicat un spital în România. Eu am o problemă mare ca Europa occidentală a transformat 4 milioane de muncitori români în sclavi. Ne-au exploatat resursele materiale şi umane. Iohannis trebuia să exprime această frustare pentru că fără aceste două resurse nu ne putem dezvolta. Nici Dumnezeu nu ne-ar putea ajuta fără aceste două resurse”, a transmis invitatul la BZI LIVE.

De asemenea, H.D.Hartmann a precizat că preşedintele României continua cu miniciuni, iar statul nu poate profita de cei 3 miliarde de dolari.

„Noi ne-am apucat să vindem tot pe nimic, să lăsăm milioane de români şomeri care au plecat în străinătate pentru a-şi hrăni familia. S-au dus în plină pandemie să ia Covid într-o Germanie blocată. Evenimentul este seminal pentru definiţia de sclav. În SUA eu asteaptam altceva de la preşedinte. Să termine minciuna cu Visa Waiver, nu este în puterea preşedintelui american să decidă, ci în puterea Senatului. România trebuie să aibă un număr mic de posesori de vise americane care să nu se fi întors. Uităm de această minciună absolut reală. Nu se poate scoate viza americană pentru că nu aveam formula matematică care să ne avantajeze. Şi de asemenea să se ducă cu legea compensării şi să spună că s-au dat miliarde de dolari. Agenţii americani au lobby-ist românii şi au schimbat legea. Legea offsetului este critică. Există un pachet de 3 miliarde de dolari care nu pot fi investiţi în România ca legea nu este aplicabilă”, a ţinut să mai adauge profilerul.

H.D.Hartmann: „Iohannis nu era într-o vizită în SUA”

Analistul politic H.D.Hartmann a menţionat că preşedintele nu a fost într-o vizită oficială la SUA, ci la ONU. Vizita de tranziţie a fost doar să transmită un mesaj din partea UE şi NATO, nu din partea cetăţenilor români.

„Iohannis trebuia să le spună demnitarilor americani cu care nu s-a întâlnit că era la ONU. El nu era într-o vizită în SUA. Vizele pe care le obţii pentru SUA când te duci la adunarea generală ONU este o vizită de tranzit. ONU are jurisdicţie proprie şi acolo este stat în stat, are tipul de caracter al Vaticanului din Roma. Iohannis s-a întâlnit cu liderasi unde au lins biblia NATO, în loc să-şi prezinte interesele fundamentale ale României. El a vorbit în numele unui grup. La poza celebra cu prima doamnă este după ce a stat la rând jumătate de oră pentru că toţi liderii de stat li se oferă o recepţie. Se aşază la o uşă şi ceilalţi la un rând. După ce a aşteptat 30 de minute şi a făcut 30 de secunde o poză a publicat poza. Nu are nicio valoare, i-a spus doar bună dimineaţă în engleză, ca Iohannis nu vorbeşte limba română. Iohannis trebuia să se vadă cu secretarul general al Comerţului şi să-i spună că are banii şi România nu-i poate folosi. El ca să-şi acopere această vizită se duce în comunităţile de diaspora din SUA”, a spus Klaus Iohannis.

În aceeași ordine de idei, jurnalistul H.D.Hartmann a menționat că președintele statului român nu a vizitat nicio comunitate de religie ortodoxă din SUA pentru a nu fi numit pro-rus.

„Voi ştiaţi că nu s-a dus în nicio comunitate de religie ortodoxă? Pentru că 90 la sută din bisericile ortodoxe aparţin Mitropoliei vechi ruseşti. Patriarhul României face eforturi uriaşe pentru a rupe această dominaţie rusească asupra bisericilor ortodoxe din SUA, dar a fost sabotat de stat. Ca să nu se spună că este pro-rus nu s-a dus decât în comunităţi catolice şi reformate, fiind minorităţi în România. Iohannis a fost prins cu spatele la zid şi s-a trezit că nu se poate întâlni cu romanii. Sunt realităţi pe care nu le cunoaştem, subtilităţile acestei lumi uluitoare încât trebuie să explice poporului, altfel ce reiese numai din vizita minorităţilor? Că el favorizează aceste minorităţi, este o minciună. Statul roman îl sabotează pe Preafericitul Daniel. Este iar o minciună. Orice vizită a preşedintelui României într-o lume complexă trebuie explicată şi să aibă obiective. În ambasada americană din SUA sunt doar foşti ofiţeri de servicii. Este o problemă a ambasadei SUA. La vizită în cadrul diasporei nu mă apucam să declar că economia României duduie, nu este criză de gaz şi curent, dar vor fi mai scumpe. El vrea să spună că nu e capabil să ţină economia şi preţurile în mână. Familia Porsche din Germania anunţa mutarea producţiei companiei Volkswagen (maşina poporului) în SUA din cauza facturilor la curent. Şi cum poţi spune că economia României duduie? Se dovedeşte clar o absolut o incultură economică. Iohannis trebuie să respecte şi obligaţiile poporului român. El în fata românilor din diaspora efectiv a prezentat biblia altora, nu a vorbit limba romană”, a conchis invitatul.

Astfel, H.D.Hartmann afirmă că vizita lui Klaus Iohannis la ONU nu a avut ca scop interesele cetățenilor români. De asemenea, Guvernul se ocupă de tranzacții dubioase cu arabi și ruși.

Comentarii
  • Ar fi indraznit klaun sa-i spuna lui Biden care sunt problemele romanilor? Si apoi sclavii romani au probleme? Ce probleme ? Daca ar avea, ar reactiona in vreun fel. Dar din moment ce nu au nici o reactie, inseamna ca nu au probleme.

Adauga un comentariu