Cancan

Haziran, soția lui Luis Gabriel, reacție dură după ce i-a fost jignit câinele

Publicat: 14 aug. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Haziran soția lui Luis Gabriel reacție dură după ce i-a fost jignit câinele
Haziran, sotia lui Luis Gabriel, i-a criticat pe fanii care s-au luat de animalul ei de companie

Haziran, soția lui Luis Gabriel a avut o reacție dură după ce mai mulţi internauţi i-au jignit câinele. Aceasta nu s-a mai putut controla și le-a ”aruncat” câteva invective celor care nu s-au putut să se abțină din a jigni animalul de companie.

Haziran, soția manelistului Luis Gabriel a trăit prin momente dureroase. Aflată la prima sarcină, Haziran a pierdut unul dintre copii, după cum a mărturisit și manelistul.

Haziran, soția lui Luis Gabriel, reacție după ce i-a fost jignit câinele

Într-o postare publicată pe o rețea de socializare, soția lui Luis Gabriel și-a prezentat animalul de companie. Haziran a publicat poza cu copilul în care apărea și cățelul familiei. Au fost mai multe persoane care au lăsat comentarii spunând că animalul nu este bine îngrijit și că nu este aranjat. În replică, Haziran le-a spus urmăritorilor că animalul are o problemă de sănătate care duce la căderea părului și că acesta va trebui castrat. Ba mai mult, le-a spus celor care i-au comentat postarea că ar trebui mai întâi să se uite în oglindă:

” Cățelușul meu are o problemă și îi cade părul, trebuie castrat mâine, dar voi ce scuză aveți pentru cum arătați?

Nu sunt genul să intru în discuții atât de proaste cu voi, nici nu vă cunosc și nu îmi doresc o secundă să o fac, dar când văd ce fel de oameni pot să comenteze îmi crește tensiunea. Sunt pașnică și îmi văd de treabă până la un anumit punct. ” a mărturisit soția lui Luis Gabriel.

Aceasta le-a transmis celor care au comentat că, în pofida faptului că știe că le place să fie înjurate, ea nu se va mai coborî atât de jos.

Luis Gabriel și Haziran au pierdut un copil

Luis Gabriel este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România. Este căsătorit cu Haziran și împreună au un copil. Totuși, cuplul a trecut prin momente dramatice pentru că au pierdut un copil. Concret, Haziran avea gemeni, dar în sarcină a pierdut unul dintre copii. Întâmplarea nefericită a fost povestită chiar de către Luis Gabriel:

„Trebuia să fim patru, avea gemeni, dar unul s-a oprit din evoluţie, l-a pierdut. A sângerat de ziua mea şi am mers de urgenţă la spital. Acolo am aflat că au fost doi”, a declarat Luis Gabriel.

Cu toate că sarcina nu a mai avut probleme, cei doi au mărturisit că copilul are mai multe probleme și trebuie să fie operat. Joseph, fiul lui Luis Gabriel, trebuie să fie operat, și aceasta cât mai repede, deoarece suferă de o afecțiune la nivelul ochilor. Micuțul s-a născut cu această problemă, iar părinții au trebuit să meargă la mai mulți medici până să afle ce are. Potrivit soției lui Luis Gabriel, în primele luni de viață, copilului i s-au pus mai multe diagnostice greșite. Așadar, Haziran, soția lui Luis Gabriel și-a apostrofat fanii care au comentat de animalul ei de companie, un cățel.

 

Adauga un comentariu