BZI LIVE

LIVE VIDEO – Horea Marius Șerban, directorul ANIF Iași, prezent în studioul BZI LIVE. Discuție despre proiectele de modernizare a sistemului de irigații din Iaşi – FOTO

Publicat: 05 aug. 2020

Horea Marius Șerban, directorul ANIF Iași, va fi prezent în platoul BZI LIVE joi, 6 august 2020, începând cu ora 11:00. Directorul instituției va discuta despre cele mai noi proiecte de modernizare a sistemului de irigații din Iași, ce suprafață agricolă vor putea iriga fermierii în anul 2021 dar și ce proiecte au fost deja finalizate. Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale va înveşti aproximativ 15 milioane de euro în sistemul de irigații din județul Iași în următorii 2 ani. În Iași sunt înregistrate 400.000 de hectare de teren agricol însă sunt irigate doar aproximativ 40.000 de hectare.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi.

Comentarii
  • Întrebare directa: ce rol a avut in numirea d.lui in funcția de director faptul ca este nepotul politicianului local Șerban,consilier județean?
    Dacă va Răspunde ca a fost numit pe baza de pregătire profesională și câștigarea unui concurs,cum își explica faptul ca acest lucru nu a fost fost posibil sub guvernările anterioare ? Și dacă își poate prezenta cu date concrete,studii absolvite,posturi ocupate,unde,rezultate bune obținute in profilul funcției deținute acum? Ce activitate politica a desfășurat?

  • Dacă-i ginere cum îl cheamă tot Șerban? Coincidente de nume ? Mai era un colonel securitate serba. Sau omul și a luat numele socrului ca sa parvina pe spatele politic al acestuia? Adaos la întrebările inițiale.

  • Bravo Directore! Ai dat clasa la foștii directori. Chiar la cel care a fost și este de fapt doctor.Despre cel de la PSD care a fost director câteva zile…o nulitate nu are rost să mai amintim.Dacă-ți apropii oamenii care nu sunt cu ciuma roșie vei îzbândi.Dacă nu te disociezi de cei ce fură, de ciuma roșie, de lachei și de slugi, să știi că de la ei vine căderea ta. Încearcă și-i rezolva:nu-ți sunt prieteni.Te vor căzut și fac totul pentru asta.Disociază-te de …curve. De alea fără coloană.Ce să facă ele cu coloana.Ele zâmbesc , sunt ba slugi ba foști șefi, sunt profesioniști zic ei, dar de fapt nu fac decât prostii. Alege oamenii cu care lucrezi.Sunt oameni care au caracter.Nu-s slugi, nu fură, nu se dau savanți, nu ies ca paduchele în frunte.Ies în stradă când ciuma roșie dădea vestitele ordonanțe noapte, bat în poarta la minister când treburile nu merg rotund, vociferează când alții tac, fac treabă fără a scoate ochii la alții, și muncesc…Nu fură.Caută Directore oamenii ăștia.Ei te vor ajuta.Nu …ciuma roșie.Dă Doamne o ploaie…

Adauga un comentariu