Cancan

Iată cum arată Bianca Drăgușanu fără extensii. „Nu mai știam nici ce culoare are…”

Publicat: 12 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iată cum arată Bianca Drăgușanu fără extensii. Nu mai știam nici ce culoare are
Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară fară extensii

După ce a apărut în cele mai provocatoare ipostaze, Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară și fară extensii. În ultima perioadă, vedeta a anunțat o serie de modificări, fiind hotărâtă să se bazeze mai mult pe aspectul natural, iar acum a surprins pe toată lumea cu câteva fotografii în care apare cu părul său natural.

Blondina a dezvăluit că a luat serios în această varianta, deoarece, la un moment dat, podoaba sa capilară nu era atât de bogată pe cât și-ar fi dorit.

Iată cum arată Bianca Drăgușanu fără extensii

Dorind să facă schimbări majore, Bianca Drăgușanu a hotărât să renunțe la extensiile de păr și să se afișeze cu părul natural. Pe lângă asta, a explicat și motivele care au stat la baza acestei decizii. Se pare că de-a lungul timpului, blondina a exagerat cu decolorarea, coafarea și vopsirea părului, ajungând la concluzia că este mai bine să îl protejeze.

„Atenție! Deci, vă prezint acest par frumos și minunat care mi-a crescut în trei ani de zile. La un moment dat nu mai știam nici ce culoare are părul meu. Nici nu mai aveam foarte mult păr, eram blondă și exageram cu tot ce îi făceam. A crescut timp de trei ani, deși nu e foarte aranjat. A crescut datorită faptului că nu m-am mai stresat, nu am mai exagerat cu vopsitul și coafatul, decoloratul mi-a distrus părul. Am renunțat să îl mai decolorez. De-a lungul timpului am luat suplimente ce m-au ajutat și au stimulat creșterea firului de păr.„, a împărtășit Bianca Drăgușanu tuturor pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu își reface buzele

Bianca Drăgușanu este pregătită să facă schimbări radicale în ceea privește felul în care arată, iar un prim pas este să-și modifice forma buzelor.

„După ce am stat de vorbă cu ei, primul lucru care a fost remarcat și accentuat a fost, din nou, forma buzelor mele destul de discutată și de controversată de-a lungul timpului. Repet, buzele astea nu mi le-a stricat niciun doctor, mi le-am stricat singură, pentru că eu am exagerat punându-mi acid. După ce le-am topit, am început să le măresc din nou într-un mod agresiv și inestetic, iar acum cei doi doctori cu care colaborez m-au convins să le topesc. Nu este aici vorba neapărat despre buzele mele, dar am hotărât să lămuresc acest lucru, pentru că eu nu denigrez oamenii pe care i-am apreciat și pe care îi apreciez în continuare.

Am fost injectată mult și prost de 20 de ani, nu de doctori proști, de mine. Eu sunt singura care a greșit în această ecuație. Nu m-am injectat singură, ceea ce este drept, dar am o putere de convingere ieșită din comun. Și atunci m-am stricat buzele singură. Nu m-a injectat doar doamna doctor. M-au injectat toți prietenii mei doctori pe care ma reușit să-i conving și dacă aș fi putut m-aș fi injectat și singură la un moment dat. Am ajuns la o formă a buzelor care nu-mi place deloc, urmează să le topesc, am început procedura deja. Urmează să le topesc, iar după ce le voi topi o să-mi fac un lift, pentru că nu vreau să mă mai injectez atât de mult și de prost din nou.”, a mai spus Bianca Drăgușanu care s-a declarat nemulțumită de operațiile estetice.

Recent, Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară fară extensii.

Adauga un comentariu