Actualitate

Iancu Sterp, mesaj pentru fratele său, Culiță, după ce a fost arestat preventiv: „Campionii nu mor niciodată”

Publicat: 18 nov. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Iancu Sterp mesaj pentru fratele său Culiță după ce a fost arestat preventiv Campionii nu mor niciodată
Iancu Sterp își susține necondiționat fratele care a produs un accident de circulație după ce a condus sub influența alcoolului

Iancu Sterp, fiul cel mic al mamei Geta, a transmis un mesaj pentru fratele său, Culiță, care a fost arestat preventiv în urma accidentului comis. Cert este că, în prezent, familia Sterp trece printr-o grea încercare ținând cont de circumstanțele evenimentului rutier. Reamintimn că în noaptea de miercuri spre joi, Culiță Sterp a condus sub influența alcoolului, a trecut pe roșu și a făcut accident, după care a plecat de la fața locului.

Artistul Culiță Sterp a ajuns din nou în atenția fanilor săi după ce a provocat un accident rutier în Cluj-Napoca. Acesta era sub influența alcoolului, și a trecut pe roșu intrând în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. Culiță a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore pentru multiplele infracțiuni pe care le-a săvârșit. Acestea sunt vătămare corporală din culpă, condus sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului fără acordul oamenilor legii.

În accident a mai fost implicat un bărbat în vârsta de 32 de ani, care circula regulamentar cu o mașină marcă Dacia Logan. Acesta a ajuns la spital pentru îngrijiri de specialitate în stare conștientă, cu răni ușoare.

Iancu Sterp, mesaj pentru fratele său, Culiță, după ce a fost arestat preventiv

Iancu Sterp a avut o primă reacție după ce fratele său a provocat un accident în Cluj-Napoca, în toiul nopții. Chiar dacă până în acest moment, membrii familiei Sterp nu au oferit declarații despre situația în care se află Culiță, Iancu Sterp a avut o primă reacția despre situația fratelui său. Cu numai câteva ore în urmă a postat în mediul online un scurt filmuleț cu fratele său în care interpreta o melodie din ale căror versuri lăsa să se înțeleagă că nicio încercare a vieții nu îl poate doborî și nici măcar gurile rele.

Toți cei care îl iubesc îi sunt aproape în acest momente dificile, fiind ferm convinși că această perioadă se va termina cât de curând, iar artistul va ajunge acasă. Iancu Sterp își susține fratele și în mediul online, motiv pentru care a postat la InstaStory un scurt filmuleț cu artistul în care cântă o piesă destul de sugestivă în contextul actual, pentru a le confirma că fratele lor va cădea întotdeauna în picioare, indiferent de obstacolele pe care le întâmpină.

„Stați cuminți că încă nu m-am dus / Am fost sus și voi rămâne sus / V-am mai spus și vă mai spun o dată / Campionii nu mor niciodată”, sunt versurile pe care Culiță Sterp le fredonează în scurtul filmuleț pe care Iancu Sterp l-a postat în mediul online cu câteva pre în urmă.

Ce pedeapsă riscă manelistul Culiță Sterp

Așadar, Culiță Sterp se face vinovat de comiterea mai multor infracțiuni. Pe lângă faptul că a condus beat, artistul are mari probleme deoarece a părăsit locul accidentului fără avizul organelor competente. În România, conform Codului Rutier, sancțiunile penale pentru un accident cu fugă de la locul accidentului sunt pasibile cu închisoare de la 2 la 7 ani și reținerea carnetului de conducere, care ulterior va fi suspendat.

Totodată, cântărețul mai riscă să aibă permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile, dar și o amendă în puncte între 9 și 20, punctul de amendă fiind 145 de lei. Rămâne de văzut cum vor soluționa polițiștii cazul, însă este cert că artistul va rămâne pieton pentru o perioadă destul de mare.

Comentarii
Adauga un comentariu