WoW!

Horoscop 2020. Zodiile cu noroc in ultima parte a anului

Publicat: 11 aug. 2020
Horoscop 4 septembrie 2020. Leii trec printr-o perioadă foarte bună!
Horoscop 4 septembrie 2020. Leii trec printr-o perioadă foarte bună!

Cele mai mari schimbări până la sfârşitul anului se vor experimenta următoarele zodii: Taur, Scorpion, Săgetător şi Capricorn. Hai să vedem împreună ce îi așteaptă pe fiecare.

Horoscop 2020. Ce se va întâmpla cu nativii Taur

În primul rând, îşi vor trasa o rutină, pe care vor încerca să o respecte cât mai mult. Totuşi, având Uranus de partea lor, care este planeta schimbărilor neaşteptate, ei vor simţi dorinţa să facă nişte modificări în viaţa lor până la încheierea acestui an.
Mai mult, vor ieşi din zona de confort şi vor descoperi lucruri neobişnuite şi locuri noi. Ideea de călătorii şi de conexiuni spirituale profunde le vor lărgi orizonturile.

Scorpion – Schimbări pe plan profesional

A avut până acum un an destul de agitat. A experimentat aranjamente şi legături complicate, dar şi pauze. Din septembrie şi până în octombrie însă va avea şansa să-şi pună viaţa sentimentală în ordine sau că relaţia deja existenţa să treacă la nivelul următor. Totuşi, cele mai importante schimbări din 2020, pentru Scorpion, sunt în plan profesional.

Săgetător – Dorinţa de stabilizare sentimentală

Săgetătorul e recunoscut pentru independenţa sa, dar iată că ultimele luni din 2020 îl vor face, probabil, să-şi dorească o relaţie stabilă. Eclipsa din noiembrie va ajuta la schimba energiilor şi îl va convinge să includă în viaţa lui un partener.

Capricorn – Anul 2020 este anul marilor schimbări

Vor apărea multe oportunităţi pentru Capricorn, pe mai multe planuri. Depinde de el să cântărească bine fiecare situaţie înainte de a face o schimbare majoră. Uneori va simţi că sunt prea multe oportunităţi. Un nou loc de muncă, o colaborare la care nu se aștepta. Ba chiar, poate, o persoană care îi va atrage atenția prin modul de a fi. Toate vor veni peste Capricorn ca un tăvălug. Cu răbdare, calm și gândire la rece va reuși, într-un final, să facă față tuturor.

Adauga un comentariu