Bursa Barfelor

I-au blocat mașina la aeroport și l-au ținut săptămâni pe șpăgi să-i dea numerele înapoi

Publicat: 20 oct. 2021

Babetele cele hâtre încep rubricuța de astăzi cu o chestiuță cam aiurea de la haeroportul din târg. Situația ține de o întâmplare cu un nene din Basarabia care a fost pe la haeroport și s-a ales cu mașina blocată de un nene care răspunde de mentenanța de pe acolo, unul Manolică, dar și de băjeții de la paza giudețului. Cică i-au luat până și numerele de înmatriculare de la mașină omușteanului și nu i le-au dat până nu a dat ăla dreptul necesar.

Păi afacerea asta nu e de ieri de azi, cică. Așa mai fac ăștia dă prind vreunul că parchează aiurea. În loc să-l atenționeze, sar grămadă pe ăla și-l jupuiesc de numa-numa. Așa că atenție cum parcați pe acolo! Culmea e că nimeni nu s-a sesizat că ăia nu aveau voie să-i ia numerele de înmatriculare omușteanului de nicio culoare, dar ai cu cine? Nu, normal că nu ai!

 

Comentarii
 • Oare noul director al aeroportului nu vede cum agentii de paza impreuna cu seful lor spaguiesc pasagerii in parcare? Au tupeul maxim sa te intrebe cate zile sta masina in parcare si iti fac un pret convenabil lor si daca esti strain de loc platesti cat spun ei .

 • LA CATI BANI PLATESTE AEROPORTUL LA PAZA JUDETULUI AR TREBUI SA AIBA PRETENTII.
  DACA AI NOROCUL SA DAI DE UNUL CU GURA MARE SI INCEPE SA TE FACA IN TOATE FELURILE,IAR IN LOC SA-TI EXPLICE INCEPE SA TE FLUIERE CA LA STADION. MAI ESTE SI UN PENSIONAR CU OCHELARI IN UNIFORMA CARE TE IA IN PRIMIRE SI TE FUGARESTE DE ZICI CA ESTI INFRACTOR. BAI ANALFABETILOR,EXPLICATI OAMENILOR IN MOD POLITICOS UNDE TREBUIE SA PARCHEZI.

 • A ridica numerele de inmatriculare ale omului, este furt, Partea cu spaga e treaba DNA-ului Iasi, care din pacate, la Iasi e sub papucul politicului, din cate se pare. Atata timp cat nu se face nimic legat de primar(achizitii, restrictii,autorizatii de constructie, etc), vedem un DNA, un DIICOT ambele ineficiente, care actioneaza la limita termenelor de prescriptie.

 • De care mentenanta raspunde Manolica? Asta este un prost cu pila si trebuie sa-i dai ciubuc ca sa miste un deget ca nu are habar de nimic doar papa banii Aeroportului, taie frunze la caini si nici atat. Afara, mai lichea ordinara cu mentenanta ta la buzunar, prostule cu pila stim noi cui, cine dracu te-a adus tot acel dracu sa te ia

 • Sa li se desfaca urgent contractele de munca, numai politia are voie sa blocheze numarul de inmatriculare si asta in cazuri speciale nicidecum niste prosti care cer spaga. Dar pilele …. fac de tot rasul Aeroportul nicaieri nu se mai intampla asa ceva.

 • Asa e la paza! Au in frunte un spaguitor cu pensionarii din spate.
  Nimeni nu vede nimic,mai ales cu angajarile care sau facut numai pe cumetrii.
  Acolo daca dai un sut in fund la unul,urla tot consiliul.frati,surori,sotii,cumnati,fini,nepoti…fratele directoarei economice si ala pensionar, fratii topor,mai este unul herghe..care are ferma si cara laptic si branza lui florica si danutica si face viata frumoasa prin aerobaza,mecanicul grig. care repara masinutele sefilor in aerobaza, jan ii oblojeste cu medicamente . Acolo daca nu ai relatii esti terminat.

 • Ala e pila lui bodica ca si paparuda de la sec.amandoi frecatura toata ziua unul cu firma privata scurge banisori si materiale cat despre reparatii astia nu transpira urlatoarea cu clopotei nu face decat sa mearga in t1 sa bage fitile ,asta face de la 6 luni de angajare minte si daca munceste 30 min urla ca munceste de o saptamana.Jegosi amandoi si mai sunt vreo 13 fufe la fel .Acolo e nevoie de D.N.A.incepe pe la personal trece pe la economic si inca vreo 3 birouri si se umple duba.

 • Dl director ar trebui sa dea cu clor pe la dl de care se vorbeste si sa aduca niste aghiazma sa scape de mizerabila de la sec.Aia fara aghiazma nu pleaca e visul vieti ei sa ajunga acolo.

Adauga un comentariu