WoW!

Horoscopul lunii ianuarie 2020

Publicat: 07 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Horoscopul lunii ianuarie 2020

Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citește horoscopul lunii ianuarie 2020 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

Zodiile norocoase în dragoste

Balanță
Veştile bune pentru relația de cuplu și pentru ceea ce doriți voi să realizați în noul an încep să vină în jurul datei de 12 ianuarie. Până atunci, trebuie să fii atentă la micile dorințe ale partenerului tău și să păstrezi o atmosferă cât mai romantică și intimă pentru voi. Ultimele zile de ianuarie pot fi foarte profitabile dacă sunteți uniți.

Scorpion
Începutul anului nou continuă să fie la fel de bun ca luna decembrie, în privinţa câştigurilor. Ești liniștită în privința banilor și a locului de muncă, astfel că ai mai mult timp să te ocupi de relația de cuplu. Venus are o veste bună pentru tine şi îți oferă tot sprijinul partenerului de viață când vei avea nevoie.

Pești
Ianuarie este o lună dedicată iubirii şi familiei. Dacă eşti singură, este imposibil să treacă luna fără să ai ocazia de a cunoaşte pe cineva. Dar Venus va fi mult mai generoasă cu tine dacă ai deja o relaţie stabilă sau dacă eşti căsătorită. Poți realiza multe lucruri frumoase împreună cu soțul tău, arată horoscopul lunii ianuarie 2020.

Zodiile norocoase în carieră

Berbec
În ianuarie eşti preocupată în primul rând de serviciu şi încerci să iei o decizie importantă, astfel încât să fii sigură de locul tău de muncă. Cu cât reuşeşti să găseşti mai repede o ofertă avantajoasă, cu atât îţi va fi mai bine. Alegerea pe care o faci acum îţi va influenţa cariera în următorii trei ani.

Gemeni
Începi anul nou cu proiecte legate de serviciu. Ori de câte ori vrei să încerci ceva nou, o metodă de lucru deosebită sau o altă specializare, Saturn te va sprijini. Orice noutate în domeniul profesional îţi va aduce beneficii mai târziu. Trebuie doar să le cauți tu și să nu aștepți să pice din cer.

Vărsător
După o scurtă perioadă de linişte la trecerea dintre ani, după data 7 ianuarie viaţa ta pare să fie din nou supusă tensiunilor. Vei lua singură decizii noi la serviciu sau legate de cariera ta şi trebuie să fii foarte atentă la consecinţele lor. Persoanele apropiate îţi pun mari speranţe în tine și îți vor purta noroc.

Zodiile norocoase la bani

Rac
Bugetul familiei se echilibrează spre sfârșitul lunii ianuarie, dar tot nu este suficient pentru toate planurile tale. Se pare că trebuie să amâni orice proiect care implică investiții mari, dar vei reuși să realizezi alte lucruri, mai mici, dar la fel de importante mai ales pentru copii.

Fecioara
Problemele cu banii sau cu datoriile mai vechi încep să se risipească la mijlocul lunii ianuarie. Iarna aceasta vei reuşi să te descurci mult mai bine financiar, ba chiar vei pune ceva bani deoparte, dacă eşti cumpătată. Păstrează banii pentru planurile importante de familie, arată horoscopul lunii ianuarie 2020.

Capricorn
Lucrurile încep să se schimbe după data de 10 ianuarie. Ţine cont de avantajele pe care le ai acum la serviciu şi fă tot posibilul să ţi le păstrezi, deoarece noi şanse profesionale vor apărea în curând. O colaborare poate aduce bani frumoși luna aceasta și se poate prelungi mai mult timp.

Zodiile mai puțin norocoase

Taur
Luna ianuarie este o perioadă care îţi pune ambiţia şi răbdarea la încercare. Dacă nu faci tu un efort deosebit, nu vei putea profita de schimbările pe care ţi le aduce noul an. Dar trebuie să înveţi să rişti la nevoie. Atmosfera din familie va fi mai tensionată spre sfârşitul lunii, poate din cauza datoriilor, arată horoscopul lunii ianuarie 2020.

Leu
Trebuie să faci un efort să câştigi mai mult timp liber pentru tine, deşi serviciul continuă să te preocupe în cea mai mare măsură. Este posibil să apară probleme de sănătate pe care nu trebuie să le neglijezi, chiar dacă nu ai dureri sau simptome îngrijorătoare. O gripă netratată îţi poate face necazuri mai târziu.

Săgetător
O decizie pe care ai luat-o spre sfârșitul anului 2019 poate produce schimbări importante în viaţa ta în cursul lunii ianuarie. Dacă ai renunţat atunci la o relaţie de dragoste, te vei întâlni cu fostul prieten, iar planurile lui par să îţi dea viaţa peste cap. Nu va fi ușor să faci față presiunii!

sursa

Adauga un comentariu