Horoscop

Horoscop rune 14 – 20 septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Ce primesc Taurii și Scorpionii

Publicat: 12 sept. 2020
Numerologul Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, horoscopul runelor pentru săptămâna 14 – 20 septembrie 2020. Urmează zile pline de lucruri benefice pentru toate zodiile.

Berbec – au o săptămână nemaipomenită. Trebuie să fie pregătiți să primească în spațiul lor o suită de schimbări majore.

Taur –  vești bune. S-ar putea să primiți un cadou surpriză, dar mai bine ar fi o zi o sumă de bani importantă. Sau pe amândouă.

Gemeni – Lucruri bune și pentru Gemeni. Lăsați la o parte toate grijile, toate fricile și spaimele legate de trecut. Vă veți deschide o cale de beneficii.

Rac – E posibil ca în noua săptămână foarte mulți să-și schimbe locurile de muncă sau vor obține o locuință.

Leu – Leii trebuie să se mai liniștească și să se relaxeze. Încercați să-i faceți o vizită unei persoane dragi căreia îi este dor de voi.

Fecioară – Simbolul dragostei. Ceva nou, ceva fierbinte, o dragoste nouă.

Balanţă – O săptămână de provocări pentru nativii din Balanță. Trebuie să vă mobilizați toate forțele să susțineți o bătălie furtunoasă.

Scorpion – Au o săptămână în care pot începe o viață nouă. E un fel de revigorare în toate planurile, inclusiv în plan financiar.

Săgetător – Foarte curând veți afla un adevăr extraordinar de important care poate veni cu marcaj în viața voastră sau care vă poate schimba viața.

Capricorn –  O săptămână grea în care trebuie să aibă tărie, forță ca să depășească toate problemele.

Vărsător – Vor putea găsi rezolvarea tuturor problemelor – aveți nevoie de un sfat, de un consiliu, de o întrunire familială.

Pești – Trebuie să-și consolideze poziția. E o săptămână de definitivare a alor în spațiu – și economic, și la muncă și la job și acasă.

Horoscop 12 septembrie 2020. Nativii din zodia Scorpion au nevoie de clarificări

Horoscop 12 septembrie 2020. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea găsești Horoscop zilnic cu previziuni în dragoste, bani sau sănătate. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.

Horoscop Berbec – 12 septembrie 2020:
Poate că ziua nu va fi așa cum te aștepți, adică relaxantă și senină, dar o poți face să fie așa, dacă și dispoziția ta fi pe măsură, ca să îi inspiri și pe cei din jur.

Horoscop Taur – 12 septembrie 2020:
Te pot cuprinde regretele, tristețea, gândurile negre și din acest motiv să refuzi orice interacțiune frumoasă cu cei din jur, chiar dacă vei simți și tu această nevoie.

Horoscop Gemeni – 12 septembrie 2020:
Poate că nu va fi cea mai plăcută dintre zile pentru că nu vine cu cele mai bune predispoziții, dar o poți face să fie frumoasă, cu condiția să te pricepi la așa ceva.

Horoscop Rac – 12 septembrie 2020:
Ești în elementul tău, dar poate că ai vrea mai mult de atât, adică să ai parte de o zi senină și odihnitoare. Dacă asta vrei, vei ști și ce ai de făcut pentru asta.

Horoscop Leu – 12 septembrie 2020:
Ar fi bine să știi clar ce vrei, cum ai prefera să îți petreci această zi, ca să poți selecta ușor ce te ajută și ce te împiedică să reușești și să elimini obstacolele.

Horoscop Fecioară – 12 septembrie 2020:
Poate, totuși, nu te vei lăsa în voia celor mai pesimiste gânduri și vei decide, în taina inimii tale, să îți faci ziua aceasta mai luminoasă, cel puțin.

Horoscop Balanță – 12 septembrie 2020:
Chiar dacă ți se pare că lucrurile nu merg așa cum trebuie, ar fi bine să respiri adânc și să privești din nou spre ceea ce nu-ți convine, poate vezi și altceva, ceva ce nu ai văzut din prima.

Horoscop Scorpion – 12 septembrie 2020:
Chiar dacă ai impresia că îți va fi de folos contextul tulbure al acestei zile, de fapt ai nevoie de clarificări. Penumbra îți place, dar acum nu îți este utilă.

Horoscop Săgetător – 12 septembrie 2020:
S-ar putea să te simți învins, pentru puțin timp, din cauza unor griji pe care le amplifici doar pentru că au o fărâmă de adevăr la baza lor și te păcălesc ușor.

Horoscop Capricorn – 12 septembrie 2020:
S-ar putea să fii tu ceva mai melancolic și să cauți compania oamenilor pozitivi care te pot inspira cu gândurile lor bune. Bine faci, uneori avem nevoie și de așa ceva.

Horoscop Vărsător – 12 septembrie 2020:
Ai de toate, mai puțin chef de muncă și asta se va vedea și în rezultatele obținute, mai modeste decât de obicei, dar și în dispoziția ta la care ar trebui să mai lucrezi ca să fie mai luminoasă.

Horoscop Pești – 12 septembrie 2020:
Te îndoiești de sentimentele tale pentru cei dragi, dar ar fi să eviți analizele de acest gen pentru că rațiunea nu are cum să se amestece în treburile inimii.

Adauga un comentariu