Local

Hoți pe bandă rulantă, prinși la Iași! Polițiștii au deschis dosare penale pe numele mai multor persoane. Riscă să stea ani grei după gratii

Publicat: 19 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Hoți pe bandă rulantă prinși la Iași Polițiștii au deschis dosare penale pe numele mai multor persoane. Riscă să stea ani grei după gratii
Hoț în timpul unei spargeri

Polițiștii din Iași au pus mâna pe mai mulți hoți. O parte dintre aceștia au ajuns în spatele gratiilor și riscă să rămână acolo o lungă perioadă de timp. Magazinele sunt preferate de hoți în această perioadă, iar pagubele lăsate de ei în urmă sunt destul de consistente

Mai multe persoane bănuite că au comis furturi au ajuns pe mâna polițiștilor din Iași. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Frumos au identificat doi tineri, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 13 spre 14 ianuarie, aceștia ar fi pătruns într-o societate comercială, din orașul Târgu Frumos, și ar fi sustras parfumuri și produse cosmetice, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei. În baza probatoriului administrat în cauză, pe 14 ianuarie, unul dintre tinerii bănuiți de comiterea faptei a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore. Pe 15 ianuarie, acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani și Judecătoriei Pașcani, instanță care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă.

Și polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Lețcani efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în seara de 16 ianuarie, un bărbat de 40 de ani și o femeie de 36 de ani, ambii din comuna Popești, ar fi sustras 80 de kilograme de porumb din magazia unui bărbat de 71 de ani, iar ulterior, fiind surprinși și urmăriți de persoana vătămată, ar fi abandonat bunurile sustrase. Prejudiciul a fost recuperat, iar cercetările continuă.

Hoții nu se joacă la Iași. Pradă uriașă obținută într-o singură noapte

Doi tineri au reușit să fure 25 de telefoane mobile într-o singură noapte. Polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Iași au identificat doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 12 spre 13 ianuarie, aceștia ar fi pătruns în sediul unei societăți comerciale din municipiul Iași, de unde ar fi sustras 25 de telefoane mobile, prejudiciul fiind recuperat. De asemenea, în aceeași noapte, cei doi tineri ar fi încercat să pătrundă într-o societate din comuna Ciurea, cu intenția de a sustrage bunuri. Cercetările continuă.

Și polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au identificat patru tineri cercetați pentru furt calificat și tentativă la furt calificat.
Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 10 spre 11 ianuarie, aceștia ar fi încercat să pătrundă într-o societate comercială din municipiul Pașcani, în scopul de a sustrage bunuri.
Totodată, ar fi pătruns într-o altă societate, de unde ar fi sustras țigarete și băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu de aproximativ 500 de lei.

De asemenea, în noaptea de 11 spre 12 ianuarie, cei patru tineri ar fi pătruns într-o societate din municipiul Pașcani, fără a sustrage vreun bun, iar ulterior ar fi sustras bani și băuturi alcoolice dintr-o altă societate din municipiul Pașcani, cauzând un prejudiciu de aproximativ 200 de lei. În baza probatoriului administrat în cauză, pe 12 ianuarie, unul dintre tinerii bănuiți de comiterea faptelor, în vârstă de 18 ani, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Adauga un comentariu