Actualitate

H.D. Hartmann, la BZI LIVE: „Să ne imaginăm ce înseamnă 25 milioane de soldați ruși, în Europa! Va fi ruină până la Paris…” – VIDEO

Publicat: 23 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
H.D. Hartmann la BZI LIVE Să ne imaginăm ce înseamnă 25 milioane de soldați ruși în Europa Va fi ruină până la Paris... - VIDEO
H.D.Hartmann a vorbit la BZI LIVE despre o nouă etapă a războiului din Ucraina

Vineri, 23 septembrie 2022, în ediția BZI LIVE săptămânală alături de analistul politic, profilerul și jurnalistul H.D.Hartmann s-a discutat despre soldații ruși ce ar putea fi mobilizați în Federația Rusă, dacă președintele Vladimir Putin ar lua o astfel de decizie.

De asemenea, invitatul a menționat că liderul de la Kremlin nu va ataca o țară NATO pentru că nu este pregătit pentru un asemenea pas.

„Acelaşi caracter teritorial va avea. Putin nu va ataca o ţară NATO pentru că nu este pregătit. Ci peste 10 ani va fi pregătit când va avea grânele Ucrainei. După ce va avea 10 ani de cărbune adus în Rusia, va începe să producă tancuri, tunuri şi mitraliere, va fi pregătit atunci”, a transmis H.D.Hartmann, la BZI LIVE.

Ce spune H.D.Hartmann despre soldații ruși care ar putea fi mobilizați de Putin

Analistul politic H.D.Hartmann a menționat că Vladimir Putin are de gând să mobilizeze maximum un 1 milion de soldați ruși în cadrul acestei perioade. Însă, ministrul rus de Externe Serghei Șoigu, acesta afirma că mobilizarea generală a populației ar putea strânge 25 de milioane de persoane. Această cifră exorbitantă ar crea doar ruină până la Paris.

„Vor fi 1 milion, punctul 7 din decretul semnat de Putin nepublicat. Noi vorbim de mobilizare parţială, nu generală. Șoigu după declaraţia lui Putin a dat un interviu în care el vorbea mobilizarea generală poate aduce 25 milioane de oameni în armata rusă. Dar 25 de milioane de oameni, trebuie să mănânce de 3 ori pe zi, 75 de milioane de porţii de mâncare. 25 de milioane de perechi de papuci, uniforme. Nu produce China cât are ăsta nevoie. Dacă el îmi spune că poate aduce 25 milioane de oameni, atunci el are măcar 25 de milioane de gloanţe. Un singur om dacă este ucis de un glonţ, faceţi voi calculele. Gândiţi-vă practic, strategic. Până la Paris vom fi un câmp de ruine. Asta este realitatea, să nu ne ascundem după deget. Rezistă cineva în faţa acestui mecanism? Nu a rezistat Hitler cu 9 milioane de soldaţi. Să nu credem povestirile occidentale că noi vom ajuta Ucraina să rămână în picioare. Putin nici măcar onoarea unui război pierdut nu le-a dat, a numit-o doar operaţiune specială. Mi-e groază de ce se va întâmpla”, a transmis H.D.Hartmann.

H.D.Hartmann, despre decretul semnat de Vladimir Putin privind mobilizarea parțială a populației din Rusia

Incisivul invitat a menționat că decizia pe care a luat-o H.D.Hartmann este una logică. Era de la sine înțeles că operațiunea militară din Ucraina va cunoaște noi transformări în situația actuală. De asemenea, analistul politic a discutat despre cele patru referendumuri organizate în regiunile Ucrainei.

„Era într-o logică firească. Era clar că acest război de agresiune va cunoaşte transformări, nu putea rămâne doar o operaţiune militară specială aşa cum o declară el. Putin face două lucruri, organizează în 23-27 septembrie referendumuri de alipire la Rusia mamă în cele 4 regiuni: Herson, Zaporojie, Donetk şi Luhansk. Pe 27 septembrie aceste 4 referendumuri vor fi declarate legale şi valide. Pe 28 septembrie autorităţile vor înainta Parlamentului rus cererea oficială de recunoaştere a lor ca parte integrantă a teritoriului rus. Până în 15 octombrie 120.000 de km pătraţi, 8 milioane de oameni, întreaga reţea industrială din sud spre nordul Ucrainei va fi în mâna Rusiei ca teritoriu integrant al Federaţiei. Ca să dea forţa acestor referendumuri nu avea decât o soluţie, să facă mobilizarea parţială, să trimită 300.000 de soldaţi care să cimenetezi nouă linie de graniţa a Ucrainei. Se va întâmpla în decembrie. Legea după ce va fi semnată de Putin, orice atac la aceste regiuni va fi un atac oficial la Rusia”, a conchis H.D.Hartmann.

Așadar, analistul politic H.D.Hartmann susține că numărul soldaților ruși mobilizați de Vladimir Putin ar putea crește cât de curând.

Adauga un comentariu