Din lumea filmului

Iată când va fi lansat Black Adam. Anuntul făcut pe Instagram

Publicat: 15 nov. 2019

Iată când va fi lansat Black Adam. Veste bună pentru fanii Universului Cinematografic DC. Dwayne Johnson li se va alătura în Black Adam, un film care se află de multă vreme în atenția să.

Dwayne a dezvăluit pe contul său de Instagram că a fost stabilită dată la care filmul va fi lansat – 22 decembrie 2021.

„Sunt onorat să mă transform în el. Black Adam este înzestrat cu magie, beneficiază de puteri asemenea lui Superman. Diferența este că nu se conformează regulilor sau nu se încadrează în standarde. Este rebel, un supererou că niciun altul, care va face întotdeauna ce este bine pentru oameni – dar în felul lui”, a notat el alături de imagine.

Iată când va fi lansat Black Adam

Creat de Otto Binder și C. C. Beck, Black Adam a apărut prima dată în benzile desenate The Marvel Family, publicate de Fawcett Comics.

Prima sa descriere îl leagă de Egiptul Antic și de vrăjitorul Shazam; puterile lui nu vin însă de la Shazam, ci de la șase zeități egiptene (Shu, Heru, Amon, Zehuti, Aton și Mehen).

Este așteptată și o confruntare pe marele ecran între Shazam și Black Adam, însă aceasta se pare că va avea loc abia în cea de-a treia parte a aventurilor eroului interpretat de Zachary Levi. Shazam 2 va începe filmările în vara lui 2020, iar lansarea ar putea avea loc în ultima parte a lui 2021 (villan-ul va fi Master Mind).

Filmul Black Adam va fi regizat de Jaume Collet-Serra (Orphan, The Shallows, Unknown) după un scenariu de Adam Sztykiel (Rampage).loading...

Adauga un comentariu