Bursa Barfelor

Iaca un gabor care face de râs uniforma pe care o poartă. Dacă n-ai silicoane și botox, nu ești pe placul lui

Publicat: 11 mai 2021

Iaca babele s-au gândit să vă mai spună vreo două vorbe despre un gabor de prin Târg care face de râs uniforma pe care o poartă. El se numește Căcălin Mistor și este unul dintre cei mai anchetați gabori din Târg. Pentru ce a fost anchetat Mistor? Păi pentru că a dat cu mașina peste o femeie pe trecerea de pietoni și pentru că a apărut prin toate ziarele că a condus la racla Sfintei Parascheva o videochatistă din capitală, deși nu asta era treaba lui. De ce vă povestim despre Mistor iar? Păi gaborul ăsta face ce-l taie capul și se bazează pe un tupeu obraznic.

Babele treceau pe la un eveniment petrecut pe raza de competență a gaborului și el și-a adus aminte că bârfele despre el au apărut de mai multe ori la gazetă. Așa că nu a stat pe gânduri și a început să-și arate bărbăția față de babetele bârfitoare. Le-a împins și a vrut să le fugărească. Noi știm de ce. Păi babele nu au silicoane și nici botox, așa că nu sunt pe placul gaborului. Poate că șefii gaborului ar trebui să mai arunce câte un ochi peste ce face acest Căcălin (că și numele lui e predestinat). Apăi dacă gaborul și-a manifestat așa frumos interesul pentru băbuțele bârfitoare, ne-am gândit să fim și noi la fel de atente. Mai povestim aici…Trăiț!

 

 

Comentarii
  • Bine, da asta are liceul pe bune făcut. Nu era pe schelă în Israel și dădea la mistrie cand figurează cu diploma de bacalaureat.
    Si cu faculta la fel!
    Ăsta e băiat serios. E mai duruleț el așa.

  • Sunteti plini de venin oameni buni. Se vede pe voi ca nu aveti deloc realizari personale si ca purtati doar grija altora. Cei mai multi dintre voi nu stiti despre omul asta nici macar 25 % din ceea ce e cu adevarat

  • Sunteti plini de venin oameni buni. Se vede pe voi ca nu aveti deloc realizari personale si ca purtati doar grija altora. Cei mai multi dintre voi nu stiti despre omul asta nici macar 25% din ceea ce e cu adevarat

  • Multe rautati la IPJ Iasi venite din interior de la neica nimeni care au 5-6 ani in sistem.Trebuie identificati de cei ce au aceste atributii in interior si scosi de guler afara.Toate padurile au uscaturi dar parca aici s-a rasturnat caruta cu beldii.

Adauga un comentariu