National

Halucinant! O fetiță, în vârstă de 11 ani, violată de un vecin

Publicat: 03 sept. 2020
Halucinant! O fetiță, în vârstă de 11 ani, violată de un vecin
O fetiță, în vârstă de 11 ani, violată de un vecin

Caz uluitor într-un sat din județul Ialomița. O fetiță, în vârstă de doar 11 ani, a fost violată. Agresorul, în vârstă de 57 de ani, este vecinul copilei. Violul ar fi fost descoperit după ce bărbatul a avut o ceartă cu tatăl victimei.

O fetiță, în vârstă de 11 ani, violată de un vecin

Suspectul de săvârșirea infracțiunii de viol neagă vehement acuzațiile ce i se aduc, chiar dacă copila a fost găsită în locuința sa, întinsă pe pat.

Cazul din satul Marsilieni a ajuns pe masa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Ialomiţa. Mai apoi, s-a decis instituţionalizarea în regim de urgenţă a minorei, dar şi a celor doi fraţi pe care îi are. Hotârârea a fost luată din cauza condiţiilor inumane în care aceştia locuiau.

Conform asistenților sociali, copiii nu erau îngrijiți și sufereau de foame constant. În acest moment, ei se află în grija statului, iar copila a fost supusă unei expertize medico-legale. Procurorii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările comiterii faptei, sub aspectul comiterii infracţiunii de act sexual cu minor.

Bătrâna în vârstă de 98 de ani, violată şi ucisă de un tânăr drogat

Crimă oribilă în judeţul Olt. O bătrână în vârstă de 98 de ani şi-a găsit sfârşitul după ce a fost ucisă şi violată de un tânăr drogat. Conform informaţiilor din dosar, tânărul aflat sub influenţa drogurilor a intrat, iniţial, în casa cu gândul să sustragă o sumă de bani. Totuşi, totul s-a sfârşit printr-un viol şi o oribilă crima.

După ce a agresat-o sexual, tânărul drogat a bătut-o până la moarte pe bătrână

Tânărul domiciliat în localitatea Vultureşti din judeţul Olt se afla sub influenţa substanţelor psihoactive. Conform informaţiilor existente până la această dată, băiatul în vârstă de 19 ani a intrat în casa bătrânei să fure o sumă de bani. Tânărul a observat că bătrâna, care se afla într-o stare de sănătate precară, nu avea bani în casă. Ulterior, acesta i-a aplicat victimei mai multe lovituri care au dus la decesul persoanei. Înainte să moară, bătrâna a întreţinut raporturi sexuale, prin constrângere, cu victima.

„În fapt, s-a reținut că, pe fondul consumului de anumite substanțe (posibil țigară/joint), inculpatul a pătruns fără drept în curtea și locuința victimei B.D., de 98 de ani, din com. Vulturești, jud. Olt, profitând de starea vădită de vulnerabilitate a acesteia, datorată vârstei (98 ani) și stării de sănătate (victima se deplasa cu ajutorul unui baston), cu intenția de a sustrage sume de bani, sens în care i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu palmele, pumnii și picioarele, fără însă a sustrage vreo sumă de bani, întrucât nu a găsit, iar, în continuare, profitând de aceeași stare de vulnerabilitate a victimei, a întreținut, prin constrângere, raport sexual cu victima, continuând să o agreseze”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Cazul nu este unul singular. La Iaşi un tânăr a ucis o bătrână

O biată bătrână, în vârstă de 95 de ani, a fost ucisă cu sânge rece chiar în propria locuință. Grozăvia s-a petrecut zilele trecute în comună ieșeană Răducăneni. Un tânăr în vârstă de 32 de ani a intrat peste bătrână și a bătut-o cu bestialitate. Până în acest moment nu se știe de ce a intrat tânărul în casa femeii și sunt luate în calcul mai multe variante. Anchetatorii trebuie să afle exact ce s-a întâmplat. Cert este că bătrâna a fost găsită decedată în casă de către fiica ei. Cea din urmă a sunat la numărul unic de urgență 112 și a cerut ajutor. Imediat la fața locului au ajuns polițiștii ieșeni împreună cu procurorul de caz și a fost deschisă o anchetă.

Adauga un comentariu