Local

Sala Polivalentă va fi construită la Iași abia prin 2035. Minciuni electorale făcute de PSD-PNL! Guvernul a aprobat construcția, dar nu există finanțară. Încă o data ieșenii sunt prostiți de politicienii ipocriți

Publicat: 23 feb. 2024
_____ Vizualizări 13 Comentarii
Sala Polivalentă va fi construită la Iași abia prin 2035. Minciuni electorale făcute de PSD-PNL Guvernul a aprobat construcția dar nu există finanțară. Încă o data ieșenii sunt prostiți de politicienii ipocriți
Mihai Chirica împreună cu PNL-PSD ne prostesc pe față cu Sala Polivalentă

Costel Alexe, președintele CJ Iași, a anunțat că Iașul va avea o Sală Polivalentă de 10.000 locuri. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico economici pentru construire și curând va fi organizată o licitație pentru execuția lucrărilor. Problema este că Sala Polivalentă va fi construită abia din 2035 pentru că, în pofida faptului că avem indicatorii tehnici, nu avem buget pentru așa ceva.

Vom explica în rândurile care urmează de ce ieșenii sunt din nou prostiți de politicienii de la București, iar parlamentarii, politicienii ieșeni sunt complice în această schemă de nesimțire.

„Veste bună pentru #Iași: vom avea Sală Polivalentă de 10.000 de locuri!
Guvernul României a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construirea Sălii Polivalente Iași. Astfel, poate fi organizată licitația pentru execuția lucrărilor.
Valoare estimată a lucrărilor este de 475.928.489,15 lei, inclusiv TVA, circa 96 de milioane de euro. Investiția va dura cel mult 24 de luni și va fi realizată de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții.
Statul român avea o datorie morală față de Iași de a investi în construirea acestui obiectiv important pentru comunitatea noastră. Ca și în cazul celorlalte investiții majore de care Iașul a beneficiat în ultimii ani, este meritul administrației liberale locale, prin primarul Mihai Chirica și echipa sa, și a guvernării liberale, prin președintele Senatului Nicolae Ionel Ciucă și ministrul Dezvoltării Adrian Ioan Veştea, că proiectul Sălii Polivalente a fost prioritizat.
Parteneriatul pe care îl avem cu autoritățile centrale este pentru Iași, pentru comunitatea noastră, pentru dezvoltarea acestui județ frumos care a așteptat aceste investiții prea mult timp. Fiecare proiect care devine realitate este o reparație morală față de această comunitate și un angajament pe termen lung pe care ni-l asumăm pentru dezvoltarea județului Iași.
Îl felicit pe primarul Mihai Chirica pentru această reușită! Sala Polivalentă a fost unul dintre obiectivele asumate care, iată, devine un angajament îndeplinit!”, a transmis Costel Alexe, președintele CJ Iași.

De ce ieșenii sunt din nou prostiți de către politicienii de la București! Sala Polivalentă NU va fi construită

Odată la patru ani, Iașul are parte de investiții colosale. De fiecare dată, ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL pun pe hârtie tot felul de vise. Ceea ce visează noaptea, se scrie pe hârtie ziua. De fiecare dată, Iașul este prostit cu promisiuni deșarte. Sala Polivalentă ar putea fi construită abia din 2035 la Iași, asta în cazul cel mai bun. Ca să vă lămurim de ce Sala Polivalentă NU va fi construită prea devreme ci doar peste câțiva zeci de ani – dacă vom avea noroc – vă vom explica în rândurile care urmează.

Cu toate că există indicatori tehnici aprobați, avem locația teoretică a Sălii Polivalente, numărul de locuri, valoarea investiției, durata acesteia, NU EXISTĂ APROBARE BUGETARĂ. Adică NU EXISTĂ BANI DAȚI CĂTRE ACEASTĂ INVETIȚIE. În această situație se regăsește și Opera Națională Iași care NU va fi construită mai devreme de 20-30 de ani.

La fel va fi și cu stadionul de fotbal, sau alte lucruri promise de Mihai Chirica, Bogdan Balanișcu, Bogdan Cojocaru sau alți politicieni ai orașului. Trebuie să înțelegem cum funcționează sistemul. Nu poți construi ceva dacă nu ai bani alocați! Sigur că da, odată la patru ani poți promite că vei construi, dar nu se va întâmpla în realitate ceva. Visul cu Sala Polivalentă modernă a fost rostogolit de peste 8 ani în Iași, primarul Mihai Chirica având zeci de postări pe această temă în care ne explica nouă, ”muritorilor de rând” cum el este viteazul care va construi Sală Polivalentă, Stadion, Opera Națională Iași sau alte obiective necesare ieșenilor.

Guvernul a construit două crește în 8 ani la Iași

Părăsind domeniul promisiunilor, să analizăm ce s-a construit la Iași cu ajutorul Guvernului în ultimii 8 ani. Conform datelor tehnice și oficiale, Guvernul României, fie că a fost el PSD-ist, PNL-ist, a construit în municipiul Iași doar două crește!!! Atenție, nici măcar grădinițe, ci creșe! Mihai Chirica, primarul zero al Iașului a găsit mereu scuze pentru neputința lui, pentru lenea de care dă dovadă el. Mereu a fost altcineva vinovat. Prin 2018 când se posta ca mare luptător al dreptății, Mihai Chirca dădea vina pe Liviu Dragnea că nu-l lasă să dezvolte Iașul. Odată ce a schimbat tabăra și a ajuns să fie la putere, nimic nu s-a schimbat. Poluarea este la un nivel extrem de mare,

pasarelele cum este cea din Bucium cad peste ieșeni,

tramvaiele sunt lipite cu bandă izolieră, și sârme,

 

Trafic sufocant – șoferii pierd ore întregi pe zi în mașini

Mihai Chirica stă în birou de patru ani de zile și se ceartă cu secretara Denisa Ionașcu. Primarul este rupt de realitate, ieșind din birou atunci când are evenimente frumoase, sau când trebuie să se mai prezinte la Tribunal pentru vreun termen în numeroasele dosare penale pe care le are. În tot acest timp, ieșenii stau în nămol, sufocați de aerul greu respirabil uneori, plini de boli pulmonare. Ieșeni care se urcă cu frică mai mereu în tramvaiele-sicrie ale CTP! Ieșenii care trec cu frică peste pasarelele care se dărâmă!

Anul 2024 este anul adevărului! Trebuie ca ieșenii, toți românii să înțeleagă că NU se mai poate! Că sistemul nociv trebuie să cadă, să fie dărâmat. Trebuie să spunem STOP acestui jaf făcut de PNL și PSD, a acestor prosteli și momeli pe care ni le aruncă politicienii odată la patru ani!

Comentarii
  • Si nu mai inchiriati spatiile la neica nimeni cum e acum de ti-e rusine sa calci pe acolo asa de urat este. Aduceti firme una si una, firme mari care sa reprezinte cu cinste orasul si investitia facuta, sa fie frumos si la noi cum este in alte orase mari ce se respecta.

  • Sesios ? Ca si noua cladire a Operei ?

    Alta furaciune mana in mana cu DNA, DIICOT, etc ?

    Un alt proiect platit de romani, banii trimisi in Ucraina ?
    Cladirea Operei nu va exista niciodata ?
    Banii s-au transformat in ADRENOCROM in Ucraina.

    JAF NATIONAL si INALTA TRADARE !

    La asa un popor de IDIOTI asa conducatori PENALI !

  • S-a deschis terasa la Cafeneaua Piata Unirii. Exista autorizatie? Exista contract? De ce ocupa 1/4 din Piata Unirii? Ce masuri a luat Zanfirescu, serif la Politia Locala? Alo, DNA, DIICOT!

  • asta cu traficul sufocat nu e de vina decat romanul. ce poate face autoritatile cand tot romanu si-a luat masina? sotia, sotul, fata, baiatul, bunica, bunelu, matusa, unchiu, varu, verisoara, colegul, colega, vecinul, vecina, s.a. toti si-au luat masina. stateam azi la trecerea de pietoni din dreptul simigeriei-rotiserie-pizzeriei Krantz din Podu Ros si ma uitam la masinile care treceau prin fata mea. cel putin 6 masini din 10 doar soferul in masina. pai asta nu se numeste fudulie? de vina tot autoritatile sunt? da, sunt de vina ca dau permise pe banda rulanta, asta da, dar nu ar trebui sa fi dat permise pana cand soferul nu face dovada locului de parcare personala si platita la zi, nu asa… lasa ca am loc de parcare in spatele sau fata blocului, mai pun o caramida, un cauciuc, un popic si am loc de parcare cat sunt plecat cu treaba in oras.

  • aqw2Păi deabia acum se constată că mumu ți ciordaci săi au făcut ciuciu la iași în 10 ani de bășcălie wernistă eșuată iar acum leprelele psd &muele îs vedetele minciunilor dottoilor ăi covrigarilor
    că va face în continuare ciuciu la iași ca să mai fie încă 4 ani la ros ciolanul așa de ciuciu iar la căcăceni se antenează un nou(ă) eșuată a tabletelor ciuciu–

  • Cât mai poți să minți măi ordinarule de primar? Chiar crezi că mai țin minciunile în campania electorală, crezi că ieșenii nu și-au dat seama că nu ai făcut nimic pentru ei, doar panseluțe și raliuri? Ești de toată jena, ai făcut avere pe autorizațiile imobiliare ilegale și încă mai vrei un mandat?

Adauga un comentariu