Local

Ieşeanul Alexandru Anghel are mari şanse să ajungă preşedintele Autorităţii Aeronautice Civile Române. Palmă pentru Maricel Popa care l-a concediat de la Aeroportul Iaşi pentru incompetenţă!

Publicat: 22 mai 2020

Fostul director al Aeroportului Internaţional Iaşi, Alexandru Anghel, a ajuns membru în cea mai importantă structură aviatică din ţară, Autoritatea Aeronautică Civilă Romană. Alexandru Anghel a fost dată afară de la Aeroportul din Iaşi la presiunile publice ale lui Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi. Astfel, ieşeanul Alexandru Anghel a ajuns coordonatorul implementării noului aeroport de la Ghimbav- Braşov, iar acum poate deveni preşedintele Autorităţii Aeronautice.

Fostul director al Aeroportului Internaţional Iaşi, Alexandru Anghel, poate deveni preşedintele celei mai mari structuri din domeniul aviaţiei din ţara noastră, Autoritatea Aeronautică Civilă Romană (AACR). Alexandru Anghel a fost dat afară în 2018 de la conducerea aeroportului ieşean la presiunile lui Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi. Popa nu l-a vrut în fruntea aeroportului de la Iaşi, considerându-l incompetent pentru o asemenea funcţie.

Numai ca Alexandru Anghel a ajuns în cele din urmă să fie responsabil de cel mai important proiect aviatic din zona Transilvaniei, noul aeroport de la Ghimbav, judeţul Braşov. Alexandru Anghel a ajuns directorul Direcţiei Implementare Aeroport din cadrul Consiliului Judeţean Braşov, funcţie de pe urma căreia a derulat proiectul care stă la baza construcţiei singurului aeroport din ţară din ultimii 50 de ani. În plus, de câteva zile acesta a ajuns şi în Consiliul de Administraţie al AACR, cu şanse mari de a prelua şefia acestui for important pentru domeniul aviaţiei din ţara noastră.

Alexandru Anghel a ajuns membru în Autoritatea Aeronautică Civilă Romana la recomandarea Ministerului Transporturilor

Alexandru Anghel a ajuns de doi ani la Braşov, unde lucrează la proiectul aerogării de la Ghimbav. DE aici, acesta a fost selectat pentru calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al Autorităţii Aeronautice Civile Romane.

„Eu nu mai lucrez în Iaşi, ci la Braşov, unde mă ocup de primaul aeroport din România din ultimii 50 ani. Ca urmare a rezultatelor mele şi de la Iaşi şi de la Braşov, au fost nişte persoane care au apreciat efortul şi gradul meu de competenţă în acest domeniu.  De când am plecat de la Iaşi am fost cooptat şi la Facultatea de Aeronave din Bucureşti, unde predau la Anul 3 în limba engleză materia >. Experienţa pe care o am mă recomandă în acest domeniu printre colegii mei. prin urmare m-am regăsit pe o listă de la Ministerul Transporturilor pentru a face parte din Consiliul de Administraţie de la Autoritatea Aeronatica”, a spus Alexandru Anghel pentru BUNĂ ZIUA IAŞI.

Fostul director de la Aeroportul Iaşi poate ajunge şeful Autorităţii Aeronautice. Săptămâna viitoare se decide totul

Alexandru Anghel a spus că va analiza oportunitatea de a ajunge preşedintele AACR alasturi de ceilalţi colegi. cei 7 membri au fost numiţi recent, iar în cursul săptămânii viitare va avea loc o primă rundă de discuţii.

„În rucsacul fiecărui soldat sta şi bastonul de mareşal. Nu putem exclude şi varianta aceasta. Eu mă consider pregătit şi pentru această poziţie. Nu m-ar speria să pot acecde la o asemenea funcţie. Când mă voi întâlni cu colegii vom decide. Nu îmi este frică şi nu mă sperie o asemenea funcţie. Când mă voi întâlni cu toţi colegii din noua componenta vom lua o decizie. Selecţia ar urma să aibe loc săptămâna viitoare. În Consiliu sunt 7 persoane, joi, 21 mai, am primit numirea”, a adugat Alexandru Anghel.

Maricel Popa l-a concediat abuziv. Şeful Consiliului Judeţean Iaşi l-a crezut incompetent

Acesta a arătat şi că a fopst cocnediat abuziv de Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, acesta făcând mari presiuni pentru a-l înlătura de la aerogara ieşeana.

„De la Iaşi nu am primit niociodata nicio mâna de ajutor, ci numai şuturi. Iaşul nu are nicio legătură cu ce se întâmplă cu cariera mea în momentul de fată. Singurul merit e că mi-a dat un şut în fund. Am fost revocat, suspendat şi concediat abuziv, însă aşa am reuşit să-mi pun experienţa în valoare la Braşov.

Poate după domnul Popa eram şomer la ora asta. La Brasv sunt din 2018 de când am plecat de la Iaşi. Am rămas şi membru în Consiliul de Administartie de la Iaşi. la Braşov într-un an jumate s-au făcut foarte multe. La Iaşi nu au fost în stare să facă o extindere a platformei. Popa m-a dat pe mine afară, dar îl ţine pe Mitica Rebegea care nu a luat nici Baclaureatul. Maricel Popa s-a înconjurat de oameni de nivelul lui. Eu am lucrat toată viaţa mea în aviaţie, nu m-am înconjurat de factorii politici tocmai pentru a-mi putea face treaba. la Iaşi nu am fost lăsat”, a mai spus Alexandru Anghel.
Comentarii
  • Trage tare, tovarase Rotaru. Stimulente, ceva de la putere? Ai dreptate, guvernul (meu) promoveaza valorile: coafezele, sefii pompelor funebre, era norma sa faca si aceasta numire. Valori mai…valoroase ca scriiturile pe care la semezi.

  • Slugoiul lui Bodea si succesorul lui Bodea la sefia Aeroportului Iasi doar nu era sa ramana pe drumuri sau sa fie lasat de Bodea pe drumuri, valorile inestimabile trebuie conservate si ridicate la rang de somitate.Aceste doua valori inestimabile Bodea si Anghel au suferit foarte mult impreuna la Aeroport muncind din rasputeri cu stricta corectitudine si doar pentru niste salarii ,, mulge vaca ca da lapte,,

  • Da Sandu poate ai dreptate la unele dar la altele esti la fel ca astia.Adevarat cred ca mergeam cu investitiile mai departe dar calitatea si pretul erau groaznice nu erau pilisoare de rahat ca acum . Acum totul e vai si amar nici o pupaza nu vrea sa munceasca toate vor program stat acasa cu bani multi si a dracului ca au reusit.

Adauga un comentariu