Cancan ultimă oră

Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie, în Paris! Cine este și cu ce se ocupă Elena Tănase

Publicat: 21 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie în Paris Cine este și cu ce se ocupă Elena Tănase
Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie, în Paris! Cine este și cu ce se ocupă Elena Tănase

Ianis Hagi și-a cerut în căsătorie iubita, într-un decor de vis din Paris! Fiul lui Gheorghe Hagi, în vârstă de 24 de ani, a făcut pasul cel mare și a demonstrat că este un bărbat romantic! Fotbalistul are o relație de mai mulți ani cu Elena Tănase, iar acum au decis să o ducă totul la următorul nivel!

Fiul lui Gheorghe Hagi a făcut gestul suprem de iubire pentru partenera lui și a cerut-o în căsătorie în cel mai romantic loc din lume. Cei doi se aflau într-o vacanță în Paris, iar fotbalistul a profitat de moment și a decis să ducă relația cu Elena Tănase la următorul nivel.

Ianis Hagi și-a cerut iubita de soție în cel mai romantic loc din lume

Cei doi s-au aflat în apropierea turnului Eiffel, în Paris, într-un decor de vis cu mulți trandafiri albi. Elena Tânase și Ianis Hagi au radiat de fericire, ca dovadă a faptului că sunt pregătiți să treacă la următorul pas și să devină, oficial, o familie.

Relația celor doi a trecut de o altă etapă împortantă în urmă cu câteva luni, după ce Ianis Hagi i-a prezentat-o tatălui său pe iubita lui. De atunci, Gheorghe Hagi a mai fost văzut alături de Elena Tănase la un restaurant, unde fiul său și-a aniversat ziua de naștere.

Cine este și cu ce se ocupă Elena Tănase, logodnica lui Ianis Hagi

Elena Tănase este tânără care i-a furat inima fotbalistului, iar cei doi se pregătesc acum de nuntă. Logodnica lui Ianis Hagi face parte dintr-o familie înstărită, iar tatăl ei este Dimciu-Palavoti Tănase, care are mai multe afaceri în domeniul construcțiilor, dar și în agricultură.

Tânăra a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân și este din Constanța. Părinții ei s-au întâlnit cu Gică Hagi și au acceptat în relația dintre ei. Elena Tănase l-a cunoscut pe tatăl logodnicului ei, în Scoția, iar Gică Hagi s-a bucurat atunci când i-a avut alături de ziua lui de naștere.

Deși au o relație de câțiva ani, Ianis Hagi și Elena preferă să stea departe de ochii curioșilor, iar cei doi își doresc o relație discretă. Ianis Hagi se afișează destul de rar cu partenera lui pe rețelele de socializare, însă susține că se simte împlinit pe plan sentimental de când a cunoscut-o pe partenera lui.

Adauga un comentariu