Horoscop

Horoscop de weekend. Urmează o Lună Noua irezistibilă în Scorpion. Concentrează-te pe propria transformare!

Publicat: 13 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Horoscop de weekend. Urmează o Lună Noua irezistibilă în Scorpion. Concentrează-te pe propria transformare
Horoscop

Horoscop weekend. Iată horoscopul de weekend 13-15 NOIEMBRIE 2020 scăldat de influenţe astrale majore. Marte intra în mişcare directă în Berbec. Mercur este deja în secretosul Scorpion. Urmează o Lună Noua irezistibilă în Scorpion. Începuturi noi urmează. Concentrează-te pe propria transformare!

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Eşti gata să te îndrăgosteşti de la început, draga Berbec! Îndrăgostit de viaţă, îndrăgostit de cineva, îndrăgostit de o nouă idee creativă care te face să vibrezi. Şi chiar ai nevoie de asta ca de apă! Lumea ta se închide în jurul tău, sufocând viaţa din tine cu toată această presiune de a te conforma. Este presiunea mediului şi a oamenilor între care eşti? Este o prietenie toxică? Însă un peşte nu poate supravieţui pe un teren uscat aşa de mult timp, indiferent câte reguli are de urmat. Aşa că spune-le ce simţi să le spui şi urmează-ţi inima. Aceasta eclipsa semnalează startul unei fericiri mai mari în viaţa ta.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Dragul şi bietul de tine, cine s-ar fi gândit? Taur, campionul libertăţii, un prizonier al forţelor întunecate şi al circumstanţelor în afara ariei tale de control… Tu îţi faci datorită, munceşti, dormi, iar munceşti şi mai mult dar lupţi într-o bătălie nedreaptă pe care o şi pierzi. Inamicul tău stă ascuns, refuzând să iasă la lumină şi să lupte cinstit! Dacă ai capitulat pe altarul sacrificului zilnic fără de sfârşit, nu o face. Aceasta eclipsa îţi dă seva şi forţa vieţii la muncă, la rutina zilnică şi la stilul tău de viaţă general. Ajutorul Universului este pe drum!

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Când a fost ultima dată când ai experimentat bunătate autentică ? Când a fost ultima dată când ai arătat-o ? S-ar putea să fii cu obloanele coborâte complet, afişând o înfăţişare de Darth Vader din Star Wars şi să nu laşi pe nimeni să se apropie de tine de frică. Felicitări! Puterea ta este de necontestat! Dar chiar este ceea ce îţi doreşti? Tot ce ai reuşit a fost să alienezi pe toată lumea, inclusiv pe persoana care îţi poate oferi cheile regatului… Aceasta eclipsa pune atenţia asupra relaţiilor tale, romantice dar şi de altă natură, existente sau viitoare. Lasă-i pe alţii să îţi reanime lumea!

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
Eşti gata pentru implicări adânci şi intime? S-ar putea să îţi placă mult independenţa ta dar această obsesie şi autosuficienţa, emoţională şi financiară, îţi face mai mult rău decât bine la acest moment. Este timpul să îi implici şi pe alţii în acest joc. Eşti pregătit să împarţi viaţa ta cu cineva ? Să împarţi contul bancar? Eşti dispus să ai încredere în alţii sau să accepţi o investiţie din afară? Este timpul să te debarasezi de valori toxice, de oameni şi proiecte vechi şi să îţi regândeşti priorităţile.

Horoscop weekend. LEU (24 iulie – 23 august)
Mediul tău imediat este cel ce a devenit otrăvitor. Ai de-a face cu oameni toxici toată ziua, bârfe, manipulări sau chiar restricţii pentru mişcările tale care îţi pun piedici majore în gândirea ta sănătoasă. Ceea ce ai nevoie este să te ridici deasupra şi să vezi imaginea de ansamblu, ca să găseşti speranţa şi sens nou pentru viaţa ta. Este pe cale să apară o schimbare de scenariu. Vacanţa de vară a acestui an te poate ajuta să faci exact asta sau poate să fie ocazia unui proiect de mult aşteptat care îţi apare în viaţă!

Horoscop weekend. FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)
Ai nevoie de o nouă cale de viaţă, de un nou plan de bază şi ai nevoie rapid. Ai fost prins captiv prea mult timp de responsabilităţi grele de familie, de situaţii toxice casa, întrebându-te dacă vreodată vei avea şansa să îţi atingi scopurile pentru propria ta persoană. Eclipsa este aici să îţi deschidă o nouă cale şi să îţi retrezeasca sensul propriului destin. Aşteaptă-te să îţi apara oportunităţi profesionale proaspete. Lasă ploile să cadă din cer şi să îţi hrănească solul.

Horoscop weekend. BALANŢA (24 septembrie – 23 octombrie)
A zmuls cineva toată distracţia din lumea ta ? Povestea ta de iubire a devenit toxică? Sau poate este un hobby, copiii tăi sau altceva ce ar trebui doar să iubeşti şi să te bucuri de ele şi ţi se pare că nu îţi mai aduc distracţia şi bucuria? Tocmai când crezi că nu mai este nimic după care să tânjeşti, eclipsa solară îţi aduce speranţe proaspete şi un nou vis pentru viitor! Priveşte-ţi prietenii, reţeaua şi comunitatea socială de care aparţii ca să îţi extragi seva şi adu-ţi bucuria înapoi în lumea ta.

Horoscop weekend. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
Ai o karmă bună ce e pe cale să vină pe calea ta. Nu-i aşa că era şi timpul ? Ai fost sub cineva prea mult timp, lucrând obedient şi făcând ce ţi s-a zis permanent, fiind o fată sau un băiat de treabă. Gata ! Nu eşti o casnică obedienţă. Nu te-ai născut să fii un subaltern care nu crâcneşte. Universul are planuri mai mari pentru tine. Fii foarte atent ce visezi şi ascultă-ţi intuiţia. Secrete ale iubirii, ale vieţii însăşi ţi se releva. Trebuie doar să le prinzi.

Horoscop weekend. SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)
Este timpul să te focusezi asupra ta, draga Săgetător! Ai cântat din strună mult prea mult timp pentru unii mai mari şi mai tari şi nu crezi că a venit vremea să le arăţi cine eşti tu de fapt? Nu este momentul să te focusezi pe nevoile tale, pe propriile tale abilităţi de lider, pe propriul tău potenţial creativ? Aceasta eclipsa îţi aduce o schimbare de atitudine şi un nou TU. Poate chiar un contract ce îţi poate schimba viaţa. Poate că e nevoie să înfrunţi pe cineva ce te şicanează sau să te eliberezi de o relaţie toxică. O transformare la propiu este pe cale să înceapă.

Horoscop weekend. CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)
Cumva în ultima perioadă totul este despre facturi, taxe, impozite? Te simţi şicanat de cei dragi? Legăturile tale emoţionale şi financiare par a fi devenit toxice şi este timpul să te opreşti să mai tot aştepţi ca alţii să îţi recunoască valoarea şi mai bine stai tu pe cele două picioare pe care le ai. Întoarce-te la bază, la esenţa. Ce preţuieşti cel mai mult la tine? Ce iubeşti cel mai mult la alţii? Eclipsa aceasta îţi aduce o injectare proaspătă cu valoare de sine, relevându-ţi potenţialul unor noi surse de venit.

Horoscop weekend. VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)
Mintea ta este cea care a devenit dura şi rigidă şi totodată fragilă. Întreţii asupra ta anumite convingeri toxice iar abordarea negativă nu ajută pe nimeni, cu atât mai mult pe tine. Ţi se pare că totul e întunecat şi sumbru zilele acestea? Ai verificat adevărata realitate în ultima vreme sau eşti captiv în mintea ta? Aceasta eclipsa îţi deschide o binemeritată fereastră a minţii, prin care va intra aer proaspăt, idei noi, oameni şi viaţă care să îţi schimbe dogmele. Este un timp bun să urmezi un curs, să scrii sau să călătoreşti. Aşteaptă-te să tot primeşti hrană nouă pentru gânduri !

Horoscop weekend. PEŞTI (20 februarie – 20 martie)
A devenit cumva toxică cariera ta? Te prăvăleşti sub responsabilităţi, obiective şi imaginea pe care încerci să o menţii? Lumea de afară a devenit neprimitoare de la o vreme şi e momentul să te îndrepţi spre interiorul tău pentru susţinere şi substanţa, spre casa ta, spre familie, spre chemarea sufletului. Aceasta eclipsa pune atenţia spre adevărata fundaţie a vieţii tale. Ce trebuie să se schimbe ca să te simţi din nou în siguranţă? Unde îţi poţi găsi adăpostul? Vei primi curând răspunsuri.

Adauga un comentariu