Titlurile zilei

Ieri s-a făcut necropsia Laurei, tânăra găsită spânzurată în dulap, la Iași. Urmele de pe trupul său schimbă bănuielile anchetatorilor? Motivul este clar

Publicat: 16 mart. 2021
Laura Ionela Alexandroaia și imobilul în care a fost găsită spânzurată

Ieri, la Institutul de Medicină Legală (IML) s-a finalizat necropsia tinerei care a fost găsită spânzurată într-un dulap la Iași. Medicii legiști nu au găsit pe trupul ei decât o urmă de strangulare. Surse din cadrul anchetei au precizat că nu există semne de îndoială și toate indiciile duc către o sinucidere

S-a finalizat necropsia tinerei care a fost găsită spânzurată într-un apartament la Iași. Surse din cadrul anchetei au precizat că în urma necropsiei nu a fost găsită pe trupul tinerei decât o urmă de strangulare specifică spânzurării. Astfel, nu există niciun dubiu al anchetatorilor cu privire la modul în care a survenit decesul Laurei Ionela Alexandroaia. Toate indiciile duc către o sinucidere, iar anchetatorii au aflat și motivul pentru care aceasta a recurs la un asemenea gest. De câteva zile, Laura s-a despărțit de iubitul ei din Fălticeni. Ar fi suferit mult din această cauză și nu ar fi acceptat despărțirea. Acesta ar fi fost motivul pentru care a recurs frumoasa tânără la un asemenea gest.

Cum a fost găsită Laura Alexandroaia

Povestea începe duminică, undeva în jurul orei 10:30, când un bărbat anunța că a găsit-o spânzurată pe tânăra căreia îi închiriase un apartament. Imediat, un echipaj medical a ajuns la fața locului împreună cu polițiștii. Medicii nu au putut decât constata decesul. Din spusele acestora, femeia era moartă de câteva ore. Polițiștii criminaliști au împânzit zona și au făcut verificări. Surse din cadrul anchetei au precizat că aceasta nu a lăsat niciun bilet de adio, iar asta face ancheta mai dificilă.

„Polițiștii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că o tânără a fost găsită spânzurată într-un imobil. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Laura Ionela Alexandroaia s-a sinucis din dragoste?

Ea a fost găsită de proprietar atârnând într-un dulap, fiind spănzurată de bara pentru haine. Polițiștii au audiat mai multe persoane pentru a afla ce s-a întâmplat. Laura Ionela Alexandroaia este de loc din localitatea Slatina, din județul Suceava. Ea a lucrat o perioadă într-un club din zonă. Vestea morții ei a căzut ca un trăsnet peste familia și prietenii acesteia.

„Nu îmi vine să cred că a plecat atât de tânără. Suflet curat. Dumnezeu să te ierte”, a spus unul dintre prietenii tinerei.

În mediul online, mesajele de adio au început să curgă. Nimeni nu înțelege de ce a recurs tânăra la un asemenea gest.

Tentativele de suicid sunt, din nefericire, întâlnite destul de des

Chiar dacă sinuciderea e considerată unul dintre păcatele capitale din punct de vedere teologic, există multe cazuri la Iași. Se înregistrează o incidență crescută a suicidului, a problemelor datorate consumului de alcool și a anxioliticelor și antidepresivelor, precum și a violenței domestice. Femeile sunt de două ori mai predispuse la depresie decât bărbații, iar una din șapte persoane are un risc crescut pentru această afecțiune. Principalele motive ale depresiei sunt așteptările nerealiste de la viață și familie, autoanaliza excesivă asupra vieții personale și presiunea socială de a fi împreună cu rudele și prietenii.

Câteva măsuri la îndemâna oricui pot salva viața unui om ajuns în pragul disperării

Medicii ieșeni trag un semnal de alarmă.

Tentativele de sinucidere din această perioadă sunt caracterizate prin gravitate extremă și utilizarea toxicelor folosite în gospodărie, adesea insectid sau substanțe de curățat corozive și caustice sau plăgi autoprovocate și au loc pe fondul condițiilor socioeconomice precare și a conflictelor casnice. Recomandăm o atenție sporită din partea familiei pentru cei care trec printr-o perioadă dificilă și apelarea de urgență la psiholog sau psihiatru pentru a preveni actele extreme. În cazurile de intoxicație, primele măsuri de eliminarea toxicelor constau în provocarea vărsăturii și prezentarea de urgență la spital, dar avertizăm asupra riscurilor provocării emezei atunci când nu știm tipul de toxic, pentru că leziunile se pot agrava. De exemplu, în cazul substanțelor corozive și a administrării de «antidoturi», precum laptele sau albușul de ou, fără indicație medicală, acestea pot crește absorbția toxicelor ducând la forme severe de intoxicații”, au precizat medicii ieșeni.

Comentarii
 • Ceea ce nu stiu anchetatorii ca ea a mai avut o tentativa. A incercat sa se spanzure intr-un borcan cu patlagele dar nu i-a intrat capul. Si atunci, s-a gandit la un dulap. Si cum nu avea dulap, decat unul din naylon cu bare de aluminiu si fermoar a strans bani sa-si ia chirie, cu dulap. Restul, stiti.

 • O gasculita mai puțin. Un exemplu bun pentru cele ce cred că Iașiul este viitorul lor. Nu, în Iași vii doar să înveți carte și după ce ai terminat pleci. Pozele sunt elocvente că fatuca mai făcea și altceva păcătos în acest oraș. Numai că nu merge.

 • Ca vestea a cazut ca un trasnet, e de inteles, ca a si plouat la greu.
  Insa cazul nu e deloc superficial precum pare.
  – Avea masina ? Sa se elibereze un loc de parcare.
  – Clubul sa faca bine si sa inventeze un cocktail cu porecla ei. Sa fie servit dintr-un dulap.
  – Fostele colege din club, alea care inca mai „lucreaza”, sa inlocuiasca „you can leave your hat on” pe care danseaza cu, desigur, melodia Laurei Palmer.
  – Echipa de fotbal din Falticeni sa fie depunctata iar dulapurile sigilate in vestiar.
  – Cetatean de onoare al Slatinei. Aici si acum. Amicii care au trims-o la oras sa primeasca steag impaturit, numai bun de pus in dulap.
  Ca idee, cei ce vin la noi in oras ar trebui sa aiba un bun motiv, maxim pentru studii, dupa care sa faca bine si sa se intoarca de unde au venit, facandu-i mandri pe locuitorii de acolo. Nu sa ajunga indarat intre 4 scanduri de dulap.
  Ce bine ar fi ca satele si orasele din provinciile boston, oasluy, etc sa isi deschida peste tot cluburi, multe cluburi, in care asemenea talente locale sa performeze, fiecare in satul ei. Altfel se vad nevoite sa vina la noi, guvizii sa cheltuiasca la noi si tot malaiul sa ramana aici. Si asa devenim bogati, facem Palas si inchiriem flotantilor locuinte cu dulap.

 • Pai a plecat din localitatea natala la fel ca si celelate ”tinere talente” pentru ca sau saturat sa ”presteze” gratis la neamuri si preteni de prin comuna ! acu la Iasi devin vedete cu pretentii cu toaleta in casa !

 • Chemati-l pe pultistul Moraru Catalin de la sectia 3 ca o cunoaste. CANDVA SE OCUPA DE RACOLAT FETE PT PRODUS.. SCOTEA BANI DIN ASTA.. Nevasta a aflat si a divortat.. Face tuica la pret bun si se ocupa si de alte lucruri dubioase.. Banul sa iasa! Il cunoasteti?

 • Eu, Cornelus Marin combatant ezoteric complex și corect privind din punct de vedere ezoteric prin rangul ezoteric precum și prin distincţiile ezoterice care mi-au fost conferite de către conducători supremi abilitaţi, blestem ezoteric la nivelul maxim posibil la care dau dreptul rangul și distinctiile ezoterice care mi-au conferite menţionate anterior. Blestem fără sfârşit temporar în mod direct împotriva fiinţei colective superioare de tip civilizaţie virtuală numită: civilizaţia virtuală arahnidica tarantulara, androgina, neagră, emoţional agresională civilizațională condusă la nivel de conducător suprem de către fiinţa superioară androgină alcătuită din: ființa individuală superioară de gen masculin numită Satanos și fiinţa individuală superioară de gen feminin numită Geea, pentru răul existenţial comis împotriva grupării de civilizaţie virtuale de tip gorilian individual neagresională civilizațional și autentic băștinașe în cadrul lumilor planetare ale planetei al cărei lume planetare medie sunt integrate existenţial cu precizarea că, răul existenţial pentru care blestem civilizaţia virtuală pe care am numit-o anterior ultim ca civilizaţie agresională civilizațional a fost comis în perioada temporală specifică calendarului planetar cuprins între data de început în care s-a dat în funcțiune oficial prima bază civilizațională planetară în cadrul zonei existenţiale a planetei a cărei lume planetară medie sunt integrate existențial aferentă și mă refer la zona existențial în cauză și la concret la baza existențială civilizațională virtuală planetară în cauza deci aferentă civilizației virtuale pe care o blestem și până în prezent.

 • Grețos, cum să scrii așa ceva ?,
  Irina (cea vizată), sper să ai între neamuri vreo 2 babe de 90 de ani și vreun moș cu gura maro de la mahorcă. Să se țină de cuvânt viteazul ăsta de mai sus !,

 • Oricum ..muncea într-un mediu mai dubios ..mai ales în Galata acolo sigur era controlată de băieții veseli…cred că proprietarul ascunde ceva ..camere video ar trebui sa fie in zona

 • Oricum ..muncea într-un mediu mai dubios ..mai ales în Galata acolo sigur era controlată de băieții veseli…cred că proprietarul ascunde ceva ..camere video ar trebui sa fie in zona

 • Foarte urat vorbiți! Nu trebuie să ne bucuram de moartea nimănui! Doamne ferește în ce lume trăim! Știți doar sa judecati! Huuuuu

 • Nu a stat in Galata…. A stat in Pacurari!!!! Era linistita. Nu am auzit niciodata scandaluri, insulate etc… Doar ei (ea si fostul prieten) stiu de fapt ce s-a intamplat! Dumnezeu sa o ierte!

 • Urmatoarele persoane care au comentat aici ar trebui date in judecata pt defaimare si cruzime, lipsa de mila pt un semen aflat in suferinta: ciobanul caprelor, Tot eu, Irina tarfa satului, Client, Codul galben, Corifei, Irina belitura, Dan, Iesean, Gaina fulgerata. Dupa cum vedeti, chiar nickname-ul pe care si l au ales spune multe despre ce caracter infect au. Asa ca nu cititi ce au scris ei ca o sa pierdeti timpul si o sa va si incarcati cu energie negativa si minciuni de nivel de gradinita.

Adauga un comentariu