Local

Iată cine este șoferul Rolls Royce-ului ridicat de pe strada Palat! A refuzat să i se preleveze probe biologice, nu avea permis de conducere, iar bolidul nu era înmatriculat – EXCLUSIV

Publicat: 23 ian. 2024
_____ Vizualizări 20 Comentarii
Iată cine este șoferul Rolls Royce-ului ridicat de pe strada Palat A refuzat să i se preleveze probe biologice nu avea permis de conducere iar bolidul nu era înmatriculat - EXCLUSIV
Noi detalii despre proprietarul bolidului de lux Rolls Royce

Sorin Rotariu este un om de afaceri în vârstă de 56 de ani, ce deține mai multe baruri în care se află și jocuri de noroc. Acesta a intrat în vizorul autorităților în urmă cu mai multe zile, după ce a condus autoturismul Rolls Royce în mai multe zone din oraș decapotat, deși condițiile meteo nu au permis acest lucru.

De asemenea, bolidul de lux a fost fotografiat și filmat de trecători în timp ce era plin de zăpadă în interior. Imaginile au fost imediat viralizate pentru că nu vezi prea des o mașină de sute de mii de euro „tratată” așa.

Iată că în această dimineață, polițiștii rutieri ieșeni au reușit să-l tragă pe dreapta pe individ, pe strada Palat, și să îl verifice. Nu mică a fost mirarea agenților când au constatat cî acesta a încălcat mai multe reguli și au comis trei infracțiuni. Polițiștii au transmis că șoferul ar fi emanat halenă alcoolică, însă a refuzat să fie testat pentru stabilirea consumului de alcool sau alte substanțe.

„În dimineața zilei de 23 ianuarie 2024, polițiștii rutieri ieșeni au oprit pentru control un auto condus de un bărbat, în vârstă de 56 de ani, care circula pe raza mun Iași.
În urma verificărilor efectuate în baza de date a rezultat că acesta ar avea permisul de conducere cu suspendat.
De asemenea, șoferul emana halenă alcoolică, însă acesta a refuzat conducerea la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” precum și ,,punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

@constandacristianMașină Rolls Royce și păsările mele Chabo Bobat- Japonia ! 2023-2024 😘🙏😇

♬ sunet original – Constanda Cristian

 

Comentarii
  • Boschetarul de Rotariu, care are maghernițele cu păcănele 77777. De când au dat legea care a scos băuturile alcoolice din sălile de jocuri umblă numai beat, drogat și fără permis. Bine i-au făcut.

  • Blestemele la oameni ca au lasat copii fara mancare du pacanelele lui. Este poreclit Americanu. Are ca sotie o moldoveanca ce la adus la sapa de lemn🤣

  • Faptul că și-a condus mașina decapotata e alegerea lui, și nu e in niciun caz vreo contravenție. Desigur, întrebarea rămâne: de ce plm ai face așa ceva? Și mai ales beat, fara permis și cu numerele expirate. Mai lipsea o pancarta pe care sa scrie „va rog să mă opriți în trafic și să mă verificați”. Ceva nu se leagă.

  • Scoase rahaturile astea de sali de jocuri de noroc la minim 20 – 30 Km de orase si sa mearga fraierii pe jos pana acolo sa isi cheltuie banii.
    Isi merita soarta, asta.

  • Foarte bine ca le-a luat banii la fraieri. Oricum ii pierdeau. Daca nu ii dadeau la pacanele ii dau la popi la biserica si de primit primeau aceeasi UE doar ca de la biserica era cu miros de busuioc. Stiti vorba aia: cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Aia din urma sunteti astia care va f!@# grija altora. Sunteti niste saraci si niste rupti in c#r si atat puteti sa faceti, sa mancati rahat. In Dubai asemenea masini vezi la orice colt de strada, in Iasi sunt 3 bucati: a lui Rotariu, a lui Fiterman si a lui Tolea si cand le vedeti va scapati pe voi de emotie. Asa sunteti de prosti, de saraci si de redusi….

  • Desteptul lumii esti tu 😂

    De ce te agiti pentru un articol? Nu intelegi ca astea-s vremurile in care traim? Orice apare pe internet si oamenii isi dau cu pararea.

    Un om inteligent nu se 💩 pe el, asa cum faci tu.

    Asa ca, scuteste-ne 🥴

  • Banii arată adevărata față a omului.

    Banii nu te fac educat, cu bun simț, intelectual, sau mai stiu eu ce.

    Vă doresc multă sănătate, că-i mai bună decat toate! ✌️

    🫶🏻🫶🏻🫶🏻

  • Dovada ca handicapat ca asta nu poate exista. Sa umbli cu ea decapotata pe timp de iarna, cand ninge, sa umbli fara carnet, fara nr de inmatriculare, fara permis, si beat…. meriti puscarie 5 ani. Mai apar si lingai rupti in cur care spun sa nu mai spunem nimic de astia. Da ma, hai sa le facem statuie ca sunt prosti, analfabeti, nesimtiti. Faptul ca a cumparat o masina mai scumpa din evaziune fiscala nu te face mai presus de altii. Tolea si Fiterman au rollsuri noi, munciti din bani cinstiti (Tolea are noroc de Chirica si prietenii, Fiterman e singurul care face bani cinstiti si fara ajutorul altora).

  • Ala fura de la CAS. Schimba des angajatii vechi ca sa nu se stie, si treaba merge. Mergi la analize, ai internare de zi. Fiind asigurat, statul plateste. Fiind spital privat si tu plătești. Nu mai zic ca daca moare cineva, sau sta sa moara suna la 112. Daca are ghinionul sa moara la ei, vin cu bani sau cu amenințări. Ce e cu voi? Nu exista bani legali, sau, prea rar sunt legali in asemenea situatii.

Adauga un comentariu