Cancan ultimă oră

Iată ce s-a întâmplat cu Lorelai Mosneguțu, câștigătoarea Românii au Talent. „Sunt mulțumită de ea”

Publicat: 11 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iată ce s-a întâmplat cu Lorelai Mosneguțu câștigătoarea Românii au Talent. Sunt mulțumită de ea
Tânăra machiază cu picioarele şi, ce credeţi, o face extraordinar de bine

Lorelai Mosneguțu i-a cucerit pe telespectatorii ProTV cu talentul ei, în anul 2017. A reuşit să depăşească orice obstacol şi să câştige emisiunea Romanii au talent. Multă lume s-a întrebat apoi ce s-a ales de ea şi cu ce se mai ocupă acum. Mama ei adoptivă a făcut o serie de declaraţii emoţionante.

Viorica Parva a anunţat că Lorelai trăieşte acum primii fiori ai iubirii. Se pare că s-a îndrăgostit de un tânăr de la un alt liceu. Cei doi comunica în fiecare zi şi ţin o legătură strânsă. Acest lucru o bucură enorm pe femeia care a avut grijă de ea ca de propriul ei copil.

Îţi aduci aminte de Lorelai Mosnegutu, câştigătoarea Romanii au Talent? Ce s-a ales de ea

“Este îndrăgostită de cineva de suflet, de un coleg de la un alt liceu. Este vorba despre o prietenie de suflet, se ajută reciproc la materii, îşi spun reciproc oful şi asta mă bucura, că mamă, când văd că se înţeleg bine.

Fac şi Tik-Tok-uri împreună, se amuză, se distrează împreună ei doi, se înţeleg bine. El este un băiat cu bun simţ, a fost la un moment dat şi cameraman la un clip de-al ei”, a povestit mama adoptivă a lui Lorelai Mosnegutu, pentru Playtech.

“Face în continuare scoala online. Nu îi este greu să lucreze de acasă, chiar îi este mult mai simplu. Acum este în clasa a XI a la secţiunea de Canto. Sunt mulţumită de ea, a scris zece cărţi, sunt o mamă mândră de copilul meu!”, a mai spus Viorica Parva.

Ce a făcut cu banii câştigaţi

A primit Golden Buzz din partea Mihaelei Rădulescu şi a ajuns direct în semifinale. În cele din urmă, Lorelai a câştigat marele premiu, de 120.000 de euro. Conform Libertatea, ea şi-ar fi cumpărat un apartament cu două camere, în zona Popesti-Leordeni. Este situat la parter şi are şi o grădină.

A costat, în total, 57.000 de mii de euro. O altă parte din bani a fost donata unei fundaţii care ajută copiii cu probleme. “Mi s-a îndeplinit cel mai frumos vis. Abia aştept să petrec Crăciunul, să împodobesc bradul”, a declarat Lorelai Mosnegutu.

Adauga un comentariu