Local

Iată cum manipulează PNL sondajul pentru alegerile europarlamentare! S.O.S. România, partidul condus de Diana Șoșoacă, trecut doar cu 6%

Publicat: 24 nov. 2023
_____ Vizualizări 25 Comentarii
Iată cum manipulează PNL sondajul pentru alegerile europarlamentare S.O.S. România partidul condus de Diana Șoșoacă trecut doar cu 6
Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România

În această perioadă, tot mai multe sondaje pentru alegerile de anul viitor se fac la comanda partidelor politice.

Se pare că PNL a manipulat ultimul eșantion și a poziționat partidul S.O.S. România condus de Diana Șoșoacă pe locul 5 cu 6 la sută.

PNL manipulează sondajele de opinie

Potrivit unui sondaj de opinie realizat de „The Center”, la comanda PNL, dacă săptămână viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul European, PSD le-ar câștiga cu 30%, PNL ar obține 20%, iar AUR ar avea 19%. PMP, REPER și Forța Dreptei nu ar face pragul.

Sondajul a fost realizat la comanda PNL, pe un eșantion de 1.000 de persoane, prin telefon, în perioada 20.10 – 31.10.2023.

Potrivit sondajului, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul European partidele ar obține următoarele rezultate:

PSD – 30%
PNL – 20%
AUR – 19%
USR – 14%
SOS-Șoșoacă – 6%
UDMR – 5%
PMP – 3%
REPER – 1%
Forța Dreptei – 1%
Altele – 1%

Comentarii
  • Sondajul ezte fals! Diana Sosoaca are in prezent 18% si va depasi Psd. Oare care este prostimea care da voturi la Psd? Trebuie legati de pat la alegeri sa nu mearga la vot,tot timpul la alegeri cand avem o mare sansa prostimea nenoroceste Romania. Asta mai lipseste acum sa ne intoarcem cu 33 de ani in urma cu Psd comunist.

  • Pentru Techea–Berchea–dar oare în gâștile care au gogowernat în mandatul gogowernatorului eșuat și turist n-o fi și pe acolo ceva suine și na-r trebui salvat orașul de ele–câ na sau tras tunuri de miliarde–și pînâ terminâ mandatele mai e timp de tras tunuri de câtre aceste suine–

  • BOULE, ma- ta vaca,te- a fatat un BOU. Mars la pascut iarba! Mortii ma- ti ,ma- ta trebuia sa te avorteze in drum sa treaca toate carutele peste tine.

  • BOULE, ma- ta vaca,te- a fatat un BOU!Mars la pascut iarba! Mortii ma- ti ,ma- ta trebuia sa te avorteze in drum sa treaca toate carutele peste tine.

  • Mars la Socola oligofrenule,gunoiul societatii romanesti! Mars la Socola oligofrenule,ratatule,frustratule,gunoiul societatii romanesti, nu mai bantui pe site aici,sa ne kakam toti pe tine si pe ma- ta care te- a facut gunoiule,nici atata nu meriti.

  • aceasta sinistra balena orca trebuie indepartata din siste, este toxica si poluanta. Epurati Romania de asemena suine grohaitoare, da-tii laturi si porumb fiert sa mai creasca si taiati-o de Ajunul Craciunului, si pe ea si pe mas-sa

  • ESTI PLATIT s- o insulti si calomniezi permanent cu mare ura pe Doamna Diana Sosoaca!Cine te plateste? Se vede ca esti un IDIOT,BETIVAN,DROGAT drogat care nu lucrezi,stai acasa IDIOTULE,BETIVANE,DROGATULE si iei bani ,asta ti- e munca sa stai pe net,s- o insulti si calomniezi pe Doamna Diana Sosoaca si sa iei bani pentru toata mizeria care o faci pe acest site,limbajul tau nu este romanesc, NE KAKAM TOTI IN GURA TA SI A FAMILIEI TALE INFRACTORULE! DOAMNA DIANA SOSOACA, DEOSEBIT RESPECT !DIANA SOSOACA PRESEDINTA ROMANIEI!!!!

  • @Deosebit respect …

    De ce zici că Sosoaca e o doamna?!
    Ai văzut ce scandaluri generează? O doamnă e mult mai rafinată și delicată.

  • De-a dracului eu voi vota Sosoaca cu toata familia si colegii de serviciu,numai ea merita,ea este viitorul Romaniei distruse.

  • Eu , cam asa vad prin politica de Bahlui.Tipa asta a ajuns in parlament pe listele AUR(alta mizerie) si fiind o ,,doamna rafinata” cum am citit intrun comentariu , ăia au pus-o pe făraș. Acum ,,doamna (dublu?)rafinata , a dat de gustul senatorial si neavand nici o sansa in viitorul parlament si-a tras SOS dor asa , sa puna botul prostimea.

Adauga un comentariu