National

Hoții au plecat cu oile lui Gigi Becali în portbagaj. Prejudiciul nu a fost recuperat

Publicat: 07 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Hoții au plecat cu oile lui Gigi Becali în portbagaj. Prejudiciul nu a fost recuperat
Stâna lui Gigi Becali a fost prădată vinerea trecută, 4 noiembrie

Polițiștii din Ilfov se confruntă în ultima perioadă cu un val de furturi. Vinerea trecută, 4 noiembrie, un cioban care avea grijă de oile lui Gigi Becali, a sesizat că îi lipsesc trei ovine. O zi mai târziu, bărbatul a făcut reclamație la poliție.

Nu a trecut mult timp până ce polițiștii au reușit să îi prindă pe cei trei autori ai furtului. Unul dintre ei conducea mașina în timp ce celălalt lua oile de pe câmp. Surse ale anchetei spun ca șoferul nici măcar nu avea permis de conducere.

Prejudiciul a fost estimat la 1500 de euro, dar nu a fost recuperat.

Oile lui Gigi Becali au fost furate vinerea trecută

În contextul în care oile lui Gigi Becali au fost furate vinerea trecută, 4 noiembrie, procurorul care se ocupă de caz a considerat că cei doi hoți pot fi cercetați în stare de libertate.

”La data de 5 noiembrie, în jurul orei 13:16, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că, la data de 4 noiembrie, în intervalul orar 15:00-15:30, i-au fost sustrase 3 ovine ce se aflau la pășunat, pe un teren extravilan, din apropierea Bd. Pipera- Voluntari, județul Ilfov.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Voluntari, care au efectuat activitățile de cercetare a locului faptei.

La data de 05 noiembrie,în jurul orei 20:30, polițiștii din Voluntari au identificat și depistat în trafic autoturismul folosit la comiterea faptei reclamate, în interiorul căruia se aflau 2 tineri, în vârstă de 17 și respectiv 22 de ani, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, tânărul care se afla la volan nu poseda permis de conducere.

Prejudiciul reclamat este de 1500 de euro.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii orașului Voluntari, în cadrul dosarului penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Buftea”, se arată în comunicatul IPJ Ilfov.

Gigi Becali, oprit de Poliție în direct la TV

Într-o altă ordine de idei, nu cu mult timp în urmă, și Gigi Becali a încălcat legea. Latifundiarul din Pipera a fost oprit de polițiști în timp ce se afla la volan și în același timp vorbea la telefon, în direct la un post de televiziune. După ce a fost tras pe dreapta, Gigi Becali a precizat, în direct la TV, că polițistul l-a iertat și l-a lăsat să meargă mai departe pe motiv că ar vorbi în interesul publicului și informează cetățenii. Cu toate acestea, finanțatorul folosea handsfree și a fost testat cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

”Stai că m-a oprit poliția, că de ce vorbesc la telefon. Hai că m-a lăsat. Dar stai că mi-a făcut semn iar, că cică să mă opresc. Stai să vedem că dacă mă aude că vorbesc cu voi, poate mă lasă.

Hai că cică m-a lăsat, că cică daca vorbescu cu voi și informez publicul, pentru binele publicului, cică mă lasă”, a spus Gigi Becali.

În acest context, Poliția Română a oferit la acea dată informații despre oprirea în trafic a latifundiarului din Pipera.

„Ieri, 17 August, Brigada Rutieră desfășura o acțiune de control în trafic pe o arteră din sectorul 1.

În jurul orei 10.30, a fost oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat.

La momentul opririi, conducătorul auto se afla într-o discuție telefonică folosind dispozitivul tip “mâini libere”.

Având în vedere faptul că acțiunea organizată avea ca obiectiv depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice, polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind zero”, au declarat reprezentanții Brigăzii Rutiere.

De asemenea, reiterăm faptul că de curând, Gigi Becali a fost surprins chiar într-unul dintre locurile pe care acesta le frecventează destul de des în ultimii ani, și anume la racla Sfintei Cuvioase Parascheva.

Cu toate acestea, un cioban care avea grijă de oile lui Gigi Becali, a sesizat la Poliție zilele trecute că lipsesc trei ovine din turma latifundiarului.

Adauga un comentariu