Cancan ultimă oră

Horoscopul zilei de 20 septembrie! Nativii din zodia Taur pot cădea pradă infidelității dacă nu sunt motivați de emoții și sentimente puternice

Publicat: 20 sept. 2020
Univers
Horoscop

Horoscopul zilei de 20 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 septembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 septembrie 2020 spune că nativii din zodia Taur pot cădea pradă infidelității dacă nu sunt motivați de emoții și sentimente puternice.

Horoscop zilnic Berbec
Cei născuți în zodia Berbec pot avea unele idei ingenioase despre cum să administreze o sumă de bani sau pot aplica niște stratageme prin care să obțină unele avantaje materiale. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că seara vor avea tendința de a fi excesiv de cheltuitori, mai ales pentru distracții, ieșiri, petreceri.

Horoscop zilnic Taur
Cei născuți în zodia Taur pot avea unele surprize în cuplu, pot trece prin niște momente neașteptate care să le ridice multe semne de întrebare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează în mod deosebit pe nativii care sunt într-o relație și care resimt dorința de a fi mai liberi, să nu se lase pradă tentației de a călca strâmb pentru că există o tendință de infidelitate în astrograma zilei, dar care poate fi combătută prin multă voință și exprimarea clară, sinceră și curajoasă a sentimentelor și emoțiilor.

Horoscop zilnic Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni simt nevoia să-și refacă forțele după o săptămână obositoare. Nativii vor căuta să se dedice unor activități care să nu-i suprasolicite. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce unele discuții cu persoane din trecut sau poate dialoguri legate de starea lor de sănătate, dar nu născute din îngrijorări, ci din preocupări moderne.

Horoscop zilnic Rac
Cei născuți în zodia Rac pot deveni mai sensibili astăzi și pot fi mai ușor răniți de cuvinte sau de atitudini ale persoanei iubite care lor li se pot părea deplasate, suspecte. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot exagera în manifestările sentimentale. Zi bună pentru a petrece timp cu prietenii, însă pot fi tentați să facă unele reproșuri legate de indisponibilitatea acestora la nevoile lor de distracție și relaxare.

Horoscop zilnic Leu
Cei născuți în zodia Leu intră în discuții contradictorii cu familia, mai ales pe teme legate de casă, ordine, curățenie, cumpărături. Pe de altă parte, părerile nativilor, mai ales dacă sunt exprimate într-un context public, pot fi de natură să creeze vâlvătă, tensiuni și nemulțumiri. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le atrage atenția că au tendința de a deveni neîngăduitori și chiar încăpățânați în menținerea unui punct de vedere.

Horoscop zilnic Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de surprize mai puțin plăcute la drum și sunt sfătuiți să fie atenți la deplasările pe care le fac astăzi pentru că există risc de amendă. Dacă se impun restricții, nativii sunt sfătuiți să le respecte cu înțelegere. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a relua dialoguri din trecut sau chiar ocazia de a se întâlni cu persoane din trecut.

Horoscop zilnic Balanță
Cei născuți în zodia Balanță fac calcule și socoteli financiare și pot avea unele constatări surpriză. Fie au plătit mai mult decât trebuia pe un produs, un serviciu, fie cineva din imediata apropiere i-a păcălit cu o sumă de bani. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că în a doua parte a zilei, spre seară, pot face niște cheltuieli nejustificate, mai ales dacă ies cu prietenii sau merg la o petrecere.

Horoscop zilnic Scorpion
Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Scorpion sunt ambițioși, profunzi în sentimente și analiză și au putere interioară pentru a face față provocărilor din viața de zi cu zi, în special parteneriale. Dat fiind opoziția cu Uranus, planeta surprizelor, horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că pot fi surprinși de unele evenimente petrecute în cuplu. Unii nativi pot fi atrași de o persoană cu funcție, grad, statut public.

Horoscop zilnic Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător resimt o stare de neliniște interioară, nativii se pot simți dezamăgiți de o decizie luată sau se pot simți constrânși de un context în desfășurarea unor activități. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le atrage atenția că pot fi avea parte de fel și fel de evenimente care să le răstoarne programul stabilit. Mai multă odihnă va fi bine venită pentru starea lor de sănătate, mai ales psihică.

Horoscop zilnic Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn tind să nu acorde prea multă încredere celor din jur, mai ales prietenilor sau persoanelor cu care se află într-un proiect. Nativii sunt suspecți inclusiv în relațiile sentimentale. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să se gândească de două ori înainte de a da bani cu împrumut celor din anturaj.

Horoscop zilnic Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să fie mai atenți la imaginea publică, la imaginea pe care o afișează în fața celorlalți, mai ales dacă au funcție și statut. Nativii care ies în față astăzi, poate ca urmare a campaniei electorale sau din orice alt motiv, pot avea parte de surprize mai puțin plăcute. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce unele nemulțumiri în cuplu, în familie, însă ar fi bine de evitat reproșurile.

Horoscop zilnic Pești
Cei născuți în zodia Pești pot fi surprinși de unele evenimente, dialoguri, informații primite și pot fi destul de refractari, chiar confuzi cu privire la poziția pe care trebuie să o adopte. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce imaginație, inspirație, intuiție, viziune și chiar vise profetice unora, în funcție, cu siguranță, și de astrograma natală.

Adauga un comentariu