Local

Iași în mișcare cu Dr. Tudor Ciuhodaru și AUR la primărie

Publicat: 23 apr. 2024
_____ Vizualizări 9 Comentarii
Iași în mișcare cu Dr. Tudor Ciuhodaru și AUR la primărie
Iași în mișcare cu Dr. Tudor Ciuhodaru și AUR la primărie

O nouă eră se deschide pentru Iași, odată cu proiectele inovatoare propuse de Dr. Tudor Ciuhodaru, europarlamentar și candidat AUR la Primăria Iași. Aceste proiecte majore sunt fundamentate pe o viziune amplă și determinare pentru a aduce îmbunătățiri semnificative în viața locuitorilor orașului nostru.

Despre problema corupției în administrația locală, Tudor Ciuhodaru, candidat AUR pentru Primăria Iași spune că este, de fapt, cea mai mare problemă.

„Este cea mai mare problemă și după au dublat-o de incompetență. Și nu știu cum se face, te uiți în stânga, în dreapta, numai corupți, dar corupții lor sunt mai altfel decât corupții altora. Iar ipocriția maximă este că fără penali în funcții publice a devenit doar cu penali în funcții publice. Așa că haideți să-i ardem cu votul. Există cea mai bună variantă, iar soluția sănătoasă suntem noi”, declară Tudor Ciuhodaru, candidat AUR pentru Primăria Iași.

Care sunt cele mai importante proiecte pentru Primăria Iași în viziunea medicului Tudor Ciuhodaru

Medicul Tudor Ciuhodaru a realizat o listă cu cele mai importante proiecte pentru Primăria Iași. Candidatul AUR la primărie explică despre lacunele cu care se confruntă proasta administrație și necesitatea unor investiții serioase care să schimbe în bine fața Iașului

Platforma Fortus – Inovație pentru Calitatea Vieții

Platforma Fortus nu mai este doar un spațiu industrial, ci poate deveni un proiect integrat care va revoluționa calitatea vieții ieșenilor. Prin revitalizarea acestui teritoriu, vom crea spații multifuncționale care să servească comunitatea în diverse moduri. Viziunea medicului Tudor Ciuhodaru este una amplă care va oferi numeroase locuri de muncă pe Platforma Fortus.

Spital Municipal – Prioritate pentru sănătatea publică

Un spital municipal complet echipat va fi dedicat exclusiv locuitorilor orașului, reducând timpul de așteptare și asigurând accesul rapid la servicii medicale de calitate.

Locuințe ANL pentru specialiști

Pentru a atrage și reține profesioniști în domeniul medical și educațional, propunem construirea de locuințe ANL destinate profesorilor și medicilor tineri, contribuind astfel la acoperirea deficitului de specialiști din municipiu.

Spații verzi și recreative pentru comunitate

Un parc de agrement extins, inclusiv o zonă generoasă de joacă, va oferi locuitorilor orașului un mediu relaxant și distractiv pentru petrecerea timpului liber în aer liber.

Centru de conferințe și turism de conferințe

Prin construcția unui centru de conferințe multifuncțional, Iași va deveni o destinație de referință în industria turismului de conferințe, aducând beneficii economice semnificative și consolidând statutul său de centru cultural și academic.

Educația, o prioritate pentru dr. Tudor Ciuhodaru

Educația, prevenția consumului de droguri sunt elemente cheie pentru dezvoltarea armonioasă a Iașului. În ultima perioadă țara se confruntă cu o creștere a acestor probleme cum ar fi consumul de droguri. În continuarea proiectelor, candidatul AUR la Primăria Iași punctează aceste probleme și vine cu soluții.

Investiție în educație și copii

Construcția unui complex educațional modern, care va include creșe, grădinițe și școli, va asigura accesul la educație de calitate pentru toți copiii orașului nostru.

Îmbunătățirea infrastructurii și mobilității urbane

Propunem construcția de noi grădinițe și parcări subterane în zonele cu deficit actual, precum și crearea unui parc central pe strada A. Panu, pentru a întregi frumusețea și utilitatea urbană a orașului.

Prevenirea consumului de droguri prin educație

Prin stabilirea unui parteneriat între instituțiile abilitate, vom implementa programe de prevenție a consumului de droguri în școli, asigurând sănătatea și siguranța viitorului nostru, copiii orașului.

Iași – Centru al dezvoltării economice

Prin mutarea unor instituții centrale în municipiu, Iași va deveni un centru al dezvoltării economice, atrăgând investiții și generând noi oportunități pentru creștere și prosperitate.

Cu aceste proiecte ambițioase și cu Dr. Tudor Ciuhodaru la cârma Primăriei Iași, orașul nostru este pe cale să se transforme într-un loc mai bun și mai prosper pentru toți locuitorii săi. Este timpul să transformăm viziunea în realitate și să facem din Iași un exemplu de inovație și progres în România.

Comentarii
  • dragi moldoveni aveti grija cu agramatu asta sa ramana in galerie la fotbal
    nu puteti vota un om de nimic decat daca sunteti la fel de inutili ca el

  • Dacă și acest scurt pomelnic de intenții mai poate fi numit program „vizionar” pentru un primar „cu viziune”, atunci, mai bine lăsați-l dracului, tot pe Chirica la locul lui!
    Se vede că e un program alcătuit „din zbor” printre norii priviți prin geamul avionului spre Parlamentul UE și retur, că e sec și fără viață, ca enunțul zodiilor la televizor! Unde va face, cum va face ceea ce enunță, cu ce bani, în cât timp, – sunt noțiuni explicate doar în capul acestui fripturist…
    Se vede că omulețul n-are timp să-și ia candidatura în serios, și că de fapt, se bagă mai mult în seamă pentru listele de la toamnă, că e deja cunoscut pentru astfel de aranjamente…
    Păcat de AUR și de munca băieților de la AUR.
    Eu înțeleg că suntem în secolul vitezei, dar un astfel de program va trece prin fața electoratului ieșean cu viteza săgeții spre ținta unu procent de maxim 3-4% cu tot cu rudele și prietenii d-lui Ciuhodaru!

  • Dacă și acest scurt pomelnic de intenții mai poate fi numit program vizionar pentru un primar „cu viziune”, atunci, mai bine lăsați-l pe Chirica la locul lui!
    Se vede că e un program alcătuit „din zbor” printre norii priviți prin geamul avionului spre Parlamentul UE și retur, că e sec și fără viață, ca enunțul zodiilor la televizor! Unde va face, cum va face ceea ce enunță, cu ce bani, în cât timp, – sunt noțiuni explicate doar în capul acestui fripturist…
    Se vede că omulețul n-are timp să-și ia candidatura în serios, și că de fapt, se bagă mai mult în seamă pentru listele de la toamnă, că e deja cunoscut pentru astfel de aranjamente…
    Păcat de AUR și de munca băieților de la AUR.
    Eu înțeleg că suntem în secolul vitezei, dar un astfel de program va trece prin fața electoratului ieșen cu viteza săgeții spre ținta unu procent de maxim 3-4% cu tot cu rudele și prietenii d-lui Ciuhodaru!

  • La cit este de lacom și avar după bani ,cred că-l poate întrece chiar și pe chirica în hoții și golanii financiare!Partea și mai proastă este aceea că, nici ca medic nu prea face purici,așa ca pentru a-și satisface pofta nelimitată de bani nemunciți,tot în politica-i rostul!

  • Un primar bun. Pentru Coarnele Caprei, Cuca Măcăi, Grajduri, poate Scobinţi. Da nici acolo, că-l mănâncă ţăranii…

  • Partidul AUR s-a compromis iremediabil cu acest candidat.Un individ ce stie mai multe despre traseismul politic decat despre medicina.
    Stiti ca doctoratul si l-a facut gratuit si primind bursa lunara de 2000 de euro prin program european?
    Stiti ca a fost mai intai la Unitatea Primiri Urgente de la spitalul Sf.Spiridon si pentru ca era prea multa munca s-a transferat la Neurochirurgie unde vorbeste mai mult la televizor?
    Votati-l!

Adauga un comentariu