Local

Iată momentul în care se încearcă imobilizarea şoferului care a provocat accidente de la Lețcani până la Gara Iași – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 01 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iată momentul în care se încearcă imobilizarea şoferului care a provocat accidente de la Lețcani până la Gara Iași - GALERIE FOTO VIDEO
momentul în care șoferul este imobilizat

BZI.RO a intrat în posesia unui filmuleţ în care se poate observa faptul că se încearcă imobilizarea şoferului care a provocat accidente pe bandă rulantă. Vorbim despre faptul că acesta a produs accidente rutiere atât în Lețcani, Valea Lupului dar și la Gară, Iași.

Un ieșean încearcă să îl imobilizeze pe tânărul care scapă din mâinile acestuia şi fuge în mijlocul străzii fără să se asigure în traversarea străzii. Mai multe persoane încep să fugă după acesta dar, doar după peste 15 minute şoferul este prin în zona Alexandru din Iași.

Vă aducem aminte faptul că un şofer inconştient a provocat un accident în care au fost implicate 5 maşini în zona gării. Deși se credea iniţial că este doar o tamponare, martorii au povestit faptul că şoferul a provocat mai multe accidente în Lețcani, Valea Lupului și Iași. Acesta este extrem de nervos şi a fost imobilizat de un şofer, victimă a accidentului.

Bărbatul a fost dus la secţie dar pentru că nu au reuşit să îl calmeze, poliţiştii au chemat în ajutor pe colegii de la Serviciul de Acţiuni Speciale (SAS) Iași.

UPDATE: „Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 despre faptul că un conducător auto în timp se deplasa cu autoturismul dinspre Valea Lupului spre Iaşi ar fi acroşat mai multe autovehicule. În prezent, verificările continuă pentru stabilirea întregii situaţie de fapt. Conducătorul auto a fost depistat şi testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge pentru a se stabili dacă a consumat sau nu substanţe interzise. De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea de la locul accidentului şi furtul unui autovehicul.

Au fost acroșate 8 auto, o persoană a fost rănită ușor. Șoferul are permis de conducere valid. Acesta a fost imobilizat de un pompier aflat în timpul liber”, a transmis Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

 

Adauga un comentariu