Local

Ieșean, trimis la temniță după ce s-a pus pe jafuri! Individul a intrat în bar și a luat încasările, după care s-a făcut nevăzut

Publicat: 04 oct. 2021
Un bărbat cu bancnote în mână
Cel mai bine plătiți angajați din România sunt în București, acolo unde salariul mediu trece de 4.600 de lei

Un individ s-a ales cu o pedeapsă din partea judecătorilor ieșeni, după ce a fost acuzat de comiterea unor jafuri. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Iulian Cășuneanu la 6 ani, 4 luni și 20 de zile de închisoare, pentru furt. Oamenii legii au afirmat că individul, care era deja certat cu legea, a luat încasările unui resaurant din zona Gării

Un ieșean a fost trimis la pușcărie după ce s-a pus pe jafuri. Individul a intrat într-un bar și a luat încasările, după care s-a făcut nevăzut. A sperat că va scăpa de oameni legii, dar nu i-a ieșit pasiența. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Iulian Cășuneanu la 6 ani, 4 luni și 20 de zile de închisoare, pentru furt și delapidare. A fost achitat pentru o altă acuzație de furt calificat, după ce s-a împăcat cu partea vătămată, SC Alila SRL. De fapt, la aplicarea condamnării, judecătorii ieșeni au luat în calcul și alte pedepse primite de individ pentru comiterea altor infracțiuni.

„Instanța admite acțiunea civilă exercitată de SC Royal Amex SRL. Îl obligă pe inculpatul Iulian Cășuneanu să îi plătească părții civile SC Royal Amex SRL suma de 1.191 de lei, reprezentând daune materiale”, au afirmat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Iulian Cășuneanu, acuzat că a jefuit un bar din Iași

Procesul lui Iulian Cășuneanu (37 de ani) a început pe data de 9 noiembrie 2018. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe individ pentru furt, furt calificat și delapidare.

„Pe 24 iunie 2018, în jurul orelor 15:00, în timp ce se afla în incinta unui bar din stația Căi Ferate Iași, profitând de absența gestionarului, inculpatul a mers după tejgheaua barului și, dintr-un sertar, a sustras un plic cu încasări, în care se afla suma de 1.191 de lei. Pe data de 7 august 2017, inculpatul, angajat în funcția de șofer, având ca atribuție de serviciu livrarea comenzilor, încasarea sumelor de bani aferente și predarea acestora, la finalul zilei, la sediul societății, și-a însușit suma de 263 de lei, reprezentând încasările realizate de acesta în ziua respectivă, sumă de bani aflată temporar în gestiunea sa, și a sustras de pe o masă dintr-un birou din incinta restaurantului «Alila» suma de 651 de lei”, au menționat oamenii legii ieșeni.

Un ieșean certat rău cu legea

În urma incidentelor, părțile vătămate au formulat plângeri la Poliție.

„Pe 24 iunie 2018, organele de cercetare din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași – Biroul Investigații Criminale au fost sesizate de numita A.F.R., operator sală jocuri, cu punct de lucru în stația CFR Iași, despre faptul că, în jurul orei 15:05, un client necunoscut, care se afla singur în interiorul sălii de jocuri, profitând de faptul că aceasta era plecată la grupul sanitar, a pătruns după tejgheaua barului, de unde a sustras un plic ce conținea suma de 1.191 de lei, reprezentând încasările pentru jocurile de noroc și pariuri sportive”, au arătat anchetatorii.

Astfel, oamenii legii au demarat cercetările și au ajuns la Iulian Cășuneanu. La audieri, a recunoscut comiterea faptelor, solicitându-le magistraților ieșeni să fie judecat pe baza probelor administrate în cauză. Pe lângă aceasta, oamenii legii au constatat că individul a mai avut probleme cu legea în trecut. Așadar, magistrații ieșeni au constatat că individul a mai fost condamnat pentru furturi și alte infracțiuni.

Adauga un comentariu