Cancan ultimă oră

Horoscop zilnic 17 mai 2022. Săgetătorii se ceartă cu cei din jur

Publicat: 17 mai 2022
Horoscop zilnic 3 aprilie
Horoscop zilnic 22 iunie 2022

Horoscopul zilei de 17 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Săgetător ajung ușor la conflicte cu cei din jur.

Horoscop Berbec

Berbecii au parte de o zi plină de discuții și negocieri. Primesc propuneri interesante, li se fac promisiuni, însă nu ar trebui să ia de bun tot ce le trece pe la urechi.

Horoscop Taur

Taurii nu ar trebui să se bazeze pe ideile financiare care le trec acum prin minte și nici pe ofertele primite de la alții, care promit câștiguri ușoare.

Horoscop Gemeni

Gemenii au parte de o zi tensionată în cuplu, dar și în relațiile cu cei cu care desfășoară activități profesionale. Nativii sunt foarte nehotărâți dacă trebuie să ia o decizie, însă nu vor accepta nici sfaturile altora.

Horoscop Rac

Racii sunt mai obosiți, agitați și capacitaea de concentrare este scăzută. Sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la sănătate și să nu se bazeze pe un diagnostic primit astăzi.

Horoscop Leu

Leii nu sunt într-o dispoziție prea bună și s-ar putea ca o discuție în contradictoriu cu cei dragi, poate cu persoana iubită sau cu copiii, să fie de vină pentru starea lor mohorâtă.

Horoscop Fecioară

Fecioarele se pot aștepta la reproșuri din partea familiei dacă exagerează cu munca. Nativii trebuie să aibă grijă la cum își gestionează emoțiile, pentru că pot deveni hipersensibili.

Horoscop Balanță

Balanțele sunt sfătuite să evite deciziile importante, să nu ia hotărâri bruște, și nici să nu dea un verdict final într-o negociere. Pot fi mai irascibile și neatente la discuții.

Horoscop Scorpion

Pentru Scorpioni se pot schimba niște perspective financiare și pesimismul poate încolți în mintea lor. Recomandarea astrelor este să facă un bilanț al veniturilor și să vadă încotro trebuie investiți banii.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii se pot certa cu partenerul din cauza unor reproșuri care vin din partea acestuia. În relația de cuplu, dar și în relațiile profesionale apare un sentiment de instabilitate. Luna le traversează zodia și le aduce un entuziasm nefondat.

Horoscop Capricorn

Capricornii nu se pot concentra pe ceea ce au de făcut, sunt neliniștiți, îngrijorați și pot activa niște resentimente mai vechi. S-ar putea să afle niște informații, secrete care să le strice starea de spirit.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii pot avea parte de discuții în contradictoriu cu prietenii și nu este exclus să se spună cuvinte dure care ulterior să fie regretate. Nativii pot fi dezamăgiți de cineva din anturaj.

Horoscop Pești

Peștii sunt sfătuiți să aibă grijă la discuțiile cu superiorii, care pot fi destul de tensionate. Pot resimți frustrări din cauza faptului că alții se impun în fața lor. Trebuie să dea dovadă de mai multă diplomație în cazul în care primesc noi responsabilități.

sursă
Adauga un comentariu