Actualitate

Iată de ce România merge atât de prost. Klaus Iohannis a făcut comandă de rachete Patriot pe persoană fizică. Miliarde de euro cheltuite fără ca măcar premierul țării să știe

Publicat: 30 apr. 2024
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Iată de ce România merge atât de prost. Klaus Iohannis a făcut comandă de rachete Patriot pe persoană fizică. Miliarde de euro cheltuite fără ca măcar premierul țării să știe
Klaus Iohannis a făcut comandă de rachete Patriot pe persoană fizică

Grupurile de interese meschine sunt ca un fel de brand de țară în România, iar dacă vă întrebați de ce lucrurile merg atât de prost, în rândurile care urmează vă și explicăm de ce. Klaus Iohannis a făcut, acum câțiva ani, comandă de mai multe rachete Patriot în valoare de miliarde de euro. Comanda a fost făcută pe persoană fizică, fără ca măcar premierul să știe.

La acel moment, premier era Sorin Grindeanu, actualul ministru al Transporturilor. Nu contează numele celui care conduce Guvernul, dar astfel de achiziții trebuiau făcute cu voința politică, nicidecum la cheremul unor grupuri obscure de interese.

Klaus Iohannis a comandat pe persoană fizică rachete Patriot în valoare de miliarde de euro

Este de noaptea minții cum țara asta este condusă și cum românii își aleg conducătorii. Acum câțiva ani, Klaus Iohannis șoca prin nerespectarea Constituției României comandând pe persoană fizică rachete Patriot a căror valoare se ridica la miliarde de euro. Ne întrebăm unde sunt banii, iar răspunsul este unul simplu. Banii voștri, ai cetățenilor sunt în achiziții militare făcute la comanda unor grupuri de interese obscure, a unor vasali care stau cu capul plecat la stăpân.

Şi eu, şi premierul Sorin Grindeanu am aflat de la televizor că România vrea să cumpere rachetele Patriot. Ne-am supărat foarte tare în ziua respectivă, ne sunam unul pe celălalt, pentru că nu ştiam despre acest lucru (…) Astea sunt lucruri serioase, că nu cumpărăm 3 biciclete. ” explica Liviu Drangea la acea vreme.

Ori, dacă țara este condusă din exterior, iar în interior avem oameni cu interese meschine, rezultatul îl vedem în 2024 când este pur și simplu un dezastru economic. Chiar și cei de la guvernare, prin vocea ministrului de Finanțe, Marcel Boloș, recunosc că nu mai sunt bani pentru salariile mărite ale profesorilor, medicilor etc.

De ce România o duce prost? Pentru că ne conduc inculți și sclavi

România este condusă de inculți și sclavi, oameni care nu au niciun fel de studiu, oameni care nu sunt profesioniși, oameni care nu au lucrat niciodată la o afacere serioasă. Un exemplu bun este cazul covrigarului Marcel Ciolacu care nu are Bacalaureat, care a avut o covrigărie și căruia i se pare jignitor dacă este numit moldovean. Cea mai mare realizare a premierului este, după cum domnia sa afirma, că și-a pus termopane pe balcon.

Un alt specimen ce ne conduce este generalul de carton Nicolae Ciucă, supranumit fals că ar fi vreun erou. Singura lui realizare este faptul că a reușit să fure! Ce să fure? Lucrarea de doctorat care a fost plagiată într-o proporție extrem de mare.

Lista oamenilor incapabili care sunt puși pe funcții doar pentru că au alimentat cămăria de partid a PSD și PNL este una amplă și ea poate fi dezbătută zile în șir. Dacă credeți că doar PSD și PNL sunt responsabili pentru situația în care se regăsește România vă înșelați. O mare parte din vină o are și USR – vestitul partid ”fără penali în funcții publice” și pe a căror listă se regăsesc fix toți penalii actuali. USR-ul a fost la guvernare pentru o bună bucată de timp și singura reușită a fost cea în care a comandat zeci de milioane de doze de vaccin COVID-19 în valoare de peste 1 miliard de euro. 1 miliard de euro + câteva miliarde de dolari pentru rachetele Patriot comandate pe persoană fizică de Klaus Iohannis, sunt doar câteva exemple de proastă guvernare, de proastă gestionare a banilor publici. Exemplele pot continua, iar dacă România era condusă de suveraniși, patrioți, atunci ar fi existat suficienți bani pentru majorarea pensiilor, sau a salariilor medicilor, profesorilor.

Comentarii
  • Avea si el niste obligatii fata de indivizi care vor sa ne desfiinteze,….din aia care au impus sa nu umblam cu simboluri identitare,…sa nu avem istorie, sa nu avem traditii,…ce Eminescu…..

  • Aloooooo! E grav, foarte grav. Primul turist implicat in afaceri cu armamaent și nu se sesizează nimeni? Are protecția mafiei din armament ? Poate vom avea o surpriză plăcută după ce termină mandatul .

  • Ce nu face idiotul pentru a se pune bine cu Ursula infractoarea pe duca , pentru un post undeva pentru un prost ca el pe la natio in bot iohanis ,pe la CE . Acest prostoi ,acest dictator comunist sa plateasca din banii lui armamentul pe care l-a comandat personal pentru ucraina. El dictatorul a comandat ,el sa plateasca din banii lui. Acest mu,e este terorist in slujba intereselor straine ,iohanis este un terorist. La puscarie dracu sa te ia de animal ordinar . A distrus Romania si romanii. La puscarie dictator comunist,animal ordinar !

  • Altfel cum ar fi aparut o gaura in bugetul public de 20 miliarde euro si mai mult. Tot noi poporul platim tot , din buzunare goale.

  • Scursuri aservite străinilor, în special americanilor și jadanilor. Dar lăsați că și poporul merită așa măgării! L au ales cu ambele mâini și nu o singură dată, ci de două ori. Oricum, ei, guvernanții au dus la rangul de secret de stat achizițiile de armament și muniție, precum și implicarea în războaie mondiale care nu ne aparțin, pentru că dacă lumea avea acces la aceste informații unu la mană că nu îi mai vota neam, doi la mană cred ca se ducea peste ei și le dădea în cap.

Adauga un comentariu