Cultural

Iată cât a costat rochia purtată de Oana Moșneagu, la cununia civilă

Publicat: 10 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iată cât a costat rochia purtată de Oana Moșneagu la cununia civilă
Oana Moșneagu și-a făcut apariția cu un look superb la cununia civilă cu Vlad Gherman, iar rochia purtată a furat toate privirile

Rochia purtată de Oana Moșneagu, la cununia civilă, a atras toate privirile fanilor ei. Look-ul acesteia a stârnit curiozitate și admirație, determinând-o să ofere fanilor mai multe informații despre el.

Oana Moșneagu a ales o rochie lungă, albastră, din tulle, marca Milla, pentru cununia sa civilă.

Iată cât a costat rochia purtată de Oana Moșneagu

Rochia, disponibilă pe site-ul oficial al brandului la prețul de 545 de dolari, a fost completată cu o pereche de pantofi cu toc din silicon, accesorizați cu o broșă, de la brandul românesc GINISSIMA, la prețul de 749 de lei.

Actorii Vlad Gherman și Oana Moșneagu au oficializat relația prin cununie civilă, într-o ceremonie discretă organizată pe 6 aprilie. Abia acum au împărtășit cu fanii primele imagini de la fericitul eveniment.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au spus „Da!” în fața ofițerului de la Stare Civilă, iar fericirea lor a fost împărtășită cu fanii virtuali. Actrița a ales o rochie diafană, albastră, fără umeri, pentru această zi specială, în timp ce actorul a optat pentru un costum bej clasic.

„Lumee, lumeeee, am făcut-o!! 🥰

Ăștia suntem noi, în cea mai bună variantă a noastră: Gherman la pătrat!❤️

Începe o etapă nouă!”, a fost mesajul transmis de Vlad Gherman pe Instagram, alături de imaginile de la cununia civilă.

Oana Moșneagu a completat bucuria anunțului cununiei civile cu un clip emoționant, în care ea și Vlad Gherman radiază de fericire și emoție pentru pasul important făcut în relația lor.

„Domnul și doamna Gherman🤍 +mult orez”, a scris Oana Moșneagu alături de un video de la cununia civilă.

Oana Moșneagu, actrița cu o biografie surprinzătoare

Tânăra actriță din serialul „Adela” s-a remarcat de la primele apariții. Cu toate că a primit un rol de „fată rea” în filmul de succes de la Antena 1, Oana Moșneagu a demonstrat publicului, dar și colegilor de breaslă cât este de talentată. Aceasta i-a dat viață personajului „Andreea”, iar aprecierea spectatorilor nu a întârziat să apară.

„Am ales modellingul ca meserie între 23 și 25 de ani. Cel mai frumos lucru pe care mi l-a adus acea perioadă au fost cele două călătorii în India unde am lucrat ca model timp de jumătate de an. Alegerea de a face modelling a venit ca o nevoie de a avea mai mult timp liber şi posibilitatea acumulării unor resurse financiare care să-mi permită să îmi urmez visul către meseria de actor”, a declarat vedeta.

Chiar dacă are succes, remarcându-se imediat pe scena artistică românească, Oana Moșneagu recunoaște cu modestie și sinceritate că nu are atât de multă experiență precum colegele ei de breaslă. Aceasta își dorește să devină o actriță faimoasă, iar pentru a-și îndeplini visul este dispusă să muncească foarte mult.

Recent, Oana Moșneagu și-a făcut apariția cu un look superb la cununia civilă cu Vlad Gherman, iar rochia purtată a furat toate privirile.

Adauga un comentariu