Horoscop

Horoscop zilnic 17 octombrie 2021. Leii nu vor suporta autoritatea nimănui

Publicat: 17 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Horoscop zilnic 17 octombrie 2021. Leii nu vor suporta autoritatea nimănui
Horoscopul zilei de 9 septembrie 2022

Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Leu devin irascibili dacă li se impune ceva astăzi.

Săptămâna se încheie într-o notă mai tensionată. Soarele din zodia Balanță se va afla în careu cu Pluto din zodia Capricorn și nu vom suporta autoritatea nimănui și nici tendințele de manipulare. Atenție, însă! Cu cât ne vom răzvrăti mai tare, cu atât conflictul se va adânci.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii au tendința de a-i controla pe ceilalți. Puterea nu este la ei și ar trebui să facă un efort să accepte că fiecare este liber să facă ce vrea și cum vrea. De evitat tensiunile cu partenerul de viață care le pot strica ziua.

Horoscop Taur

Taurii sunt sfătuiți să se odihnească mai mult astăzi și să evite să se suprasolicite cu fel și fel de activități. Oricum se vor concentra mai greu pe ceea ce au de făcut și cel mai probabil nu vor reuși decât să piardă timpul.

Horoscop Gemeni

Pentru Gemeni este mai greu să se armonizeze la dorințele partenerului, mai ales dacă ei au energie și vor să se distreze, iar celălalt va vrea să se odihnească. Calea de mijloc este cea mai bună opțiune.

Horoscop Rac

Racii pot deveni conflictuali cu cei dragi dacă nu li se respectă regulile și de aceea ar trebui să-și consume surplusul de energie în activități domestice care nu cer implicarea partenerului. Nu va fi ușor să-l pună la treabă.

Horoscop Leu

Leii ar trebui să-și dedice ziua unor activități în aer liber. O plimbare în parc sau o vizită la rude le va prinde bine. Pot deveni irascibili dacă cineva le va impune punctul de vedere sau dacă încearcă să-i manipuleze.

Horoscop Fecioară

Fecioarele pot avea mai mult curaj să cucerească o persoană care le place, mai ales că știu să-și pună în evidență farmecele foarte bine și nu prea se mai lasă intimidate. De evitat cheltuielile și speculațiile financiare.

Horoscop Balanță

Balanțele trebuie să evite tensiunile cu cei dragi. Se pot agita din cauza unei situații legată de familie și casă și nu vor suporta autoritatea nimănui, ba chiar vor riposta dacă sunt obligate să facă ceva.

Horoscop Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua este chiar bună dacă se dedică relaxării, meditației sau se antrenează în diferite activități care le relaxează mintea. Tendința va fi de impunere și crearea tensiunilor interioare. De evitat să-și acorde prea ușor încrederea acum.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii trebuie să aibă grijă să nu devină prea impunători în fața prietenilor. Dacă au făcut un plan cu aceștia, ar trebui să-l respecte. Nu este o zi bună pentru a da bani cu împrumut sau pentru a face investiții riscante.

Horoscop Capricorn

Capricornii sunt foarte autoritari astăzi cu cei din jur și riscă să dea naștere unor conflicte care să le strice buna dispoziție și, implicit, și ziua. Au o putere personală mare și tendința de a-i manipula pe cei din jur.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii pot decide să renunțe la ceva nociv din viața lor și vor prefera să stea departe de persoanele toxice care le consumă rezervele de energie. Este o zi bună să vizionezi un documentar, să citești o carte, să explorezi ceva ce te atrage.

Horoscop Pești

Peștii pot avea tendința să calce strâmb astăzi și pot interpreta greșit un flirt banal. Pe de altă parte, niște nemulțumiri financiare le pot provoacă angoase. Ai grijă la prietenii care încearcă să te manipuleze prin sfaturi.

Adauga un comentariu