Local

Haiducul PACANELELOR! A furat toti banii din seiful unei sali de JOCURI din Podu Ros, apoi i-a bagat in aparatele altor sali din Iasi. Ieri a fost retinut!

Publicat: 14 nov. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii

@ Un tanar din Iasi credea ca a comis jaful perfect, insa politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale l-au prins @ Duminica trecuta, barbatul a patruns prin efractie in interiorul unei sali de jocuri din Podu Ros si a furat aproape 18.000 de lei dintr-un seif @ Politistii au deschis un dosar penal, iar ieri au reusit sa-l identifice pe barbat si sa-l retina

Scenariu de film la Iasi. Un barbat a fost cautat de politistii ieseni dupa ce a dat o spargere "ca la carte". Duminica seara, in jurul orei 00:25, tanarul a intrat intr-una din salile de jocuri din Podu Ros si a furat dintr-un seif suma de 17.637 de lei. Politistii au deschis un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat si au facut mai multe verificari.

Citeste si: EXCLUSIV! Furtul anului la Iasi! Mai multi barbati au furat peste 60.000 de euro si 1 miliard de lei vechi

Ieri, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Iasi (SIC) l-au ridicat pe barbat si l-au dus la audieri. Alexandru Dolcan este banuit de comiterea acestei fapte.

Surse din cadrul anchetei au precizat ca ieseanul a fortat usa salii de jocuri "Fortuna", a gasit cheia de la seif care era pusa intr-o cutie langa casa de marcat si a descuiat fara prea multe probleme incuietoarea, apoi a plecat cu toti banii. Cel mai probabil barbatul cunostea destul de bine sala de jocuri avand in vedere ca era client fidel.

Citeste si: Actiune uriasa a politistilor ieseni! Sute de soferi au fost trasi pe dreapta de catre oamenii legii! Unii s-au ales cu dosare penale – FOTO, VIDEO

A "investit" banii in alte sali de jocuri

Din cate se pare, barbatul a luat o parte din bani si i-a jucat la alte sali de jocuri din Iasi. Politistii au reusit sa recupereze o parte din bani. "Pentru identificarea barbatului s-au folosit mijloace specifice, inclusiv camerele de supraveghere din interiorul salii. Barbatul a patruns in interior fortand usa de acces. O parte din bani a fost recuperata. El este cercetat pentru furt calificat", au transmis reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Citeste si: Cel mai SUFLETIST hot din Iasi a ajuns dupa gratii! In fata politistilor s-a jurat ca nu a furat, dar cu toate acestea a fost dispus sa plateasca tot ce i-a disparut unei femei

Din cate se pare, tanarul a vrut sa dea o lovitura mai mare. Dupa ce a comis furtul, nu a mai frecventat acea sala de jocuri, insa si-a incercat norocul la alte sali. A pierdut sume importante jucand la "pacanele", insa avea de unde. Astazi, cel mai probabil, barbatul va ajunge in fata instantei cu propunere de arestare preventiva. Daca va fi gasit vinovat, risca sa-si petreaca urmatorii ani din viata in spatele gratiilor.

Adauga un comentariu