Cancan ultimă oră

Horoscop 31 octombrie 2020! Iată cele mai importane preveziuni pentru zodii

Publicat: 31 oct. 2020
horoscop saptamanal
Horoscop

Horoscopul zilei de 31 octombrie 2020, , aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 31 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 31 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Taur au parte de formarea evenimentului de Lună Plină întocmai în zodia lor, cu impact puternic asupra vieții personale și asupra relațiilor.

Horoscop zilnic Berbec
Cei născuți în zodia Berbec vor fi puternic impactați de această lunație în sectorul financiar. Nativii pot culege roadele muncii depuse (mărire de salariu, recunoașterea valorii) sau pot avea parte de schimbări menite să-i pună pe drumul cel bun, acel drum care le cere să-și valorifice talentele și să aibă mai multă încredere în propria persoană, în abilitățile cu care au fost înzestrați. Nu este exclus ca mulți nativi să-și descopere o pasiune pe care să o transforme în sursă de venit pe viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să evite cheltuielile impulsive, majore, iraționale sau acele investiții care promit cu bani puțini prea multe beneficii.

Horoscop zilnic Taur
Cei născuți în zodia Taur sunt direct impactați de această Lună Plină și s-ar putea să aibă parte de evenimente neprevăzute care să le aducă o nouă viziune despre ei înșiși, despre imaginea lor, despre relațiile lor. Oportunitățile de dezvoltare personală vor fi puternic resimțite în funcție de semințele plantate la Luna Nouă din Taur din aprilie 2020. De asemenea, Uranus este guvernator al carierei nativilor și poate aduce acum o situație care să schimbe un context profesionale pentru a repune nativii pe direcția înainte. Totodată, în plan relațional se va pune mult accentul pe nevoia de independență, iar nativii care aleg să rămână prinși într-o relație nefuncțională pot fi cu forța despărțiți de destin. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a-și schimba complet stilul de viață. Mai multă atenție la sănătate și la modul în care nativii își folosesc resursele pentru a câștiga bani în defavoarea odihnei. Suprasolicitarea poate fi taxată.

Horoscop zilnic Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni resimt această Lună Plină ca pe o ancoră a trecutului care se cere ridicată. Nativii vor fi mai închiși în propriile lor gânduri, mai introspecți și vor contempla la valorile vieții și la iubire. S-ar putea ca relațiile ascunse să iasă la lumină acum, să se dezvăluie secrete și chiar o afecțiune să-și facă simțită prezența, de aceea nevoia de odihnă este mai mare și ar trebui să nu fie ignorată. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să renunțe la vicii, să se desprindă de amintiri, tipare toxice de gândire și orice altă dependență care nu-i lasă să evolueze.

Horoscop zilnic Rac
Cei născuți în zodia Rac resimt Luna Plină din Taur în sectorul prietenilor și al planurilor și asocierilor profesionale. Nativii vor avea ocazia de a culege roadele unor relații, roadele unor proiecte de grup, acțiuni caritabile în care s-au implicat, în special din luna aprilie și până în prezent. Dacă anumite relații se vor destrăma acum, horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să se bucure pentru că acele persoane nu aveau ce căuta în anturajul nativilor deoarece le inhibau evoluția.

Horoscop zilnic Leu
Cei născuți în zodia Leu resimt puternic și intens această Lună Plină din Taur întocmai în sectorul carierei și al aspirațiilor profesionale, dar și al imaginii profesionale. Dincolo de tensiunile pe care le pot resimți la acest capitol, nativii au ocazia să facă schimbări, vrute sau nu, legate de direcția în carieră. Se pot schimba aspirații profesionale, se pot culege roadele unor acțiuni întreprinse începând cu luna mai și până în prezent sau se aduc îmbunătățiri reputației. Nativii se pot expune mai mult, pot ieși în față și se pot afirma întocmai prin talentele lor. Este esențial să găsească echilibrul între carieră și cămin, între vița profesională și cea personală pentru a nu risca conflicte. Horoscopul de azi pentru zodia Leu punctează că orice schimbare apărută acum în viața profesională se va dovedi benefică mai târziu.

Horoscop zilnic Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară resimt această Lună Plină în sectorul dezvoltării personale sau profesionale. Nativii pot culege roadele unor acțiuni întreprinse din aprilie și până acum și pot obține o diplomă, un atestat, pot avea momente de conștientizare puternice cu privire la modul în care iubesc sau îți câștigă existența. Posibile surprinze venite din străinătate sau legate de străinătate, de o călătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că este necesar să ia în considerare ideile care le trec prin minte acum chiar dacă par imposibil de atins. O serie de convingeri și mentalități se pot schimba în următoarele două săptămâni.

Horoscop zilnic Balanță
Cei născuți în zodia Balanță au parte de această lunație în sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții, al creditelor, al angajamentelor financiare, al moștenirilor, impozitelor și taxelor, litigiilor și poate aduce niște surprize în aceste zone care să contribuie la o schimbare de persoectivă sau de situație. Nativii trebuie să vadă ce valoare dau bunurilor materiale din viața lor și să aducă îmbunătățiri în acest sens pentru că nu este exclus să apară pierderi care apoi să-i întoarcă către esența vieții. De asemenea, este momentul desprinderii de frici, temeri, obsesii și o relație ascunsă se poate încheia. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a depăși o durere sentimentală, o deziluzie și dezamăgire trăită în trecut și care nu-i lasă se evolueze către altă iubire.

Horoscop zilnic Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion sunt și ei impactați puternic de această Lună Plină din Taur dat fiind faptul că Soarele se află în zodia lor. Nativii pot culege roadele unor relații profesionale, unor colaborări și asocieri începute din aprilie și până în prezent. Pe de altă parte, este vorba de schimbări inevitabile care apar în relația cu partenerul de viață. Nativii trebuie să învețe lecția manipulării versus libertății, iar cei care au exagerat cu controlul în cuplu să renunțe la atitudine pentru a nu se despărți. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrahe atenția că acele relații care se încheie acum sunt spre binele lor, pentru propria lor evoluție spirituală.

Horoscop zilnic Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător su parte de Luna Plină din Taur în sectorul muncii și al sănătății. Nativii sunt sfătuiți să-și revizuiască modul în care se raportează la muncă prin prisma câștigurilor pentru că pot trăi evenimente care să le atragă atenția asupra valorii pe care trebuie să o dea sănătății. Sunt necesare schimbări în stilul de viață, legate de obiceiuri, inclusiv de dietă pentru a nu fi forțați de o problemă de sănătate să o facă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poateaduce ocazia să vadă valoarea adevărată a unor colegi.

Horoscop zilnic Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de Luna Plină în sectorul iubirii, al copiilor și al activităților distractive și (re)creative. Nativii pot culege roadele unor proiecte artistice în care s-au implicat din aprilie și până acum sau pot fi forțați de un context să devină mai creativi. Activitățile de relaxare sau sportive au și ele ocazia să ajungă la apogeu. În plan sentimental, ceva început în ultima jumătate de an se poate încheia sau pot apărea fel și fel de surprize sentimentale care să repună nativii pe linia de evoluție. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce noi situații, schimbări legate de relația pe care o au cu copiii.

Horoscop zilnic Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de această lunație în sectorul familiei și al carierei. Nativii pot culege roadele acțiunilor întreprinse în ultima jumătate de an legate de aceste domenii, dar și legate de o situație care viz\ează trecutul, emoțiile copilăria. Posibil ca unii nativi să se mute, să-și cumpere o casă, să renoveze o casă sau să aibă parte de ajutor din partea părinților. Poate chiar ei vor fi cei care-și vor ajuta familia. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le atrage atenția că pot avea parte de situații neașteptate care vizeazp casa sau familia, fie cea de origine, fie cea nou construită.

Horoscop zilnic Pești
Cei născuți în zodia Pești au parte de Luna Plină în sectorul comunicării, al deplasărilor și al relației cu rudele. Nativii pot da un examen, pot susține un interviu important care le va schimba viața sau pot auzi o veste, știre, informație, pot primi un răspuns care le va schimba vizuinea. De asemenea, ceea ce au negociat, discutat din aprilie până acum, în plan profesional sau sentimental, poate ajunge la apogeu, se dă examenul și se culeg roadele. Nativii au șansa majoră să-și schimbe viziuni, raționamente, tipare de gândire învechite și dacă nu o vor face de bună voie, vor fi forțați de destin. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere mai multă atenție la deplasări pentru că pot avea surprize.

Adauga un comentariu