Razboi în Ucraina

Haos în armata rusă. Soldaţii ruşi consumă carne de câine şi violează copile

Publicat: 01 apr. 2022
Haos în armata rusă. Soldaţii ruşi consumă carne de câine şi violează copile
În apelurile telefonice interceptate de către serviciile secrete de la Kiev, soldații ruși dezvăluie atrocităţile sexuale pe care le comit și se plâng de calitatea pachetelor de rații

Haos în armata rusă. O nouă informație care îi face pe cei mai mulți să tresalte este că soldații ruși care luptă în Ucraina ar fi fost surprinşi în timp ce recunoşteau că au mâncat carne de câine și că au violat fete tinere.

Convorbirile au fost interceptate în ultimele săptămâni în urma apelurilor pe care militarii le-au efectuat. Informațiile nu au putut fi verificate din surse independente.

haos în armata rusă, soldat rus ce vorbeste si plange la telefon
Un bărbat neidentificat interceptat de SBU, serviciul de informații al Ucrainei, despre care s-ar presupune că este un membru al familiei despre situația de pe front

Domină haosul în armata rusă

Noua informaţie ce prezintă haos în armata rusă. În apelurile telefonice interceptate de către serviciile secrete de la Kiev, soldații ruși dezvăluie atrocităţile sexuale pe care le comit și se plâng de calitatea pachetelor de rații, având în vedere că alimentele erau oricum vechi deja de câţiva ani.

Un bărbat neidentificat interceptat de SBU, serviciul de informații al Ucrainei, despre care s-ar presupune că este un membru al familiei întreabă în rusă: ”Mănânci bine măcar?’‘.Un soldat răspunde: ”Am avut câine ieri”. Bărbatul, uluit spune: ”Mănânci câini sau ce?’‘. Din nou soldatul răspunde stoic: ‘‘Avem. Am vrut niște carne. Ne-am săturat de [pachete de rație]’‘. Soldatul continuă să descrie violul unei fete de 16 ani. O femeie mai în vârstă, care ar putea fi mama lui, întreabă: ”Cine a făcut-o?’‘, la care soldatul spune ”trei tancuri’‘ din unitatea sa.

Deocamdată nu este foarte clar unde anume se află în Ucraina soldatul rus, nici când a avut loc convorbirea. Odată ajunsă înregistrarea în mediul online, internauţii au devenit extrem de furioşi. A urmat apoi o serie de răspunsuri indignate, ucrainenii afirmând că câinii ar putea într-o zi să se răzbune mestecând cadavrele soldaților ruși. Cineva a comentat: ”Satana fumează nervos lângă ei”, pe când un altul s-a înfuriat: ”Vor arde în iad”.

haos în armata rusă, soldati rusi ce se afla in spatele unei masini
A urmat apoi o serie de răspunsuri indignate, ucrainenii afirmând că câinii ar putea într-o zi să se răzbune mestecând cadavrele soldaților ruși

Ruşii au furat linguri, furculiţe, pahare şi ibrice de la Cernobîl

Ieri, 31 martie, armata rusă a luat hotărârea de a pleca dintr-un oraş din ţara vecină, dar nu cu mâna goală. Ruşii au jefuit Cernobîlul de linguri, furculiţe, pahare şi alte obiecte. De asemenea, potrivit șefului Agenției de Stat pentru Managementul Zonei de Excluziune, Yevhen Kramarenko, şi centrala nucleară din Cernobîl a fost lăsată fără nimic de militarii ruşi.

Conform presei internaţionale, în dimineața zilei de 31 martie, soldaţii armatei ruse care se aflau în zona centralei nucleare de la Cernobîl au început să părăsească teritoriul oraşului. După ce o parte din armata rusă a plecat, un ocupant rus pe nume Yakushev cu indicativul „90th” a avut în vedere să oblige oficialii ucraineni de acolo să semneze un document. Acesta a amenințat că, dacă nu va fi semnat, vor conduce muncitorii ucraineni în Belarus. În consecinţă, actul a fost semnat sub constrângere.

După ce documentul a fost semnat, soldații ruși au început să fure totul, obligând personalul din oraşul ucrainean să rămână în birourile lor. La scurt timp după, aceștia și-au dat seama că este foarte liniște și au ieşit pentru a vedea ce se întâmplă. Marea le-a fost mirarea când au descoperit că rușii goliseră tot: computere, ibrice, cafetiere şi alte obiecte găsite. Nu în ultimul rând, au jefuit și hotelul din apropierea centralei nucleare, scoțând toate ustensile de bucătărie de prin sertare – de la furculițe, linguri până la pahare.

Având în vedere toate aceste evenimente, se pare că domină mult haos în armata rusă.

haos în armata rusă, soldati rusi ce se afla comanda unui tanc
Conform presei internaţionale, în dimineața zilei de 31 martie, soldaţii armatei ruse care se aflau în zona centralei nucleare de la Cernobîl au început să părăsească teritoriul oraşuluiAdauga un comentariu