Actualitate

H.D. Hartmann în studioul BZI LIVE, despre refuzul Olandei de a fi acceptaţi în Schengen: „E o insultă pentru poporul român, iar ambasadorul acestei ţări ar fi trebuit să fie trimis acasă”

Publicat: 16 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
H.D. Hartmann în studioul BZI LIVE despre refuzul Olandei de a fi acceptaţi în Schengen E o insultă pentru poporul român iar ambasadorul acestei ţări ar fi trebuit să fie trimis acasă
H.D. Hartmann în studioul BZI LIVE

Celebrul analist politic H.D. Hartmann a venit pentru prima oară în Studioul BZI LIVE, vineri, 16 septembrie. Alături de moderatorul emisiunii, Valentin Huțanu, analistul americano-român a vorbit despre atitudinea ambasadorul Olandei referitor la acceptarea României în spațiul Schengen.

„Înțeleg că eşti slugă, dar apără-ţi ţară şi poporul! Că poporul român te-a trmis acolo, nu birocraţia ilegală de la Bruxelles. Cuconetul ăsta trebuia să stea drepţi şi să îl ia la palme pe olandez. Sunt stat European, am demnitate! Nu există aşa ceva”, a spus H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann în studioul BZI LIVE

Aflat pentru prima oară în Studioul BZI LIVE, H.D. Hartmann a vorbit despre atitudinea Olandei față de România, dar mai ales, despre cum președintele Klaus Iohannis nu a avut nici o reacție.

„Iohannis se dădu victorios că e biruitor, că Germania a zis că România intră în Schengen. Și vine Olanda, care e sluga Americii în Europa. Acolo nimeni nu mişcă nimic până nu se decide la Wall Street.

Eu în locul lui Iohannis intram în pământ de rușine.

Deci vine Olanda şi zice nu. Şi Scholz nu a protestat. Nu l-a tras de urechi pe olandez. Păi cu Olanda nu îşi permite, că e capitala americană în Europa. Acolo sunt interese deaspra acestor insulte de ani de zile.

Olanda, dacă eu aplic criteriili mătăli, tu nu ştii o a doua limbă europeană!

Cum adică nu suntem buni de Schengen? Olandezul ăsta ne tot insultă. Şi Iohannis nu spune nimic? Se dă după spatele lui Macron şi Scholz.

Germania nu e prietenul nimănui, Germania vrea să conducă Europa!

De ce permitem insulta olandeză? De ce mai există ambasada olandeză la Bucureşti?

România nu doar că are dreptul, dar e consfinţită să intre în Schengen. Cuconetul ăsta de la Bruxelles trebuia să spună că nu au dreptul să insulte România. Nu a zis nimeni nimic să îşi apere ţara. Doamna Vălean e soţie de fost preşedinte al României. Că a fost preşedinte interimar. Aceasta cucoană trebuia să iasă imediat să spună că dumneata nu îmi insulți un stat European.

Nici Iohannis nu a făcut-o, nici Ciucă… trebuia să îl pună pe Trabucel să facă, să dea afară ambasada din ţară. Şi aşa nu face nimic.

Înțeleg că eşti slugă, dar apără-ţi ţară şi poporul! Că poporul român te-a trmis acolo, nu birocraţia ilegală de la Bruxelles.

Cuconetul ăsta trebuia să stea drepţi şi să îl ia la palme pe olandez.

Sunt stat European, am demnitate! Nu există aşa ceva”, a spus H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann: „Eu nu aş avea încredere să îi transmit un mesaj soţiei mele prin Iohannis”

Celebrul analist politic H.D. Hartmann a vorbit și despre vizita președintelui Ungariei în România.

„Eu nu aş avea încredere să îi transmit un mesaj soţiei mele prin Iohannis. Nu ştiu dacă omul înţelege ce îi spun şi mă trezesc într-un divorţ cu nevastă-mea.

De ce Putin nu are pe cine să folosească să îi trimită mesaje lui Biden? Îl are pe Macron, pe Scholz.. cine e Iohannis în angrenajul internaţional? El nu e în stare să răspundă unei insulte.

Novak a avut alt scop. Katalin Novák nu are nici un fel de putere. Nu are nimic. Preşedintele Ungariei e mai slab decât câinele de la Casa Albă. Şi ăla mai poate să muşte. Dar madam nu înţeleg ce căutat la Cotroceni după ce a insultat România.

Orice şef de stat normal la minte când îţi insultă cineva familia… asta nu, îi cu valorili europene. Dacă nu e invitat la înmormântări, se duce el singur.

La bidenisti e o probema de respect faţă de alte state. Deci, repet, să nu se ducă cu coliva, că se fac de ruşine.

Îţi dai seama, tovarașu, tovarăşa Iohannis în autobuz. Bunătate de palton în autobuz. Şi dacă nu s-o aşeza în vreun lucrușor din Europa, să-mi spui mie cuţu”, a conchis H.D. Hartmann.

Celebrul analist politic H.D. Hartmann a venit pentru prima oară în Studioul BZI LIVE, vineri, 16 septembrie.

Adauga un comentariu