Local

Tudor Ciuhodaru: „Candidez la Primăria Iași pentru că în ultimii 10 ani administrația Chirica nu a făcut nimic pentru Iași și ieșeni” – VIDEO

Publicat: 04 apr. 2024
_____ Vizualizări 8 Comentarii
Tudor Ciuhodaru Candidez la Primăria Iași pentru că în ultimii 10 ani administrația Chirica nu a făcut nimic pentru Iași și ieșeni - VIDEO
Tudor Ciuhodaru, candidat AUR la Primăria Iași

Dr. Tudor Ciuhodaru a anunțat că a decis să candideze la Primăria Iași din cauza faptului că actualul edil Mihai Chirica nu a făcut nimic semnificativ pentru acest oraș timp de 10 ani.

„Candidez la Iași.
Pentru că în ultimii zece ani administrația Chirica nu a făcut nimic semnificativ pentru Iași și pentru ieșeni, timp in care urbea a devenit nerelevantă în comparație cu altele, candidez pentru funcția de primar al municipiului.
Ne-am obișnuit să ne mulțumim cu străzi curate și peticite din când în când și asta doar în zonele centrale și să considerăm că asta este suficient. Pentru a fi un oraș și un județ care contează, trebuie o schimbare de paradigmă. Trebuiesc atrași investitori mari, trebuiesc proiecte majore. Iașul nu se face sănătos doar cu pansamente pe ici pe colo. Are nevoie de un tratament amplu și coerent.
Ani și ani de zile, treaba mea a fost să salvez vieți, să îi fac pe ieșeni bine. E timpul să facem și Iașul bine!
Vreau să facem împreună un oraș sănătos, în care oamenii să se ducă și să se întoarcă de la muncă în siguranță și în condiții decente, să respire un aer curat, să aibă unde să își petreacă timpul liber, să își ducă copiii la școală, grădiniță sau creșă, fără frică. Vreau un oraș în care investitorii să fie încurajați și ajutați să vină fără teama de a fi vămuiți.
Pentru a candida am nevoie de sprijinul vostru și primul pas este strângerea de semnături de susținere. E nevoie doar de a completa aceste formulare pentru ca eu să pot candida.
Ajutați-mă să însănătoșim Iașul și nu vă voi dezamăgi. Să le arătăm acestor politicieni că Iașul poate mult mai mult!
Sper să mă susțineți și în acest demers.
Listele de semnături le puteți aduce la sediul AUR de pe Ștefan cel Mare sau mă puteți contacta pe numărul personal de telefon 0744236510”, a transmis dr. Tudor Ciuhodaru, candidat la Primăria Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu